- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
O zaman çok ağrın olur ve fazla yapamazsın.Mutlaka ilk sayfadaki ısınmayı yap. Ya da 100 tane jumping jack.
Sizin boy kilo kaçtı sorunlu bolge neresydı? yazdıysanz kusura bakmayın gormedımde..
Şu halini görse thigh master üreticisi sana madalya takar, eve bedavadan gönderir.10 lira abla hepsiburadadan, çok güzel çalıştırıyor al abla.
Peki çok ağrın olmuyor mu?Ben hiç birini bilmiyorum
Tamam sağolasın canım
Peki nasıl soğuma yapılıyor
Ben oturuyorum kendi kendine soğuyorum
Çok ilkelim
Hayır canım Jillian 30 day shred level 1 yaz youtube'a 27 dklık bir video. Bu videonun ortasında durdur squatını yap sonra videoyu tamamla.
10 gün level1,10 gün level2,10 gün level3 yapıyorsun.
Hoşgeldin bildirim yazıyor musun peki?Yazmıştım ama birazcık geri de kaldı sanırım, hiç önemli değil :)
Boy 164, 52 kiloyum.
Bacaklarımı inceltip, kalçamı büyültmek istiyorum
daha büyük kalkık ve selülitsiz olması için katıldım sizee
Jillian ara vermeden yapılıyor zaten 10 günde bir değiştiği için tempoda ya da etkide bir azalma yok. Ek olarak squat yaparsın olduğu günler.tamamdır canım peki her gün mü yoksa squat gibi 4.gün ara vererek mi yapmak lazım
Teşekkür ederim, hoş geldin.Çok güzel bir konu olmuş :) Yeni mesajlar bölümünde sürekli görünce yavaş yavaş aklıma girdi ben de aslında yapmalıyım böyle bi şeyler diye, dün de sonunda başladım. Teşekkürler konu sahibine ve sürekli canlandırıp aklıma sokanlara
Peki çok ağrın olmuyor mu?
Ben hiç birini bilmiyorum
Tamam sağolasın canım
Çok ilkelim
Hoşgeldin bildirim yazıyor musun peki?
Teşekkür ederim, hoş geldin.Neler yaptın ve neler yapmak istiyorsun?
Boy, kilo problemli bölge alalım ama önce ilk sayfayı okur musun?
Seni yerim ya oturup soğuyormuş : Şaka bir yana spordan sonra strech videosu şunlar var kasları sağlıklı şekild esnetip soğutuyorsun sakatlık ve ağzrıları azaltıyor
İnşallah benden kat ve kat büyük olur :Gülmesene yea popom seninkinden büyük olursa görürsün
Öğrenicem inşallah bilgisayardan girince ayrıntılı bakacam
İnşallah benden kat ve kat büyük olur :Ben biraz küçültsem mi bilmiyorum büyük popoyu ben getirdimm b siteye yıllar önce
Yukarda ekledigin kirbacli foto harikaymis ya hahahaEveeet geçen gün benim de aklıma geldi.Pazar yapalım mı kızlar ne dersiniz? Bakalım kaç dk dayanabileceğiz.
Çok keyifli olur.
Bu hafta katılamayacak arkadaşlar için haftaya hafta sonu da bir kere daha yaparız.
Seni yirim yirimmmmHoşgeldin.Senin spor programında neler var?
Geceleri topiğin bekçisitatlibikiz aynı zamanda da ceza işlerine bakıyor. Ayrıca da ben onu çok seviyorum.
Hepsi spor degl sanirim bebegmVideo bu mu tatlibikiz ? Bu video 1 saat 40 dk ama
Video 1. saatten sonra çok güzel beslenme fikirleriyle devam ediyor. Çok harika bir anlatımı var.
AhahhahahahahaBen hiç birini bilmiyorum
Tamam sağolasın canım
Çok ilkelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?