fitim fitsin fit (squat)

Örtmenimm Çok severim öğretmenleri Allah kolaylık versin , işiniz kutsal ve zor

bazen aman ya üşeniyorum bugün yapmasam ne olur falan diyorum sonra aklıma bu resimler geliyor bizim neyimiz eksik dimi ama
Bizim hic bi seyimiz eksik degill
Olan fzlaligi aticaz sadece
senin telefon yapıldı mı kız resim çekmiyor falan diyordun ya onu gösterdin mi
Yok kuzum ya hala foto cekemiyorum kendi telefonumdan mercegi falan kirildi ya da hasar gordu sanirimm..

Bizim hic bi seyimiz eksik degill
Olan fzlaligi aticaz sadece

Yok kuzum ya hala foto cekemiyorum kendi telefonumdan mercegi falan kirildi ya da hasar gordu sanirimm..
kesin nazar değdi sana baktılar fıstık gibi oluyorsun her geçen gün gözü olanın gözü çıksın dediklerinden aman boşver olsun telefon çalışıyorsa idare et bir süre kamerasız yenisini alırsın fırsat olunca

kızlar selam napıyosunuzzz ?
canlarım ya ben Lesli yi yapmak istemiyorum artık onun yerine bana bacakları sıkılaştırıcak bi video önerseniz onu yapsam 1 ay hep aynı şeyi yapınca sıkılıyorum :)

kızlar selam napıyosunuzzz ?
canlarım ya ben Lesli yi yapmak istemiyorum artık onun yerine bana bacakları sıkılaştırıcak bi video önerseniz onu yapsam 1 ay hep aynı şeyi yapınca sıkılıyorum :)

Kuzu sen kilo vermek istiyor muydun yoksa sadece bacaklar ve baseni mi sıkılaştırmak istiyodun?
Sırf bacaklar için istiyosan Tiffany Roth diye bir abla var 8-10 dk lık videoları var onları 3 tekrar yapın falan diyo ilgini çekerse kurcala, kilo da vermek istiyorsan geçende bana önerilen bir kaç video vardı torrentten indirdim ama hangisini beğenmiştim hatırlamıyorum eve gidince bakıp yazayım :)

yok kuzum benim kilo vermemem lazım verirsem eğer yok olucam :) yüzüm çüköyor
bir tek bacak sıkılaştırmak için tamam bir onlara bakıyım :) saol tatlım

O zaman tamamdır, tiffany senin işini görür, bir de benim geçen gün paylaştığım victorias angel butt workout var aynı kadının o tarz bir sürü videosu var, değiştirir değiştirir yaparsın, benim bacaklarımın yanları yandı onu yapınca

tamam tatlım teşekkür ederim :))

Nazar degdi kesin banaa
Bi gun kiyafete harcamazsam telefon alirim

melekes leslie yi bırakabilirsin zaten arada değiştirmen daha iyi egzersizleri lune paylaşmıştı geçmiş sayfalarda bacak videoları onlara bak benim sevdiğim 10 dklık bir video var bulunca atayım

Canım yaa o kadar iyi anlıyorum ki seni. Okumaya değer vermezler, babam bir hayvan satımında senin bir yılda aldığın parayı alıyor derler. Sabret kuzum, güzel günler de göreceğiz.

ben kıyafette almıyorum valla paralar birikiyor kenara atıyorum her hafta bir miktar her verdiğim gr a göre ödül ama hepsini birden gömerim doya doya istediğim kıyafetlere girebildiğimde daha zevkli olur
Benm elimde hic para durmuyo ya bi de rujlada cok veriyorum
Beni alacak koca yandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…