- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
he tamam yani belediye ne yapılması gerekir onu soyluyo ben netten baktım ogrendim saglık ocagıda veriyomus rapor bazılarına direkt imzalayıp veriyomus ugrasmam ne guzel:)) biz dugun yapmıycaz ya nikah dugundu ama ben istemedim kutlama tarzı bişey dusunuyoruz sonrasındaKız salon zaten bellı nıkah salonda olmıcak o yzden tarıhte skıntı yok ama 24 temmuzdan snra olmaı lazm zaten balayımız evlılıgın 1 aynda gecerlı 1 ayı gecerse balayı cıftı olamıyomusun ayrıcalıklar kacıyo
Valla saglık ocagına gıtmedık bız dıspanserden hepsını hallettık orası hallettı yanı..Sen beledıyeye gıt sana zarf verıyo onun ıcınde lıste var ona gore adım adım halledıyon zor degıl ya yada bızım dispanserde hepsı alındıgı ıcınde olabılır cunku ayrı bı saglık raporu ısteyenlerde varmıs .. Allah tamamına erdırsn hayatım bellı degılmı gun salon tutmadınz mı kız bana dıcegne sen salona bak kasımda bıle dolmustu heryer
En ama ennn mantıklısıhe tamam yani belediye ne yapılması gerekir onu soyluyo ben netten baktım ogrendim saglık ocagıda veriyomus rapor bazılarına direkt imzalayıp veriyomus ugrasmam ne guzel:)) biz dugun yapmıycaz ya nikah dugundu ama ben istemedim kutlama tarzı bişey dusunuyoruz sonrasında
Ve balayınada mutlaka gıt..Dusunuyosanız onuda ayarlayın cok zamn gelmıstı en son..he tamam yani belediye ne yapılması gerekir onu soyluyo ben netten baktım ogrendim saglık ocagıda veriyomus rapor bazılarına direkt imzalayıp veriyomus ugrasmam ne guzel:)) biz dugun yapmıycaz ya nikah dugundu ama ben istemedim kutlama tarzı bişey dusunuyoruz sonrasında
ya biz nişan bohcası yapmıyoruz ama nikah zamanı alıcak hersey zaten ayrı sehirde olunca daha zor ya haftaya gelcek yuzukleri falan alcaz ayın besinde de nişan insallahEn ama ennn mantıklısıyoksa işin içinden çıkılmıyo valla.. bak bohcaydı oydu buydu ugrasıyom sacma sapan seylerle..Ne alcagmıda bıldıgım yok google amca sagolsn Gelınlık gıy ama mutlaka!
ben balayı olarak yazlık mekanları istemiyorum daha cok dag evi tarzı yada gol kenarı falan istiyorum o yuzden bulması kolay olur millet egeye akdenize kacıyoVe balayınada mutlaka gıt..Dusunuyosanız onuda ayarlayın cok zamn gelmıstı en son..
ya biz nişan bohcası yapmıyoruz ama nikah zamanı alıcak hersey zaten ayrı sehirde olunca daha zor ya haftaya gelcek yuzukleri falan alcaz ayın besinde de nişan insallah
ben balayı olarak yazlık mekanları istemiyorum daha cok dag evi tarzı yada gol kenarı falan istiyorum o yuzden bulması kolay olur millet egeye akdenize kacıyo
yer kalmazsa zorla alırım ellerinden benHAyırlısı olsun kuzum :) guzel telaslarmıs bakalım bızımde yenı yenı basladı sayılır işte.. Düğü boşa masraf ama ben tek cocuk olunca annemlerde istedi bende istemedim desem yalan olur ama olmasaydıda ses cıkarmazdm sanırm.. Bohcaya hıc gırmeyın zaten cok teferruatlı işmiş yeni anladım
Biz marmarise gidelim dedik orası oldu zaten sonra kış gelıyo ya Abantı merak edıyorum evlıyken gıderız onada diye dusundkAma sessiz yerlerde guzeldir eminim daha huzurlu gecer.. Eylul dıyosan yınede ayarlayın cunku sonbaharada cok evlenen var mıllet gercekten cok onceden halledıyomus yenı ogrendm bende
Evet :) Sen nerdesn kı :)yer kalmazsa zorla alırım ellerinden bensen eskisehirdemisin kız
Lan ne giydin catlatma adamiham yaparım luneyicok buyuk laf atıyom ortaya
İstanbylda narga simdiEzgii 71 olmuş belim 62 oldugunu bılırım ben belımın nasıl oldm hıc anlam veremedm sınırlerım zıpladı valla iyice halat gıbı olcam gelınlkte..
Bebegım bız kasımda yanlıs hatırlamıyosam salonu tuttuk.. 10 un oncede nıkah ıcın basvurduk kan verdık falan fişmanBen bi üşenmeyip vesikalık cekınebılsem o sonucları alıp gunude alcazda işte.. ama 6 ay evrak gecerlılıgı varmıs.. Hayırdır sende mı evlenıyosun yoksa? Ve bu 6 ay olayı beledıyeden beledıyeye degısıyomus ayrıca 3 ayda olabılıyomus bazıları..
Marga nerde ki ?
Ezgi kuşagınıda proluguda istıyorm 71 cm belımle hemde
Sadece bugünlük olduysa bence regline yakın dönemde olduğundan olabilir. Ama süreklilik arz ediyorsa mutlaka doktora görün.inan sana yazarken benimde aklıma geldi bide ben çok yiyip yediğim belli değil babam kurt var karnında senin git test yaptır diyo bayadır fil gibi yiyorum ama normalim foto mu atsam ki
Gunaydin bitanemmmSadece bugünlük olduysa bence regline yakın dönemde olduğundan olabilir. Ama süreklilik arz ediyorsa mutlaka doktora görün.
Kızlar bugünkü bildirimim 80 squat başka da yokAslında daha yapabilirdim ama geçen demiştim ya servisten inerken dizime bişi oldu diye, orası yine zonklamaya başladı ben de bıraktım.
65 squat
30 üçgen yaptım ve kaçıp ödevi yetiştirmeye gidiyorum
Herkese iyi geceler :)
Günaydın güzelim. Yavaş yavaş geliyorum okuyarak bağırsak kurdun mu var?Gunaydin bitanemmm
Tam da aklimdan geciyodun lune bu saatte gelmesi lazim diyodum:)
Harikasın dead yaa.neyse kızlar bildirime geldim tatlıbikızın videoyu yaptım sonuna kadar dayandım şınavları yapamadım pek yerde yuvarlanma oldu onlar zaten 28. dkdan sonrası garip bir cebelleşme yuvarlanma düşüp kalkma bit artık ya şeklinde nidalarla geçti öldüm benbknzz videoyu bilmeyenler
Dead bebeğim ne mezunusun sen?evet her türlü bilgi paylaşımı içindeyizsendeki çok önemli olanlardan değil bence o nedenle görünürsen ilaçla hemen kurtulursun canım erteleme yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?