- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
_ 20 dakikada 200 kalorinin 11 dakikasıı
_ victoria secret angel butt workout
_ 6 dakika abs ( plankta kendımı tasıyamadım ve düştüm)
_ 87 squat
_ 135 bel inceltme
_ 100 mekik
_ 60 üçgen
düştüm ama yere hahahaSüper kuzum plank cok ise yariyo bence yaa
ben incilere taktım kafayı begendim bir model haftaya alıncak insallah gosteririm begenckmisiniz bakalıımtakı seti alınır bebegm nişanda
hatta benım arkadaşa koskoca altın takım taktılar
kızın boynu kopacaktı
beğenırız kızzzben incilere taktım kafayı begendim bir model haftaya alıncak insallah gosteririm begenckmisiniz bakalıım
abs de ölcek gibi oluyorum ya bitsin diye yalvarıyorummkızlar sabah yaptıklarıma ek olarak 60 ip atlama 10 dk abs videosu 5 dk bacak videosu ve soğuma
seni alan yandı ozaman kızbeğenırız kızzz
biz antepliyik bizde gösteriş meraklısı aileler cok tutup altın takım takıyolar alsana narininden bi takı seti ama yokk
Öyle valla aman alsın ya boşver, aldırmayanlar pişman oluyor sonrapırlantalarda guzel ya ama ufacık pırlanta kac milyar kız
Aynenhahaha
super yaaaçekik gözlünün eyelinerine hayran kaldım
kız en son benim midem bulanmaya başladı nasıl yüklendiysenm bugün zor yaptımabs de ölcek gibi oluyorum ya bitsin diye yalvarıyorumm
buralarda böyle yaseni alan yandı ozaman kızadam maddi acıdan cöker he
benmde az once oyle oldu dedım ezgi tamam yeterkız en son benim midem bulanmaya başladı nasıl yüklendiysenm bugün zor yaptım
urfada bir düğünün resimlerine bakmıştık arkadaşın ablasıydı kız altının ağırlıklarından ayakta zor duruyor gibiydi böyle her tarafı altın falanburalarda böyle ya
urfada altın kemerler altın zincirler takıyolar
duracak yeri bileceksinbenmde az once oyle oldu dedım ezgi tamam yeter
bende öyle olcam baska turlu evlenmemurfada bir düğünün resimlerine bakmıştık arkadaşın ablasıydı kız altının ağırlıklarından ayakta zor duruyor gibiydi böyle her tarafı altın falan
bende öyle olcam baska turlu evlenmem
düüğüne kilo alıym da altın kemerimin çevresi geniş olsunevet ya sen şimdi alışkınsın böyle düğünlere de olmaz başkası kesmez
düüğüne kilo alıym da altın kemerimin çevresi geniş olsun
tabı kız ne sandınkız alemsin ya aklıma hiç öyle gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?