fitim fitsin fit (squat)

Eveet bildirim zamanı:
20 minute 200 calori (kardiyo videosu)
100 squat
10 min abs videosu.
Acayip terledim bir duş alayım. Abs videom da bu:
15e kadar saymayı güzel öğretiyor.

Eveet bildirim zamanı:
20 minute 200 calori (kardiyo videosu)
100 squat
10 min abs videosu.
Acayip terledim bir duş alayım. Abs videom da bu:
15e kadar saymayı güzel öğretiyor.
o 20 dk üstüne bunları yaptıysan lune helal olsun çok zor duruyordu da o 20 dklık olan gerçi jilliandan alışkınsın sen ama

o 20 dk üstüne bunları yaptıysan lune helal olsun çok zor duruyordu da o 20 dklık olan gerçi jilliandan alışkınsın sen ama
Jillianda kaslarım yoruluyordu bunda daha tempolu bir durum var kuzum. Hele burpees yaparken öleceğim burada dedim yani. Ama keyifliydi. Nasıl bitti anlamadım bile. Dayan az kaldı diye diye bitti.

Jillianda kaslarım yoruluyordu bunda daha tempolu bir durum var kuzum. Hele burpees yaparken öleceğim burada dedim yani. Ama keyifliydi. Nasıl bitti anlamadım bile. Dayan az kaldı diye diye bitti.
ay o burpees beni benden alıyor ya geçen 10 tane yaptım 6 dan sonrasını hatırlamıyorum sürünerek yamularak süper o zaman bende birazdan abs videosu yapcam özendim az önce türk kahvemi içtim sade yanına kuru yaban mersini birkaç tane çiğ badem yedim sade içemiyorum şu kahveyi şekerde atmak istemiyorum idare ediyorum böyle çok etki etmez değil mi

İş bu bildirim;

- 5 dk warm up
- 8 dk abs workout
- Yetmezmiş gibi bide 10 dk abs workout (Bazı parçaları çıkarılmış halde)
- 30 üçgen
- 80 squat
- 5 dk cool down'dan oluşmaktadır.

Bunlar da yetmezmiş gibi bir de spor sonrasında ne buldum gızlar.....

Da da da dammmm! Benim gibi abs videolarını yaparken ordan buraya, burdan şuraya sürünenler, halden hale girenler için crunchless abs workout! Yarın bunu yapacağım kızçeler..

bugün çok iyisin tikka video güzelmiş deneme listemde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…