fitim fitsin fit (squat)

Bu gece bdv ye gırmıcem dıye soz verdım kendıme sızın yuzunzden yıne gıdıyom

Bu geceyi de bansiz atlattik cok sukur
Yazacaklarim vardi oraya ama sustum..
Allah her seyden once vicdan versin insanlara..

Gordum vedalasmıssınz gec kaldım
Kızım ben yaydım mınderımı sımdı azcıkın spor yapcm fecı depresyondaym aglamaktan ıcım dısıma cıktı valla artık snırden gulmeye basladım o derece saat farketmıyo artık hayatımın odak noktası spor

Bu geceyi de bansiz atlattik cok sukur
Yazacaklarim vardi oraya ama sustum..
Allah her seyden once vicdan versin insanlara..
Daha gece bıtmedı ezgi
Boşver ben okudum konuyu kızı dırek yargılamıslar cıktıydım yazmadan polemıge gırmek istemedıgım için..
Tamam uslubuna dogru demem ama o ankı ruh halınıde kımse bılemez sonucta..

Oteki de diyoki hala senin babandan bi farkin yok..
O kizin yerine gecsinler bi gece bakalim neler oluyo..
Sen gelinlik olmadi diye ni agliyosun?

sen ne zaman evleniyosuuun

Oteki de diyoki hala senin babandan bi farkin yok..
O kizin yerine gecsinler bi gece bakalim neler oluyo..
Sen gelinlik olmadi diye ni agliyosun?
O gelinliği giyebilmem için bel oyuntumun olması gerekıyomuş muş muşşş belimi inceltmem lazımmıs..

E inceltiriz i beli niye agliyo yavrummm

Ezgii 71 olmuş belim 62 oldugunu bılırım ben belımın nasıl oldm hıc anlam veremedm sınırlerım zıpladı valla iyice halat gıbı olcam gelınlkte..

gunu aldınız yani ne zaman aldınız tarihi cnm

Bebegım bız kasımda yanlıs hatırlamıyosam salonu tuttuk.. 10 un oncede nıkah ıcın basvurduk kan verdık falan fişman Ben bi üşenmeyip vesikalık cekınebılsem o sonucları alıp gunude alcazda işte.. ama 6 ay evrak gecerlılıgı varmıs.. Hayırdır sende mı evlenıyosun yoksa? Ve bu 6 ay olayı beledıyeden beledıyeye degısıyomus ayrıca 3 ayda olabılıyomus bazıları..

Hanfendi gezmelerde ya
ugrasmak istemiyo
Ya da kuşak biraz daha bende kalsin istiyo

Marga nerde ki ?
Ezgi kuşagınıda proluguda istıyorm 71 cm belımle hemde

kız agustosa bulabilcekmisiniz ne useniyon alsana biran once tam yaz sezonu ya nikah icin basvurup sonramı rapor falan alınıyo sglık ocagına gidip ver len ordan bana rapor desem vermiyomu nikah dairesinden belgemi istiyo sadece kan testimi baska bişi varmı oh amma sordum evet cnm bende yaz sonu eylul gibi insallah

Kız salon zaten bellı nıkah salonda olmıcak o yzden tarıhte skıntı yok ama 24 temmuzdan snra olmaı lazm zaten balayımız evlılıgın 1 aynda gecerlı 1 ayı gecerse balayı cıftı olamıyomusun ayrıcalıklar kacıyo
Valla saglık ocagına gıtmedık bız dıspanserden hepsını hallettık orası hallettı yanı..Sen beledıyeye gıt sana zarf verıyo onun ıcınde lıste var ona gore adım adım halledıyon zor degıl ya yada bızım dispanserde hepsı alındıgı ıcınde olabılır cunku ayrı bı saglık raporu ısteyenlerde varmıs .. Allah tamamına erdırsn hayatım bellı degılmı gun salon tutmadınz mı kız bana dıcegne sen salona bak kasımda bıle dolmustu heryer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…