- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
kurt kilo verdiyo falan ama ya popo kasınırmıs agızdan su gelirmiş varmıki sendeBunlar cok illet seyler
O kadar ilerlemedim şukur
ben o ara kalp krizinden giderim heraldeayy okulda bize öyle bir resim göstermişlerdi ağızdan burundan gelebiliyor öyle bir resim hayatım karardıyalnız topiğe gelen iğrençlikten kaçacak saptık amacımızdan
Kasinti ciddi anlamda varkurt kilo verdiyo falan ama ya popo kasınırmıs agızdan su gelirmiş varmıki sende
Gorunucem canm ilk olmuyo bende sk sk olur hattageçmiş olsun canım bence doktora görün büyümeden çoğalmadan ne kadar erken müdahale o kadar rahat edersin
hem saglik hem spor iste :)ayy okulda bize öyle bir resim göstermişlerdi ağızdan burundan gelebiliyor öyle bir resim hayatım karardıyalnız topiğe gelen iğrençlikten kaçacak saptık amacımızdan
evet her türlü bilgi paylaşımı içindeyizhem saglik hem spor iste :)
Bu konu da insanlarin cekindigi bi konu ama konusmakta fayda var :)
hee ozaman olabilir kultur testi falan yapılıyo banada bakılmıstı ama bende belirtiler yoktu boyle..Kasinti ciddi anlamda var
Agiz salyasina dikkat etmedm hic ama yok
İshal belirtisi vardi o var
Kusma da belirtiler arasinda ama o yok
Halsizligimdr yok
Ama bagrsak paraziti yani eminim canm
Gorunucem canm ilk olmuyo bende sk sk olur hatta
Yok kuzum gorduklerini ben de biliyorum 1yil dersini aldim maalesef.. Ama o en kucukleri var ya . oylr anlatiym sana.evet her türlü bilgi paylaşımı içindeyizsendeki çok önemli olanlardan değil bence o nedenle görünürsen ilaçla hemen kurtulursun canım erteleme yinede
Yari n sira alabilirsem gorunym doktora en iyisihee ozaman olabilir kultur testi falan yapılıyo banada bakılmıstı ama bende belirtiler yoktu boyle..
evet ya onlar malesef olabiliyor toplu yaşanılan yerlerde bulunuyoruz mecburen anladım şimdi alabilirsin aslında ilacı ama içim rahat etsin dersen görün zaten yine aynı türevde bişey yazarlarYok kuzum gorduklerini ben de biliyorum 1yil dersini aldim maalesef.. Ama o en kucukleri var ya . oylr anlatiym sana.
Kasintidan badka rahatsizlik verniyolar cok sukur.
Andazol diye ilaci var aslnda doktora gorunmeden onu da alabilrm
aman allah beter hastalıklardan korusun bunların tedavileri var cok sukur kız ben bi yerim agrısın hop doktordayım gitmedigim bolum klmadıYari n sira alabilirsem gorunym doktora en iyisi
Merhaba. Biraz geç gordum ama ben de varim. 173 boyundayim ve 72 kiloyum. Haftanin 2 gunu pilatese gitmeye basladim ve az once yukaridaki programa gore squat yapmaya karar verdim :)Merhaba hoşgeldin.Herhangi bir beslenme programı uyguluyor musun? Ya da spor?
Useniyorum kizaman allah beter hastalıklardan korusun bunların tedavileri var cok sukur kız ben bi yerim agrısın hop doktordayım gitmedigim bolum klmadıaksatma git yarın
ne guzel herseye bakarlarUseniyorum kiz
Hastane benim hastanemin yaninda halbuki hem de arastirma hastanesi
Yaaane guzel herseye bakarlargit bak yoksa hergun sana bagırsak kurtlarıyla ilgili video atarım
baglanma iyice sonra onlar benim bebelerim ayrılamam falan dersinYaaa
Dur nazar degdirme duruldular su anda
Puhahahaharchangelus .!.:baglanma iyice sonra onlar benim bebelerim ayrılamam falan dersin
Puhahahah
Boyle bebe olmaz olsun cok cektirdiler bana
Babalari kim aceba
midesiz miyiz yaaa
ahhahaha :adcok sarhostum babayıda hatırlamıyorum diyosun yanikim bilir hangi bagırsaklarda surtuyo
o konuda eksin varmı hic tahmin etmedim hemen bakıyorumahhahaha :ad
Ln gulcegm yoktu hic
Bdv ye niye gelmiyonnn ekşınli geciyo
Babam keske yarin ölse olayii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?