fitim fitsin fit (squat)

kurt kilo verdiyo falan ama ya popo kasınırmıs agızdan su gelirmiş varmıki sende
Kasinti ciddi anlamda var
Agiz salyasina dikkat etmedm hic ama yok
İshal belirtisi vardi o var
Kusma da belirtiler arasinda ama o yok
Halsizligimdr yok
Ama bagrsak paraziti yani eminim canm
geçmiş olsun canım bence doktora görün büyümeden çoğalmadan ne kadar erken müdahale o kadar rahat edersin
Gorunucem canm ilk olmuyo bende sk sk olur hatta

ayy okulda bize öyle bir resim göstermişlerdi ağızdan burundan gelebiliyor öyle bir resim hayatım karardı yalnız topiğe gelen iğrençlikten kaçacak saptık amacımızdan
hem saglik hem spor iste :)
Bu konu da insanlarin cekindigi bi konu ama konusmakta fayda var :)

hem saglik hem spor iste :)
Bu konu da insanlarin cekindigi bi konu ama konusmakta fayda var :)
evet her türlü bilgi paylaşımı içindeyiz sendeki çok önemli olanlardan değil bence o nedenle görünürsen ilaçla hemen kurtulursun canım erteleme yinede

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum e bu videoyu yapan kimse yok mu başka lune yaptı ben yaptım tatlıbikız yaptın mı cevap ver selinde yapacaktı nerdeki

Kasinti ciddi anlamda var
Agiz salyasina dikkat etmedm hic ama yok
İshal belirtisi vardi o var
Kusma da belirtiler arasinda ama o yok
Halsizligimdr yok
Ama bagrsak paraziti yani eminim canm

Gorunucem canm ilk olmuyo bende sk sk olur hatta
hee ozaman olabilir kultur testi falan yapılıyo banada bakılmıstı ama bende belirtiler yoktu boyle..

evet her türlü bilgi paylaşımı içindeyiz sendeki çok önemli olanlardan değil bence o nedenle görünürsen ilaçla hemen kurtulursun canım erteleme yinede
Yok kuzum gorduklerini ben de biliyorum 1yil dersini aldim maalesef.. Ama o en kucukleri var ya . oylr anlatiym sana.
Kasintidan badka rahatsizlik verniyolar cok sukur.
Andazol diye ilaci var aslnda doktora gorunmeden onu da alabilrm

Yok kuzum gorduklerini ben de biliyorum 1yil dersini aldim maalesef.. Ama o en kucukleri var ya . oylr anlatiym sana.
Kasintidan badka rahatsizlik verniyolar cok sukur.
Andazol diye ilaci var aslnda doktora gorunmeden onu da alabilrm
evet ya onlar malesef olabiliyor toplu yaşanılan yerlerde bulunuyoruz mecburen anladım şimdi alabilirsin aslında ilacı ama içim rahat etsin dersen görün zaten yine aynı türevde bişey yazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…