:) tek kotu tarafı ağrıyı azaltırken kanamayı attırması. En güzeli de sıkılasma hissievet ya reglin sonlarına doğru şişte olsan yaptığın spor regl bittikten 2 gün sonra acayip sıkılaşma hissettiriyor denedim gördüm
Hayit otu kullanmaya ne dersin? 0 gerginlik 0 şişkinlik müthiş rahatsızlık. Kahvaltıdan once her gun 1 bardak hayit otu demle ic. Ya da eczaneden kucuk hap seklinde alabilirsin. Hayıt otu özü diye satılıyor bitkisel tamamen...Şişkinlik değil canım çok ağrım oluyor, zaten reglimden bir hafta öncesi balon balığı gibi oluyorum.
ben şu aralar alışveriş falan yapmıyorum artık ya ondan paralar rahatBenm elimde hic para durmuyo yabi de rujlada cok veriyorum
Beni alacak koca yandi
Ay çok iyiymiş ya 5 gün.. Benim önceden 10 gündü birkaç seneye kadar, 5 günü aşırı kanamam olurdu. Şimdi 7 gün sürüyor.Yok canım 5 gün ama artık ağrım olmuyor, kanama da azalıyor spor yapabiliyorum yani.
Ay kız valla aynı cümleyi kurdular geçen, hocam siz niye böyle yoruluyorsunuz ki biz bir hayvan satıp sizin kaç aylık maaşınızı kazanıyoruz dediler.Canım yaa o kadar iyi anlıyorum ki seni. Okumaya değer vermezler, babam bir hayvan satımında senin bir yılda aldığın parayı alıyor derler. Sabret kuzum, güzel günler de göreceğiz.
valla hastalığı var sağlığı var o hayvanlarda hasta olabilir satamayabilirler çok dar görüşlülerde ondan böyle insanları bir kaşık suda boğacaksınAy çok iyiymiş ya 5 gün.. Benim önceden 10 gündü birkaç seneye kadar, 5 günü aşırı kanamam olurdu. Şimdi 7 gün sürüyor.
Ay kız valla aynı cümleyi kurdular geçen, hocam siz niye böyle yoruluyorsunuz ki biz bir hayvan satıp sizin kaç aylık maaşınızı kazanıyoruz dediler.
Şimdi bu çocuk beni sayar mı? Tabi ki de saymaz. Zor valla zor..valla hastalığı var sağlığı var o hayvanlarda hasta olabilir satamayabilirler çok dar görüşlülerde ondan böyle insanları bir kaşık suda boğacaksınayrıca para olması o çocukların kişiliği olmasını gerektirmiyor kişiliksiz insanlar bundan yetişiyor nasıl çocuk büyüteceklerini bilmiyorlar paraya verdikleri değeri çocuklarına verseler sokakta bu kadar psikopat ruhlu adam dolanmaz sonra bu ülkenin hali nereye gidiyor diyoruz bizim ülkemizde 2 değersiz meslek grubu var biri eğitim sektörü çalışanları diğeride sağlık sektörü çalışanları ne yapsakta yerden yere vursak diye uğraşma çabalarındalar
katılıyorum ya aile saygı göstermezse çocuktanda çok bişey bekleyemezsin allah sabır versin canımŞimdi bu çocuk beni sayar mı? Tabi ki de saymaz. Zor valla zor..
Ama en guzeli ya kiyida kosede para olmasiben şu aralar alışveriş falan yapmıyorum artık ya ondan paralar rahatama kişilik özelliği ya ben mutlaka bir miktar ayırırım mesela sınır koyarım o sınıra gelince daha öldürsen bişey almam bir sonraki aya kadar rahat edemiyorum param olmazsa takıntım var bir gün lazım olursa diye kardeşim hep dalga geçer kıyıda köşede parası olan teyzeler gibiymişim
Bende bununla gaza geldim kalkacağım birazdan .. Ee herkese akılveriyoruz ama bilmekle uygulamak arasında ince bir çizgi varKalkip spor yapman icin yeterli mi?
Ama en guzeli ya kiyida kosede para olmasi
Az rezil olmadm ben gün sonlarinda param olmadgi icin kac kere dolmusa binememedigm oldu
çok sistemli olmuş spor yapmadan yatmazsan sorun yokben halen daha yapamadımm yemek işi bana kalıncaa ama şöyle bir program yaptım kendime birazdan yemek yicem yemek sinene kadar ders yapcam sonra spor sonra duş sonra yatak oh miss
haha yok yatmam çok takıntılıyım eger yatarsam uyuyamam zaten kalkar gene yaparımçok sistemli olmuş spor yapmadan yatmazsan sorun yok
tamam bebeğim aldım videoyu hemen :))buldum ben bunu çok seviyorum programına ekle bence yanına başka şeylerde yaparsın olmadı
Çok iyi olur canım ya. Denerim mutlaka aşağı inince sorayım eczaneye.:) tek kotu tarafı ağrıyı azaltırken kanamayı attırması. En güzeli de sıkılasma hissi
Hayit otu kullanmaya ne dersin? 0 gerginlik 0 şişkinlik müthiş rahatsızlık. Kahvaltıdan once her gun 1 bardak hayit otu demle ic. Ya da eczaneden kucuk hap seklinde alabilirsin. Hayıt otu özü diye satılıyor bitkisel tamamen...
Yaşın ilerledikçe daha da azalıyor kuzum günü. Bir de ben tampon kullanıyorum o da azaltıyor gün sayısını.Ay çok iyiymiş ya 5 gün.. Benim önceden 10 gündü birkaç seneye kadar, 5 günü aşırı kanamam olurdu. Şimdi 7 gün sürüyor.
Ay kız valla aynı cümleyi kurdular geçen, hocam siz niye böyle yoruluyorsunuz ki biz bir hayvan satıp sizin kaç aylık maaşınızı kazanıyoruz dediler.
İyi fikir o spor+duşun üstüne ne güzel gider uyku.ben halen daha yapamadımm yemek işi bana kalıncaa ama şöyle bir program yaptım kendime birazdan yemek yicem yemek sinene kadar ders yapcam sonra spor sonra duş sonra yatak oh miss
yap tabii bende yemek yemegee gidiyorumBen de gidip sporumu yapayım, bakalım neler yapabileceğim.
genelde böyle yapıyorum bi guzel oluyoki varyaa cok rahat uyuyorumYaşın ilerledikçe daha da azalıyor kuzum günü. Bir de ben tampon kullanıyorum o da azaltıyor gün sayısını.
İyi fikir o spor+duşun üstüne ne güzel gider uyku.
Afiyet olsun o vakit :)yap tabii bende yemek yemegee gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?