- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Kolay gelsin tatlı kız :)ben spora gıdıyom bağğğğyanlar
sayfa acık kalsın da sporu yaptıkca yazayım barı unutuyorum ahahah
hhahahaha sarıısn cocuğun son duruşu beni kopardıErkekler makyaj videolarına bakarak makyaj yapıyorlar, koptum yaaÇekik gözlüyü başarılı buldum, ben bile çekemem öyle eyeliner
Bunlara bayılıyorum, çok ilginç şeyler yapıyorlar. Buzzfeedvideo kanalın adı..hhahahaha sarıısn cocuğun son duruşu beni kopardı
Erkekler makyaj videolarına bakarak makyaj yapıyorlar, koptum yaaÇekik gözlüyü başarılı buldum, ben bile çekemem öyle eyeliner
Bi görsekkBugün açtım müziği hem dans ettim hem squat yaptım kızlar, bir de videoya çektim kendimi doğru yapıyor muyum diye, ay bir alem görseniz
senn dötte bişi yok kuzum :)benimki ne o zamn
evli hatunlara sorum var nişanda takı seti aldınızmı gacılarr
ahahahAldk ve evlenince sattikk yidiikkk
Ablama alındı canım..evli hatunlara sorum var nişanda takı seti aldınızmı gacılarr
Ay ben o kalın kalın altın setlerden istemem, pırlanta olsun benim olsunahahahya bende begendim incili bir takım abartı sevmiyorumda insanlar hep gosterişsiz olmasın die bıdı bıdı yapıyo sinir oluyorum:))
Görülecek şey değilBi görsekk
pırlantalarda guzel ya ama ufacık pırlanta kac milyar kızAy ben o kalın kalın altın setlerden istemem, pırlanta olsun benim olsun
ahahahya bende begendim incili bir takım abartı sevmiyorumda insanlar hep gosterişsiz olmasın die bıdı bıdı yapıyo sinir oluyorum:))
super yaaaErkekler makyaj videolarına bakarak makyaj yapıyorlar, koptum yaaÇekik gözlüyü başarılı buldum, ben bile çekemem öyle eyeliner
takı seti alınır bebegm nişandapırlantalarda guzel ya ama ufacık pırlanta kac milyar kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?