100 squat yaptığımı hayal bile edemedim bunlar üstüne :) süpersin .Eveet bildirim zamanı:
20 minute 200 calori (kardiyo videosu)
100 squat
10 min abs videosu.
Acayip terledim bir duş alayım. Abs videom da bu:
15e kadar saymayı güzel öğretiyor.
Oluyor canım ya, Karıncalanma hissediyorsun hafif o kadar. İmkansız gibi geliyor ama değil.100 squat yaptığımı hayal bile edemedim bunlar üstüne :) süpersin .
Bir gün ben de yapcam deyip Sezercik fotografı koyayim :)Oluyor canım ya, Karıncalanma hissediyorsun hafif o kadar. İmkansız gibi geliyor ama değil.
Geçmiş olsun canım hayırdır? Grip falan mı?evdeki benim dısımda herkes hasta yoruldum he hizmet etmekten
o 20 dk üstüne bunları yaptıysan lune helal olsunEveet bildirim zamanı:
20 minute 200 calori (kardiyo videosu)
100 squat
10 min abs videosu.
Acayip terledim bir duş alayım. Abs videom da bu:
15e kadar saymayı güzel öğretiyor.
Jillianda kaslarım yoruluyordu bunda daha tempolu bir durum var kuzum. Hele burpees yaparken öleceğim burada dedim yani.o 20 dk üstüne bunları yaptıysan lune helal olsunçok zor duruyordu da o 20 dklık olan gerçi jilliandan alışkınsın sen ama
ay o burpees beni benden alıyor ya geçen 10 tane yaptım 6 dan sonrasını hatırlamıyorum sürünerek yamularakJillianda kaslarım yoruluyordu bunda daha tempolu bir durum var kuzum. Hele burpees yaparken öleceğim burada dedim yani.Ama keyifliydi. Nasıl bitti anlamadım bile. Dayan az kaldı diye diye bitti.
bugün çok iyisin tikka video güzelmiş deneme listemde artıkİş bu bildirim;
- 5 dk warm up
- 8 dk abs workout
- Yetmezmiş gibi bide 10 dk abs workout (Bazı parçaları çıkarılmış halde)
- 30 üçgen
- 80 squat
- 5 dk cool down'dan oluşmaktadır.
Bunlar da yetmezmiş gibi bir de spor sonrasında ne buldum gızlar.....
Da da da dammmm! Benim gibi abs videolarını yaparken ordan buraya, burdan şuraya sürünenler, halden hale girenler için crunchless abs workout! Yarın bunu yapacağım kızçeler..
evet canım ya cok salgın varmısGeçmiş olsun canım hayırdır? Grip falan mı?
aman dıkkat edın canm mersinde 3 kişi domuz gribine yakalanmıs allah korusun dışarı çıkarken gerekırse maske takın daha fazla mıkrop almayın dısardanevet canım ya cok salgın varmıs
evet bende izledim haberlerde kış gider ayak yaptı yapcagını he bana gecmez insallahaman dıkkat edın canm mersinde 3 kişi domuz gribine yakalanmıs allah korusun dışarı çıkarken gerekırse maske takın daha fazla mıkrop almayın dısardan
dıkkatlı olun bebegmmevet bende izledim haberlerde kış gider ayak yaptı yapcagını he bana gecmez insallah
bugün çok iyisin tikka video güzelmiş deneme listemde artık
evet canım yaptım hastabakıcı oldum kız iyicedıkkatlı olun bebegmm
ilaçlarını falan alın bol bol ıhlamur falan kaynat evdekılere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?