fitim fitsin fit (squat)

O zaman çok ağrın olur ve fazla yapamazsın.Mutlaka ilk sayfadaki ısınmayı yap. Ya da 100 tane jumping jack.

Ben hiç birini bilmiyorum
Tamam sağolasın canım
Peki nasıl soğuma yapılıyor
Ben oturuyorum kendi kendine soğuyorum
Çok ilkelim

Sizin boy kilo kaçtı sorunlu bolge neresydı? yazdıysanz kusura bakmayın gormedımde..

Yazmıştım ama birazcık geri de kaldı sanırım, hiç önemli değil :)
Boy 164, 52 kiloyum.
Bacaklarımı inceltip, kalçamı büyültmek istiyorum
daha büyük kalkık ve selülitsiz olması için katıldım sizee

Tamam sağolasın canım
Çok ilkelim
Peki çok ağrın olmuyor mu?
İlk sayfayı okumadın mı peki? Bu bilgiler ve videolar orada mevcut.

Hayır canım Jillian 30 day shred level 1 yaz youtube'a 27 dklık bir video. Bu videonun ortasında durdur squatını yap sonra videoyu tamamla.

10 gün level1,10 gün level2,10 gün level3 yapıyorsun.

tamamdır canım peki her gün mü yoksa squat gibi 4.gün ara vererek mi yapmak lazım

Hoşgeldin bildirim yazıyor musun peki?

Çok güzel bir konu olmuş :) Yeni mesajlar bölümünde sürekli görünce yavaş yavaş aklıma girdi ben de aslında yapmalıyım böyle bi şeyler diye, dün de sonunda başladım. Teşekkürler konu sahibine ve sürekli canlandırıp aklıma sokanlara

tamamdır canım peki her gün mü yoksa squat gibi 4.gün ara vererek mi yapmak lazım
Jillian ara vermeden yapılıyor zaten 10 günde bir değiştiği için tempoda ya da etkide bir azalma yok. Ek olarak squat yaparsın olduğu günler.

Teşekkür ederim, hoş geldin. Neler yaptın ve neler yapmak istiyorsun?
Boy, kilo problemli bölge alalım ama önce ilk sayfayı okur musun?

Tamam sağolasın canım
Çok ilkelim
Seni yerim ya oturup soğuyormuş : Şaka bir yana spordan sonra strech videosu şunlar var kasları sağlıklı şekild esnetip soğutuyorsun sakatlık ve ağzrıları azaltıyor .

Teşekkür ederim, hoş geldin. Neler yaptın ve neler yapmak istiyorsun?
Boy, kilo problemli bölge alalım ama önce ilk sayfayı okur musun?

Teşekkürler Sadece 1 Victorias secret videosu yaptım, dün burada görmüştüm öyle bir şey olduğunu :)
1.63 ve 52 kiloyum. Selülitlerden tamamen kurtulmak istiyorum aslında, fotoğraflardaki squat poposundan pek istemiyorum :)

Seni yerim ya oturup soğuyormuş : Şaka bir yana spordan sonra strech videosu şunlar var kasları sağlıklı şekild esnetip soğutuyorsun sakatlık ve ağzrıları azaltıyor

Gülmesene yea popom seninkinden büyük olursa görürsün
Öğrenicem inşallah bilgisayardan girince ayrıntılı bakacam

İnşallah benden kat ve kat büyük olur : Ben biraz küçültsem mi bilmiyorum büyük popoyu ben getirdimm b siteye yıllar önce

Buralar hep dutluktu diyosun yani

Peki sen duvar hareketini biliyo musun forumda başka bi arkadaş demişti göğüs büyütmek ve sıklaştırmak için olanı hani

Yukarda ekledigin kirbacli foto harikaymis ya hahaha
Yapalim pazar gunu bebegmm herkes evde olur bugun gezmelere gidilebilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…