- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Yok evde ya, neyim tam ki o olsunben şişmanlamışım hiç belli olmuyor ama anlamadım
kastan kilo aldım sanırım
tartın yok mu
benim vardı pili bitti bidaha da almadık yıl oldu
spor salonunda tartıldım en son54.9 mu neydi,
kız benim de üstlerle 1 kg dan fazla geliyorumYok evde ya, neyim tam ki o olsunEczaneye gitsem bot var falan olmaz yani..
canım ben varya 10. sınıfa giderken 39 kiloydum, hareket edemiyordum zayıflıktan halsiz düşüyordum hep .. ne yaptılarsa doktorlar kilo aldıramadı sonra erkek ark. tanıştığımda o bana öyle bir yedirdiki zorlıya zorlıya günde 7-8 öğün yemek yedirdi daha birini sindiremeden yenisini yediriyordu. doktorumda yiyebildiğin kadar ye diyince bana 2 yılda 13 kilo aldırttıKuzum bendede öyle bi istah var ki valla kendimi zor tutuyotum bi hafta kendimi salsam hemen kilo aliyorum ama yediğim şeyler normal gidalar oluyo kizartma hamburger falan degil galiba ben cocukluktan beri tombul oldugum icin bünye kilo almaya müsait sen hep zayif miydin ?
canım ben varya 10. sınıfa giderken 39 kiloydum, hareket edemiyordum zayıflıktan halsiz düşüyordum hep .. ne yaptılarsa doktorlar kilo aldıramadı sonra erkek ark. tanıştığımda o bana öyle bir yedirdiki zorlıya zorlıya günde 7-8 öğün yemek yedirdi daha birini sindiremeden yenisini yediriyordu. doktorumda yiyebildiğin kadar ye diyince bana 2 yılda 13 kilo aldırttısonra tabi bu kilo 57 çıktı ama o askere bir gitti benim kilo tekrar 45 kiloya iniverdi. ben onu 48-49 arasına sabitlemiştim ama bu aralar yine inanılmaz bir düşüş yaşıyorum
diş hekimiyim ben lune mezuniyetten sonra dinlenmeye verdim bir gün çalışmaya başlayacağım umarımDead bebeğim ne mezunusun sen?
bu çok iyiymiş bence ideal fizik
kız çok zayıfmışsın sen ya çok zayıf olmakta iyi değil sen yemeye çalış ya erkek arkadaşının yaptığı gibi çok öğün yap sürekli bişey yecanım ben varya 10. sınıfa giderken 39 kiloydum, hareket edemiyordum zayıflıktan halsiz düşüyordum hep .. ne yaptılarsa doktorlar kilo aldıramadı sonra erkek ark. tanıştığımda o bana öyle bir yedirdiki zorlıya zorlıya günde 7-8 öğün yemek yedirdi daha birini sindiremeden yenisini yediriyordu. doktorumda yiyebildiğin kadar ye diyince bana 2 yılda 13 kilo aldırttısonra tabi bu kilo 57 çıktı ama o askere bir gitti benim kilo tekrar 45 kiloya iniverdi. ben onu 48-49 arasına sabitlemiştim ama bu aralar yine inanılmaz bir düşüş yaşıyorum
Günaydın kizlaaaar tamm evime geldim dün gece ablamlar konyadan gelmiş isleri buraya olabilirmiş bizi de cagirdilar konusmak icin sporumu gitmeden hemen yapicam cok özledim spor yapmayiiii bu aralar hiç evde oturamiyorum sürekli biyerlerdeyim
bende bide aşırı kansızlık var canım yaBen üniversitedeyken 43 kiloydum, sonra yazın 2-3 ayda azmettim 8 kilo aldım. Yapmadığım şey kalmamıştı artık, iştah açıcı şurup+çekirdek+kuru üzüm ile aldım bu kiloyu.. Macunlar falan hiç işe yaramadı. İğneler bile yaptırdım kilo almak için.. O zamandan beri 48-50 kilo arasında gidip geliyorum.
yemeye çalışıyorum zaten bebğim ama mide bulantısı var işte ondan dolayı yarım bırakmak zorunda kalıyorumdiş hekimiyim ben lune mezuniyetten sonra dinlenmeye verdim bir gün çalışmaya başlayacağım umarım
buda nesi ya özellikle yedklerini popodan almış sanki biri oraya gitmiş yağları dayamış gibi
kız çok zayıfmışsın sen ya çok zayıf olmakta iyi değil sen yemeye çalış ya erkek arkadaşının yaptığı gibi çok öğün yap sürekli bişey yebende durduramıyorum kendimi ya şeker pancarının dediği gibi yesem dünyaları yiyebilirim
mide bulantısı varsa kötü ya bilemedim bende şimdi kansızlıkta varmış aslında o ilçlar iştah açıyor ilaçları içebilsen yemende düzelebilir ama miden bulanıyorsa kötü işteyemeye çalışıyorum zaten bebğim ama mide bulantısı var işte ondan dolayı yarım bırakmak zorunda kalıyorum
bende bide aşırı kansızlık var canım yakuru üzüm yiyemiyorum hiç bir ara kan takviyesi aldım ilaçlarım var sürekli kullanmam gerekn ama ilaçlarıda yutamıyorum .. bir ara kalp kan pompalama oranım %10du. hastanelerden kurtulamıyorum ya
evet mide bulantısı beni mahvediyor eski günlerime dönmek istemiyorum yamide bulantısı varsa kötü ya bilemedim bende şimdi kansızlıkta varmış aslında o ilçlar iştah açıyor ilaçları içebilsen yemende düzelebilir ama miden bulanıyorsa kötü işte
diş hekimiyim ben lune mezuniyetten sonra dinlenmeye verdim bir gün çalışmaya başlayacağım umarım
buda nesi ya özellikle yedklerini popodan almış sanki biri oraya gitmiş yağları dayamış gibi
kız çok zayıfmışsın sen ya çok zayıf olmakta iyi değil sen yemeye çalış ya erkek arkadaşının yaptığı gibi çok öğün yap sürekli bişey yebende durduramıyorum kendimi ya şeker pancarının dediği gibi yesem dünyaları yiyebilirim
teşekkür ederim evet berbat bir şey bitmedi gitti hep tam düzeldi diyor doktorum kan verince sonra bir regl oluyorum bitiyor, elimi ufacık kessem öyle bir kanama oluyor ki önüne geçemiyorumGecmis olsun ben kansizlikla cok ugrastim berbat bisey
diş hekimiyim ben lune mezuniyetten sonra dinlenmeye verdim bir gün çalışmaya başlayacağım umarım
teşekkür ederim evet berbat bir şey bitmedi gitti hep tam düzeldi diyor doktorum kan verince sonra bir regl oluyorum bitiyor, elimi ufacık kessem öyle bir kanama oluyor ki önüne geçemiyorum
benimde öyle ya kilo vermesemde kilo almamak için sürekli bir uğraşlar peşindeydim bu hale kendimi durdurma çabalarımdan sonra geldim yoksa 100 küsür olurdum muhtemelenAyy deadiiii biz gardaşıhhvalla ben kendimi bi salsam obez olurumm haaa ömrüm diyet modunda geciyo
bence sende pıhtılaşma faktörleriyle ilgili bir durum var canım geçen morluklardan bahsedincede aklıma gelmişti şimdi emin oldum kanamanın çok olması falan hepsi ona çıkıyor muhtemelen tüm sorunlarının nedenide o ilaçlarıiçmen şart açıkcası kilo alamama nedeninde o bence düzenli kontrol oluyormusun doktora sen bence ihmal etme tekrar git ilaçları içemediğinide söyle iğne olarak verebilirler mesela duruma göre aklında olsun özellikle kan hastalıkları bizde tehlikeli her ay reglle kan kaybettiğimizden mesela sende kan kaybı daha fazla olmuş oluyor o nedenle kendini ihmal etmemelisinteşekkür ederim evet berbat bir şey bitmedi gitti hep tam düzeldi diyor doktorum kan verince sonra bir regl oluyorum bitiyor, elimi ufacık kessem öyle bir kanama oluyor ki önüne geçemiyorum
çok teşekkür ederim bebeğim daha gidicem yine kontrole .. söylüyorum ilaç kullanamıyorum diye iğneden de çok korkuyorum ayıptır söylemesibence sende pıhtılaşma faktörleriyle ilgili bir durum var canım geçen morluklardan bahsedincede aklıma gelmişti şimdi emin oldum kanamanın çok olması falan hepsi ona çıkıyor muhtemelen tüm sorunlarının nedenide o ilaçlarıiçmen şart açıkcası kilo alamama nedeninde o bence düzenli kontrol oluyormusun doktora sen bence ihmal etme tekrar git ilaçları içemediğinide söyle iğne olarak verebilirler mesela duruma göre aklında olsun özellikle kan hastalıkları bizde tehlikeli her ay reglle kan kaybettiğimizden mesela sende kan kaybı daha fazla olmuş oluyor o nedenle kendini ihmal etmemelisinçok geçmiş olsun
iyi dersler canım korkma ya iğne ne ki öyle korkacak bişey yokçok teşekkür ederim bebeğim daha gidicem yine kontrole .. söylüyorum ilaç kullanamıyorum diye iğneden de çok korkuyorum ayıptır söylemesiben okula gidiyorum kızlar öptüm hepinizi
benimde öyle ya kilo vermesemde kilo almamak için sürekli bir uğraşlar peşindeydim bu hale kendimi durdurma çabalarımdan sonra geldim yoksa 100 küsür olurdum muhtemelenya bu kilolarını koruyorlar ya nasıl oluyor merak ediyorum gr oynamıyor bazılarında bu işin sırrı ne hiç mi kaçamak yapmıyorlar acebası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?