- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
evet aslında beyaz tenli bir hatun gibi ama sanırım benim gibi değil ben asla böyle olamamOfff bronzluğu bir harika
evet aslında beyaz tenli bir hatun gibi ama sanırım benim gibi değil ben asla böyle olamam
cehennem azabı gibi bekle ha bekle ben canıtez tipim birazAçık buğday... Olursun kuzum ama aylar sürer ve güneşin yoğun olduğu saatlerde değil öğlen 11 e kadar, akşamüstü de 5 gibi çıkıp yarımşar saat güneşlenmen lazım. Sonrada güneş batana kadar şemsiye altında oturdun mu 3 ayda tamamsın.Ben bir kere başardım
Başka türlü olmuyor kızardığımızla kalıyoruz. Birde çiller cabası...cehennem azabı gibi bekle ha bekle ben canıtez tipim biraz
neyse ki beyaz teni de seviyorum :)
Tamam tatlım teşekkürler..Cnim asiri bi sekilde disa itmeye gerek yok cunku hareketten kaynakli disari itiliyor baya zaten
Tamam canım aynada çalışayım ben ozaman..internette farklı farklı görünce bende karar veremedim..teşekkürler..İlk sayfada video var canım oradan bakabilirsin. Yaparken de alışana kadar ayna karşısında yap ısınmadan yapma.
neden canımKızlar feci derecede moralim bozukYArın spor salonu arastırmaya baslıcam
Belimi inceltmem lazım norve.. bugun gelınlıkcıye gıttık kadın bu gelınlık için belini inceltmen lazım dedineden canım
O zaman beslenmene dikkat etmen de lazım. Çünkü akşam 6dan sonra yediğin her şey bel çevresinde kilo olarak depolanıyor.Belimi inceltmem lazım norve.. bugun gelınlıkcıye gıttık kadın bu gelınlık için belini inceltmen lazım dedi70lere gelmiş belim 62 ydım ben nasıl saldm boyle bılmıyorum
gym stick twist yapmalısın vileda sapı ile yapabilirsiBelimi inceltmem lazım norve.. bugun gelınlıkcıye gıttık kadın bu gelınlık için belini inceltmen lazım dedi70lere gelmiş belim 62 ydım ben nasıl saldm boyle bılmıyorum
Rica ederim ne demek.tskl ederımmm canımm
O zaman benim sana sporla alakalı bir öneri yapmam komik olur. Sen bir program belirle kendine, buraya da yaz. O sayede motive olursun iyi olur.Sporcuydum kuzum, profesyonel spor hayatımı çoktan bıraktım.
Yüzme ile başlayıp yetersiz imkanlardan ötürü atletizme geçtim. Her iki daldada madalyalarım var. Daha sonra basketbola yöneldim, buradada profesyonel olup A takım ve 1. lige kadar yükseldim. A takımda milli olamadım ancak yıldız ve genç milli oldum. Daha sonra sakatlığımdan dolayı basketbolu bırakmak zorunda kaldım, eh birazda kırgınlıklarım vardı tabii zira Türkiye'de sporun hiç bir branşı yeterince desteklenmediğinden belli bir süre sonra yol ayrımına geliyorsunuz istemeden de olsa. Belki erkek olsaydım hayatımı basketboldan kazandığım para ile idame ettirebilirdim fakat maalesefki o yıllarda bayan basketboluna yeterince yatırım yapılmamasından mütevellit akademik kariyer yapmayı tercih ettim.
Anlattım bile.
Hoşgeldinnn topiğin gülü.Ben geldimmmmmm
Herkesinki değişiyor, göbeği eritmek istiyorsan abs videosu yapmalısın, bu sayede kalçaların da incelmez.kızlar günde kaç squat yapıyosunuz ben de göbek var ama göbeğimi eritcem diye kalcalarım gidiyo hafif kalça seviyorum ben
Hosbulduk bitanem benimmmHoşgeldinnn topiğin gülü.
Neden kuzum çok mu yürüdün?Hosbulduk bitanem benimmm
Ay ayaklarim agriyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?