fitim fitsin fit (squat)

he tamam yani belediye ne yapılması gerekir onu soyluyo ben netten baktım ogrendim saglık ocagıda veriyomus rapor bazılarına direkt imzalayıp veriyomus ugrasmam ne guzel:)) biz dugun yapmıycaz ya nikah dugundu ama ben istemedim kutlama tarzı bişey dusunuyoruz sonrasında

En ama ennn mantıklısı yoksa işin içinden çıkılmıyo valla.. bak bohcaydı oydu buydu ugrasıyom sacma sapan seylerle..Ne alcagmıda bıldıgım yok google amca sagolsn Gelınlık gıy ama mutlaka!

Ve balayınada mutlaka gıt..Dusunuyosanız onuda ayarlayın cok zamn gelmıstı en son..

En ama ennn mantıklısı yoksa işin içinden çıkılmıyo valla.. bak bohcaydı oydu buydu ugrasıyom sacma sapan seylerle..Ne alcagmıda bıldıgım yok google amca sagolsn Gelınlık gıy ama mutlaka!
ya biz nişan bohcası yapmıyoruz ama nikah zamanı alıcak hersey zaten ayrı sehirde olunca daha zor ya haftaya gelcek yuzukleri falan alcaz ayın besinde de nişan insallah

Ya ben hulahop mu alsam napsam ki ya Çocukken oluyodu ama artık kucuk gelır genıslerı varmı kı onların

ya biz nişan bohcası yapmıyoruz ama nikah zamanı alıcak hersey zaten ayrı sehirde olunca daha zor ya haftaya gelcek yuzukleri falan alcaz ayın besinde de nişan insallah

HAyırlısı olsun kuzum :) guzel telaslarmıs bakalım bızımde yenı yenı basladı sayılır işte.. Düğü boşa masraf ama ben tek cocuk olunca annemlerde istedi bende istemedim desem yalan olur ama olmasaydıda ses cıkarmazdm sanırm.. Bohcaya hıc gırmeyın zaten cok teferruatlı işmiş yeni anladım

ben balayı olarak yazlık mekanları istemiyorum daha cok dag evi tarzı yada gol kenarı falan istiyorum o yuzden bulması kolay olur millet egeye akdenize kacıyo

Biz marmarise gidelim dedik orası oldu zaten sonra kış gelıyo ya Abantı merak edıyorum evlıyken gıderız onada diye dusundk Ama sessiz yerlerde guzeldir eminim daha huzurlu gecer.. Eylul dıyosan yınede ayarlayın cunku sonbaharada cok evlenen var mıllet gercekten cok onceden halledıyomus yenı ogrendm bende

yer kalmazsa zorla alırım ellerinden ben sen eskisehirdemisin kız

ham yaparım luneyi cok buyuk laf atıyom ortaya
Lan ne giydin catlatma adami
İstanbylda narga simdi
Oraya gitti aramiyo bile beni unuttu

inan sana yazarken benimde aklıma geldi bide ben çok yiyip yediğim belli değil babam kurt var karnında senin git test yaptır diyo bayadır fil gibi yiyorum ama normalim foto mu atsam ki
Sadece bugünlük olduysa bence regline yakın dönemde olduğundan olabilir. Ama süreklilik arz ediyorsa mutlaka doktora görün.

Harikasın dead yaa.

Bir paket cips bizim 3 gunluk kalori ihtiyacimizi karlisiyomus

Su andan itibaren tovbe ettim yenir mi o ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…