Gecmis olsun :) kotu bir duygu olmalı. Kramplar magnezyum eksikliğinden de oluyor, bilakis spor sonrası. Muz yemek iyi gelebilir magnezyum vitaminlerinin yani sıra. Bir de su ve maden suyu tabii ki. Gunds kac litre su iciyorsun?Strech videosu neden yapılmalıdır? Gece bacağa kramp girip yandım anam türküsü söyletmemesi için.
Soğuma yapmadım dün, gecenin ilerleyen saatlerinde neden yapılması gerektiğini bana çok güzel hatırlattı. Bundan sonra Jillian'ın sonundaki soğuma hareketlerini yapacağım.
Bence az da olsa cardio gerekli.Günaydın. Dun Zumba gunumdu. Kaslarım ağrımayi yavaş yavaş bırakıyorlar artık.bugun ise pilates gunüm.
Sormak istedigim birsey var: pilatesten sonra yürüyüş ya da cardio yapmak gerekir mı? Siz ne düşünüyorsunuz?
3-4 arası içiyorum. Su bağımlısıyım, sürekli elimdedir. Öğrencilerim bile diyorlar hocam ne kadar çok içiyorsunuz diye. Belki de maden suyu da içmeliyim. Çok uzun zamandır ilk defa kramp girdi. O yüzden soğumayla alakası var sanıyorum. Çünkü dengeli beslenmeye önem veriyorum.Gecmis olsun :) kotu bir duygu olmalı. Kramplar magnezyum eksikliğinden de oluyor, bilakis spor sonrası. Muz yemek iyi gelebilir magnezyum vitaminlerinin yani sıra. Bir de su ve maden suyu tabii ki. Gunds kac litre su iciyorsun?
Bence de cardio lazım gibi. Bundan sonra yapayım 15 dakika da olsa :)Bence az da olsa cardio gerekli.
3-4 arası içiyorum. Su bağımlısıyım, sürekli elimdedir. Öğrencilerim bile diyorlar hocam ne kadar çok içiyorsunuz diye. Belki de maden suyu da içmeliyim. Çok uzun zamandır ilk defa kramp girdi. O yüzden soğumayla alakası var sanıyorum. Çünkü dengeli beslenmeye önem veriyorum.
Squatları bölerek yaptim, 20serli setler halinde :)Harika Tikkacım. 80 squat var bir de bunların yanında.
sagol lunecim hain işte saka imiş sakana baslarım heeAyy kurban olsun dötüne, sülün gibi boya 53 kg rüyasında göremez senin gibi taş hatunu.
Alıştıkça 25-30lu setler halinde yaparsın bence harika.Squatları bölerek yaptim, 20serli setler halinde :)
Ben senin bir günde içtiğini bir haftada içmiyorum ama artık gayret edeceğim çünkü tuvalette de sıkıntı çekiyorum.Bence az da olsa cardio gerekli.
3-4 arası içiyorum. Su bağımlısıyım, sürekli elimdedir. Öğrencilerim bile diyorlar hocam ne kadar çok içiyorsunuz diye. Belki de maden suyu da içmeliyim. Çok uzun zamandır ilk defa kramp girdi. O yüzden soğumayla alakası var sanıyorum. Çünkü dengeli beslenmeye önem veriyorum.
sagol lunecim hain işte saka imiş sakana baslarım hee
yok canım birlikteyizBirlikte misiniz flört mü ediyorsunuz? Flörtse kendini yanına yakıştırmayacağından korkmuştur.
Ben senin bir günde içtiğini bir haftada içmiyorum ama artık gayret edeceğim çünkü tuvalette de sıkıntı çekiyorum.
Bence de cardio lazım gibi. Bundan sonra yapayım 15 dakika da olsa :)
Gerçi salona gelirken koşturuyorum o sayılmaz mı :)
Ne guzel alışkanlığın var... Ben dun spor ile birlikte 2 litre ictim diye sevindim tüm gun toplamında. 2 haftadır cok düzenli icmeye çalışıyorum cildim baya farketti parlak oldu en azından. Dedigin gibi soğuma egzersizlerinden olabilir. Bu kadar onemli oldugunu düşünmemistim açıkcası şaşırdım biraz da...
yok canım birlikteyiz
birz kıskanç biri yani hatta aşırı diyebilirim sevgiside aşırı her seyi de aşırı
şaka da yapıyor böyle ben alınganım inadıma yapıyor
Ne kadar sürüyor salona gidip gelmesi? Tempolu yürüyorsan elbette neden olmasın?Bence de cardio lazım gibi. Bundan sonra yapayım 15 dakika da olsa :)
Gerçi salona gelirken koşturuyorum o sayılmaz mı :)
Ne guzel alışkanlığın var... Ben dun spor ile birlikte 2 litre ictim diye sevindim tüm gun toplamında. 2 haftadır cok düzenli icmeye çalışıyorum cildim baya farketti parlak oldu en azından. Dedigin gibi soğuma egzersizlerinden olabilir. Bu kadar onemli oldugunu düşünmemistim açıkcası şaşırdım biraz da...
yok fit değil yani değişken :) ama ben gobegi çıksada laf etmiyorum . spor yapmayı destekler de neyse kiKendisi fit mi? Benim eşim mr. göbek. O da dikkat ediyor baktı benim sporu bırakacağım yok.
Günaydın, şimdi sahilde güneşlenmek vardı.
2 ay önce başlamış olsaydın sende toparlardın canım ama yine de yaza kadar vaktimiz var. Bu azimle devam edersen istediğin vücuda sahip olursun. Burada kar yağıyor bugün.Dur Lune Dur, daha dötü göbeği toparlayamadık, bi toparlayalım güneşleniriz
Bu arada günaydınlar efenimm, ben dün dinlenme günü yaptım, bugün devam edeceğim
Gunaydin canım. Evet zumba feci cidden cok yorucu ama seviyorum :)hayyal günaydın
bak zumba iyidir deli kalori yaktırır
gerci sen inceciksin zaten
Valla koşturmacalar dahil yarım saat oluyor. Isten ziyade yol yoruyor beni.Ne kadar sürüyor salona gidip gelmesi? Tempolu yürüyorsan elbette neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?