fitim fitsin fit (squat)

evet aslında beyaz tenli bir hatun gibi ama sanırım benim gibi değil ben asla böyle olamam

Açık buğday... Olursun kuzum ama aylar sürer ve güneşin yoğun olduğu saatlerde değil öğlen 11 e kadar, akşamüstü de 5 gibi çıkıp yarımşar saat güneşlenmen lazım. Sonrada güneş batana kadar şemsiye altında oturdun mu 3 ayda tamamsın.Ben bir kere başardım

cehennem azabı gibi bekle ha bekle ben canıtez tipim biraz
neyse ki beyaz teni de seviyorum :)

Kızlar feci derecede moralim bozuk YArın spor salonu arastırmaya baslıcam

Belimi inceltmem lazım norve.. bugun gelınlıkcıye gıttık kadın bu gelınlık için belini inceltmen lazım dedi 70lere gelmiş belim 62 ydım ben nasıl saldm boyle bılmıyorum
O zaman beslenmene dikkat etmen de lazım. Çünkü akşam 6dan sonra yediğin her şey bel çevresinde kilo olarak depolanıyor.

Belimi inceltmem lazım norve.. bugun gelınlıkcıye gıttık kadın bu gelınlık için belini inceltmen lazım dedi 70lere gelmiş belim 62 ydım ben nasıl saldm boyle bılmıyorum
gym stick twist yapmalısın vileda sapı ile yapabilirsi
netten bak canım istersen etkili olacak hemde kolay

tskl ederımmm canımm
Rica ederim ne demek.
O zaman benim sana sporla alakalı bir öneri yapmam komik olur. Sen bir program belirle kendine, buraya da yaz. O sayede motive olursun iyi olur.

kızlar günde kaç squat yapıyosunuz ben de göbek var ama göbeğimi eritcem diye kalcalarım gidiyo hafif kalça seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…