beni terk etmeyen sivilcemin ismimükreminde kim
Allah seni bende kedi köpek kuş balık vs beslıyosun sandım sivilce aklıma bile gelmedibeni terk etmeyen sivilcemin ismi
kaplumbaga alıcammmAllah seni bende kedi köpek kuş balık vs beslıyosun sandım sivilce aklıma bile gelmedi
Aaaaallll cok tatlı oluyolar benimde vardı minicikti ama öldükaplumbaga alıcammm
yaaaAaaaallll cok tatlı oluyolar benimde vardı minicikti ama öldüÖlünce cok uzuluyo insan..
Almadım canım.. Sonra teyzem köyden getırmıstı ama o su kaplumbagası değildi annem onu ben okuldayken göndermiş teyzemle gerı bu burda yaşamayamaz bunun yeri doğa diye ağlamıştm cokyaaayeni bi tane aldn mı pekı
yaaaAlmadım canım.. Sonra teyzem köyden getırmıstı ama o su kaplumbagası değildi annem onu ben okuldayken göndermiş teyzemle gerı bu burda yaşamayamaz bunun yeri doğa diye ağlamıştm cokÖlen de benim yüzümden öldü kız aklıma geldi bak şimdi çok vicdan yapmıştım. Doğazgaz sobası vardı bızım evde onceden bende onu üşüdü diye üstüne koymustum ama en düşükte yanıyo sanıyorm kendını zor ısıtan cinsten yani.. meğerse o yüksekteymiş ev ısısı normal dereceye geldıgı için yanmıyomus carsıya gıttıydık bı geldık tepetaklak olmştu
Öyle oldu valla ama kaç sene oldu ya oturup baya baya ağladıydım 2 kaplumbagam içinde.. Ben üşüdüğüm için yaz kış onuda üşüyo sandım sanırmyaaa
cinayete kurban gıtmıs kız hayvan
Ben değilim ki oo. Spora koşuyorum hemen.spor yapmayanlar yazın boyle foto gonderır artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?