Zaten hemen öyle popon olmuyor canım. Ekstra spor yapıyorsun ve yıllar sürüyor.TeşekkürlerSadece 1 Victorias secret videosu yaptım, dün burada görmüştüm öyle bir şey olduğunu :)
1.63 ve 52 kiloyum. Selülitlerden tamamen kurtulmak istiyorum aslında, fotoğraflardaki squat poposundan pek istemiyorum :)
Sıkı olduğu sürece büyük popo da çok hoş duruyor.İnşallah benden kat ve kat büyük olur :Ben biraz küçültsem mi bilmiyorum büyük popoyu ben getirdimm b siteye yıllar önce
O foto yüzünden kırbaç satışları artmış.Yukarda ekledigin kirbacli foto harikaymis ya hahaha
Yapalim pazar gunu bebegmm herkes evde olur bugun gezmelere gidilebilirr
Canım 1. saate kadar spor baya kalori yakıyorlar ama oraya kadar gidemeyiz. Bu video olsun ortak. OK?Hepsi spor degl sanirim bebegm
Bi baksana kac dakikasina kadar sporla devam ediyor
Telefondaym smdi kasiyo azicik
s...t yemitim canım kuru kuruYeter artık ama seni Mune'ye şikayet edeceğim. Sürekli reklam sürekli reklam. Git başka yerde aç tezgahını
Tatlım muhtemelen gazdır. Bir günde göbekten öyle kilo alınmaz. Bastırınca sertse gazdır, yumuşacıksa yağdır.
+1Benim de bacaklarım falan bıngıl bıngıldı ama artık değil.
Ne yedin ki kuzum?
Foto yükle de bakalım neymiş.s...t yemitim canım kuru kuru
s...t yemiştim kuru kuru
günaydın tatlım
kız pek adı gizlenecek bişi değilFoto yükle de bakalım neymiş.
Kiz ben 20dakika zor dayaniyodumO foto yüzünden kırbaç satışları artmış.
Canım 1. saate kadar spor baya kalori yakıyorlar ama oraya kadar gidemeyiz. Bu video olsun ortak. OK?
Ben göbeğine dedim kuzuumm.kız pek adı gizlenecek bişi değil
Ok isteyince yeniden eklerim seni.
Ooo favori de seciyoruzzzzBenim favorimnorwegian
Zaten hemen öyle popon olmuyor canım. Ekstra spor yapıyorsun ve yıllar sürüyor.
1 ayda ancak toparlanır. O zaman ısınma+squat+soğuma yap canım. Selülitler için de ekstra üçgen yapabilirsin.
O kaslar vs için özel beslenme programı uygulaman lazım sadece proteinden oluşan. O yüzden normal beslenme ile öyle olmaz.Tamam teşekkürler canım :) ben de korktum önce, bu kadar olacaksa squat yapmayayım demiştim
Hayırlı doğumlar olsun, sağlıkla kucağına alırsın umarım. Bekleriz.doğumdan sonra ben de burdayımmmmmm
Donsuz resim yükleyeceksin.sağol kuzum ne yapcem ama anlamadım
Saglikla kucaginiza alin insallahhhdoğumdan sonra ben de burdayımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?