aman iç iç inşallah olmazsın bıtanemmbende hasta olcam gibi hissediyorum umarım olmaz dayadım polen bal ıhlamur zencefil ne varsa
ben özellıkle babam hasta olunca çıldırıyorum ya adam grip ama yerınden kalkamıyo inleyıp duruyo şunu getırın bunu getırınevet canım yaptım hastabakıcı oldum kız iyice
bunu bende bir inceleyeyimEveet bildirim zamanı:
20 minute 200 calori (kardiyo videosu)
100 squat
10 min abs videosu.
Acayip terledim bir duş alayım. Abs videom da bu:
15e kadar saymayı güzel öğretiyor.
Benim kuzenim o birkaç sene önceki salgında domuz gribi olmuştu, hatta tahliller sonucu onaylandı yani ve astımdı. Çok şükür bir şey olmadı, korkutmayın kendinizi kızlar.. Hatta o sene ben de oldum sanırım, ona verilen ilaçların tıpatıp aynısını vermişti doktor, ateşim 40a çıkmıştı, çok kötüydüm. Allah korusun tabi hepimizi, biz korunmak için elimizden geleni yapalım.aman dıkkat edın canm mersinde 3 kişi domuz gribine yakalanmıs allah korusun dışarı çıkarken gerekırse maske takın daha fazla mıkrop almayın dısardan
o neymiş gız açmak yerıne sana soruyorumbunu bende bir inceleyeyim
Kuzum ben yatmalı olanları yapamıyorum ya, öyle kalıveriyorumbunu bende bir inceleyeyim
3 kişi ölmüş canm o yuzden uyardım ben allah gostermesınBenim kuzenim o birkaç sene önceki salgında domuz gribi olmuştu, hatta tahliller sonucu onaylandı yani ve astımdı. Çok şükür bir şey olmadı, korkutmayın kendinizi kızlar.. Hatta o sene ben de oldum sanırım, ona verilen ilaçların tıpatıp aynısını vermişti doktor, ateşim 40a çıkmıştı, çok kötüydüm. Allah korusun tabi hepimizi, biz korunmak için elimizden geleni yapalım.
abs videosu canımo neymiş gız açmak yerıne sana soruyorum
Sağol canımcım, normal gripte de ölüm olabiliyor ya hani o yüzden gözümüzde çok büyütmeyelim, çok korkmayalım diye dedim.3 kişi ölmüş canm o yuzden uyardım ben allah gostermesın
kuzenıne de cok buyuk gecmıs olsun
benim arkadaşımda diyor duKuzum ben yatmalı olanları yapamıyorum ya, öyle kalıveriyorum
hele bunu da yapakabs videosu canım
mekik crunch vb karın hareketleri seyler var baktım bir kaçı yaptığım seylerdi
taktım abs a bende hep bi göbek var kurtulamadığım D:
evet haklısın öyle bir yaygara yapıyorlar kiSağol canımcım, normal gripte de ölüm olabiliyor ya hani o yüzden gözümüzde çok büyütmeyelim, çok korkmayalım diye dedim.
yapak yapak da bendeki ayva mı karpuz mu nedir kurtulamıyorumhele bunu da yapak
Hahahabenim arkadaşımda diyor du
ayyy öyle yuvarlanmalı seyleri sevmiyorum pilatesi falansende o hesap
elma elmayapak yapak da bendeki ayva mı karpuz mu nedir kurtulamıyorum
Benimki de çilek olsun o zamanelma elma
Kim demiş onu bakiimbana dötü geniş dediler
kırıldım ben :/
seninki fındık olabilirBenimki de çilek olsun o zaman
kim dediiiiiibana dötü geniş dediler
kırıldım ben :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?