fitim fitsin fit (squat)

Strech videosu neden yapılmalıdır? Gece bacağa kramp girip yandım anam türküsü söyletmemesi için.

Soğuma yapmadım dün, gecenin ilerleyen saatlerinde neden yapılması gerektiğini bana çok güzel hatırlattı. Bundan sonra Jillian'ın sonundaki soğuma hareketlerini yapacağım.

Günaydın. Dun Zumba gunumdu. Kaslarım ağrımayi yavaş yavaş bırakıyorlar artık. bugun ise pilates gunüm.
Sormak istedigim birsey var: pilatesten sonra yürüyüş ya da cardio yapmak gerekir mı? Siz ne düşünüyorsunuz?

Gecmis olsun :) kotu bir duygu olmalı. Kramplar magnezyum eksikliğinden de oluyor, bilakis spor sonrası. Muz yemek iyi gelebilir magnezyum vitaminlerinin yani sıra. Bir de su ve maden suyu tabii ki. Gunds kac litre su iciyorsun?

Bence az da olsa cardio gerekli.
Gecmis olsun :) kotu bir duygu olmalı. Kramplar magnezyum eksikliğinden de oluyor, bilakis spor sonrası. Muz yemek iyi gelebilir magnezyum vitaminlerinin yani sıra. Bir de su ve maden suyu tabii ki. Gunds kac litre su iciyorsun?
3-4 arası içiyorum. Su bağımlısıyım, sürekli elimdedir. Öğrencilerim bile diyorlar hocam ne kadar çok içiyorsunuz diye. Belki de maden suyu da içmeliyim. Çok uzun zamandır ilk defa kramp girdi. O yüzden soğumayla alakası var sanıyorum. Çünkü dengeli beslenmeye önem veriyorum.

Bence de cardio lazım gibi. Bundan sonra yapayım 15 dakika da olsa :)
Gerçi salona gelirken koşturuyorum o sayılmaz mı :)
Ne guzel alışkanlığın var... Ben dun spor ile birlikte 2 litre ictim diye sevindim tüm gun toplamında. 2 haftadır cok düzenli icmeye çalışıyorum cildim baya farketti parlak oldu en azından. Dedigin gibi soğuma egzersizlerinden olabilir. Bu kadar onemli oldugunu düşünmemistim açıkcası şaşırdım biraz da...

Ben senin bir günde içtiğini bir haftada içmiyorum ama artık gayret edeceğim çünkü tuvalette de sıkıntı çekiyorum.

Birlikte misiniz flört mü ediyorsunuz? Flörtse kendini yanına yakıştırmayacağından korkmuştur.
yok canım birlikteyiz
birz kıskanç biri yani hatta aşırı diyebilirim sevgiside aşırı her seyi de aşırı
şaka da yapıyor böyle ben alınganım inadıma yapıyor

hayyal günaydın
bak zumba iyidir deli kalori yaktırır
gerci sen inceciksin zaten

Ne kadar sürüyor salona gidip gelmesi? Tempolu yürüyorsan elbette neden olmasın?

Dur Lune Dur, daha dötü göbeği toparlayamadık, bi toparlayalım güneşleniriz

Bu arada günaydınlar efenimm, ben dün dinlenme günü yaptım, bugün devam edeceğim
2 ay önce başlamış olsaydın sende toparlardın canım ama yine de yaza kadar vaktimiz var. Bu azimle devam edersen istediğin vücuda sahip olursun. Burada kar yağıyor bugün.

hayyal günaydın
bak zumba iyidir deli kalori yaktırır
gerci sen inceciksin zaten
Gunaydin canım. Evet zumba feci cidden cok yorucu ama seviyorum :)
Teşekkürler sen de oylesin ama yaz geliyor sıkılasmak iyidir.

Ne kadar sürüyor salona gidip gelmesi? Tempolu yürüyorsan elbette neden olmasın?
Valla koşturmacalar dahil yarım saat oluyor. Isten ziyade yol yoruyor beni.
Tabii salondaki gibi olamaz ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…