Yağlı vıcık vıcık, göbeğe bele yerleşir debelen dur eriteceğim diye.Bir paket cxxs bizim 3 gunluk kalori ihtiyacimizi karlisiyomus
Su andan itibaren tovbe ettim yenir mi o ya
İstersen sansürle cxxs şeklinde.Lune affina siginarak abur cuburun adini vererek yazdim ama
Yağlı vıcık vıcık, göbeğe bele yerleşir debelen dur eriteceğim diye.
Elma ye yerine hem cildin güzelleşsin hem de parlasın.
Evet canim hastanedeyim simdiGünaydın güzelim. Yavaş yavaş geliyorum okuyarak bağırsak kurdun mu var?
gecmiş olsun kuzumEvet canim hastanedeyim simdi
Geçmiş olsun tatlisimmEvet canim hastanedeyim simdi
ben spor yapmadan önceki kilomdan daha fazla olmuşum ama daha fitim mesela :)Hakikaten doğru söylüyorsun, kilo tek başına hiçbir anlam ifade etmiyor. Önemli olan o kilo o vücutta nasıl duruyor. Kimilerini görüyorum diyorlar ki ay tartılmaya korkuyorum, neden korkacaksın ki fit olduktan sonra kim korkar?
Ben birkaç ay önce 50ydim, acaba kaç oldum :)ben spor yapmadan önceki kilomdan daha fazla olmuşum ama daha fitim mesela :)
ben şişmanlamışım hiç belli olmuyor ama anlamadımBen birkaç ay önce 50ydim, acaba kaç oldum :)
Ne oldu canım aldın mı sonuçlarını?Evet canim hastanedeyim simdi
ben şişmanlamışım hiç belli olmuyor ama anlamadım
kastan kilo aldım sanırım
tartın yok mu
benim vardı pili bitti bidaha da almadık yıl oldu
spor salonunda tartıldım en son54.9 mu neydi,
bebeğim kesinlikle doktora gitmelisin en doğru şeyi o söyler, kafana göre ilaç kullanma sakın ters tepki falan yapar mazallah ..Yok kuzum gorduklerini ben de biliyorum 1yil dersini aldim maalesef.. Ama o en kucukleri var ya . oylr anlatiym sana.
Kasintidan badka rahatsizlik verniyolar cok sukur.
Andazol diye ilaci var aslnda doktora gorunmeden onu da alabilrm
Günaydın canım. Boş versin kendini üzen adamı, bir cacık olmuyor öyle adamlardan.günaydın benim spor sever arkadaşlarım :))
hepinizi kucaklıyorummmmm
ben bir kahvaltı yapıp okula gidicem sabah kki dersi kırdım ama bir arkadaşımın canı fena halde sıkkınmış ..
ah bu erkek milleti bu kızlara zulüm ediyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?