bende yapıyım bariCanım hem vücudu arındırma hem zayıflama.
E gelinciklere girince sporada grmek gerekıyo bı yerdenEvet canım sıkılaşmak için ve birazcık da göbek var onun için, en önemlisi de popo tabi kiBurda da buluştuk
askiittooommmmbende yapıyım bari
senin düğün ne zamandı kızE gelinciklere girince sporada grmek gerekıyo bı yerdenbende zayıflamak ıstemıyorum ya sıkılaşıyı yeter
Boşver ya sabahtan berı taktıgın seye bak ezgı dert ettıgın seye bak salla gec o dınlenmesın sen dınlenmene bak tabıkıde dinlenceksın zaten bosken ..allah askına hemsıre bıle olmasın hangı sektorde ınsan 36 saat boyunca dınlenmeden çalışıyo ya
Aynen öyle, kız boşa almadık onca çamaşırıE gelinciklere girince sporada grmek gerekıyo bı yerdenbende zayıflamak ıstemıyorum ya sıkılaşıyı yeter
Senin barimsi diyen ağzını yirimşu detoks tarıfını verın kız
ben de yapayım barimsii
Begendık ya kız netlestı artık o olcaksenin düğün ne zamandı kız
gelinlik beğeniyoduk en son senınlenoldu o işş
bende senı yerımmmSenin barimsi diyen ağzını yirim
gelınlıklı foto isterük isterükkBegendık ya kız netlestı artık o olcakhaftaya baslıcaz heralde gelınlıge ..Kayınvalıdem sehır dısındaydı bugn gelıyo hallederz heralde haftaya 24 agustosta kosusturmadan gıremezsem kacıyom sanmayın azmettım sıkılaşcam baska yolu yok mutlaka bosa dustgmde bıldırım verırım
O artık bıraktı o çamaşır işlerinibende senı yerımmm
çamaşır guzelı bak altta ne paylastmm
Atarım bebegımmm dugunu bı atlatymda atarım mutlakagelınlıklı foto isterük isterükk
bebişimmmmmmmmmmmmaskiittooommmm
bakkk cıs şeyler söyleme kızzzAtarım bebegımmm dugunu bı atlatymda atarım mutlakakalk gel kız anteplerden dugune zaten canım cok baklava istıyo onuda getır
nasılsın bıtanemmbebişimmmmmmmmmmmm
Kızım o zamana fit olcam smdı cıs mıs yemıyombakkk cıs şeyler söyleme kızzz
keske gelebılsem kuzumm
nasılsın bıtanemm
Gördümbende senı yerımmm
çamaşır guzelı bak altta ne paylastmm
O artık bıraktı o çamaşır işlerinibeni bulaştırdı ınstagramdakı sayfalara hanfendı kendı bırıkım yapıuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?