hihhahooo çalışıyorum beeeen :)Hihahoooooo
Napayonuzzzzzzz
Canmmm:)hihhahooo çalışıyorum beeeen :)
sen napıyosun tatlı kızların en tatlısı
ooohhh ne güzel bende isteremCanmmm:)
Bende arkadaslarimdayim dersten ciktik geldik kahvalti yaptik :)
Okuldayim, boğazım çok kötü bugün, çocuklara film izlettim ben de..Hihahoooooo
Napayonuzzzzzzz
günaydııııııııın
kızlar bugün kendimi çok iyi hissediyorum dün eksiksiz bir biçimde sporumu yaptım ve tam gaz devam
Çok geçmiş olsun canım benimde boğazımda bir ağrı var hasta olmam umarım.Okuldayim, boğazım çok kötü bugün, çocuklara film izlettim ben de..
ben sizin bildirimlere yetişemem amaBildirim alalım o zaman
Hihahoooooo
Napayonuzzzzzzz
hihhahooo çalışıyorum beeeen :)
sen napıyosun tatlı kızların en tatlısı
Kod yazıyoruz, buyurunooohhh ne güzel bende isterem
ben sizin bildirimlere yetişemem ama
200 ip atlama
yarım saat yürüyüş
100 mekik
bi de dün senin önerdiğin video adını bilmiyorum
öğrencilerin okul dışında yaptıklarına nasıl yetişeceksiniz acabaKod yazıyoruz, buyurun. Yerimde oturamıyorum. Uygulama yapıyorlar bende yardımcı oluyorum.
Öğleden sonra da kaymakam bey toplantı yapacakmış okulda. Öğrenci velisi şikayet etmiş, öğrencisi okul sınırları dışında, yolun yukarısında kavakların orada sigara içiyor vay biz nöbetçi öğretmenler ne yapıyormuşuz?
evet keyifli ve yorucuGayet iyi bence. O videodaki yaptıklarını yazsan alt alta bizim bildirimleri döver zaten. Keyifli video ama.
Kadın diyor ki dövün çocuğumu, dokunsan da vay çocuğuma neler ettiler derler.öğrencilerin okul dışında yaptıklarına nasıl yetişeceksiniz acaba
bi de böyle psikopat veliler var nasıl sinir bozucu.Sen o öğrenciyi görsen okul dışında kulağını çeksen sonra çocuğuma okul dışında nasıl karışırsın derler
kim ne derse desin fedakarlık tek taraflı olmamalı kesinlikleKadın diyor ki dövün çocuğumu, dokunsan da vay çocuğuma neler ettiler derler.
Çocukları da öyle fena ki, kadın toz kondurmuyor arkadaşları içirmiştir zorla diyor ama facede paylaşımları feci. Yok o ne bakireler görmüş arka yolu otobanmış. Bu çocuk 16 yaşında, annesi bir bize değil herkese çekişiyor. Onun çocukları melek ama diğerleri yoldan çıkarıyormuş, babalarına gidip ne biçim çocuk yetiştiriyorsun demiş. Şimdi de kaymakama şikayet etmiş bizi. Çocuğuyla ayrı, annesiyle ayrı uğraş.
Fedakarlıksa fedakarlık ben çocuklarımın düğmelerini de dikerim, önlüklerini de yıkarım, karnını da doyururum. Ama böyle veliler yüzünden bırakıp gidesim geliyor.
ne güzel söylemişsin zaten o çocuklar annem nasılsa bana bişey demez diyip annelerinin arkasına sığınmaya devam ediyorlar suçuda hep başkasına atıyorlar nasılsa annem bana bişey demeyecek diye sonra suçlu çevre oluyor keşke herkes önce kendi çocuğunda arasa suçu iğneyi kendine bir batırsa yanikim ne derse desin fedakarlık tek taraflı olmamalı kesinlikle
benim çocuğum yapmaz benim çocuğum öyle şeyler bilmez diyen anneler yüzünden sapkın ve kendini bilmez çocuklar yetişiyor
bunlar büyüdüklerinde ise önünü alamaz hale geliyorlar ama iş işten çoktan geçmiş oluyor önce sen bi kendine sonra çocuğuna bak daha sonra etrafındakiler de kusur bul
herşey anne ve babada başlıyor önce anne babalar kendini eğitmeli
Gel kizz buyurr:)ooohhh ne güzel bende isterem
Cok gecmis olsun canmOkuldayim, boğazım çok kötü bugün, çocuklara film izlettim ben de..
Cocuklarinda hic suc bulmazlar zatenKod yazıyoruz, buyurun. Yerimde oturamıyorum. Uygulama yapıyorlar bende yardımcı oluyorum.
Öğleden sonra da kaymakam bey toplantı yapacakmış okulda. Öğrenci velisi şikayet etmiş, öğrencisi okul sınırları dışında, yolun yukarısında kavakların orada sigara içiyor vay biz nöbetçi öğretmenler ne yapıyormuşuz?
Kesinlikle etrafımda da o kadar çok rastlıyorum ki böylelerine hiç tahammül edemiyorum.ne güzel söylemişsin zaten o çocuklar annem nasılsa bana bişey demez diyip annelerinin arkasına sığınmaya devam ediyorlar suçuda hep başkasına atıyorlar nasılsa annem bana bişey demeyecek diye sonra suçlu çevre oluyor keşke herkes önce kendi çocuğunda arasa suçu iğneyi kendine bir batırsa yani
evet aynen birde çocuğuna hiç bir eğitim vermeyip herşeyi okulda öğrenmesini bekleyen kesim var onlara hiç değinmeyelim terbiye bile vermeden okula gönderip sonra öğretmen çocuğuma hiç bişey öğretemiyor diyorlar eğitimin ilk adımını aile atmalı halbuki ama nedense bizde öyle değil çocuğunu okula yollayınca tüm sorumluluğu öğretmene atıp kaçmak kolay geliyorKesinlikle etrafımda da o kadar çok rastlıyorum ki böylelerine hiç tahammül edemiyorum.
Ve öğretmenlerin işi gerçekten çok çok zor biz bunları görsek de umursamadan geçebiliyoruz ama onlar her gün bu tip insanlarla uğraşmak zorunda kalabiliyorlar.
Kadın diyor ki dövün çocuğumu, dokunsan da vay çocuğuma neler ettiler derler.
Çocukları da öyle fena ki, kadın toz kondurmuyor arkadaşları içirmiştir zorla diyor ama facede paylaşımları feci. Yok o ne bakireler görmüş arka yolu otobanmış. Bu çocuk 16 yaşında, annesi bir bize değil herkese çekişiyor. Onun çocukları melek ama diğerleri yoldan çıkarıyormuş, babalarına gidip ne biçim çocuk yetiştiriyorsun demiş. Şimdi de kaymakama şikayet etmiş bizi. Çocuğuyla ayrı, annesiyle ayrı uğraş.
Fedakarlıksa fedakarlık ben çocuklarımın düğmelerini de dikerim, önlüklerini de yıkarım, karnını da doyururum. Ama böyle veliler yüzünden bırakıp gidesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?