fitim fitsin fit (squat)

canım ben varya 10. sınıfa giderken 39 kiloydum, hareket edemiyordum zayıflıktan halsiz düşüyordum hep .. ne yaptılarsa doktorlar kilo aldıramadı sonra erkek ark. tanıştığımda o bana öyle bir yedirdiki zorlıya zorlıya günde 7-8 öğün yemek yedirdi daha birini sindiremeden yenisini yediriyordu. doktorumda yiyebildiğin kadar ye diyince bana 2 yılda 13 kilo aldırttı sonra tabi bu kilo 57 çıktı ama o askere bir gitti benim kilo tekrar 45 kiloya iniverdi. ben onu 48-49 arasına sabitlemiştim ama bu aralar yine inanılmaz bir düşüş yaşıyorum

Ben üniversitedeyken 43 kiloydum, sonra yazın 2-3 ayda azmettim 8 kilo aldım. Yapmadığım şey kalmamıştı artık, iştah açıcı şurup+çekirdek+kuru üzüm ile aldım bu kiloyu.. Macunlar falan hiç işe yaramadı. İğneler bile yaptırdım kilo almak için.. O zamandan beri 48-50 kilo arasında gidip geliyorum.

Dead bebeğim ne mezunusun sen?
diş hekimiyim ben lune mezuniyetten sonra dinlenmeye verdim bir gün çalışmaya başlayacağım umarım

bu çok iyiymiş bence ideal fizik

buda nesi ya özellikle yedklerini popodan almış sanki biri oraya gitmiş yağları dayamış gibi

kız çok zayıfmışsın sen ya çok zayıf olmakta iyi değil sen yemeye çalış ya erkek arkadaşının yaptığı gibi çok öğün yap sürekli bişey ye bende durduramıyorum kendimi ya şeker pancarının dediği gibi yesem dünyaları yiyebilirim

Sen de bu caliskanlik varkeen kendimden utandim

bende bide aşırı kansızlık var canım ya kuru üzüm yiyemiyorum hiç bir ara kan takviyesi aldım ilaçlarım var sürekli kullanmam gerekn ama ilaçlarıda yutamıyorum .. bir ara kalp kan pompalama oranım %10du. hastanelerden kurtulamıyorum ya

yemeye çalışıyorum zaten bebğim ama mide bulantısı var işte ondan dolayı yarım bırakmak zorunda kalıyorum

yemeye çalışıyorum zaten bebğim ama mide bulantısı var işte ondan dolayı yarım bırakmak zorunda kalıyorum
mide bulantısı varsa kötü ya bilemedim bende şimdi kansızlıkta varmış aslında o ilçlar iştah açıyor ilaçları içebilsen yemende düzelebilir ama miden bulanıyorsa kötü işte

Gecmis olsun ben kansizlikla cok ugrastim berbat bisey

mide bulantısı varsa kötü ya bilemedim bende şimdi kansızlıkta varmış aslında o ilçlar iştah açıyor ilaçları içebilsen yemende düzelebilir ama miden bulanıyorsa kötü işte
evet mide bulantısı beni mahvediyor eski günlerime dönmek istemiyorum ya

zeki şey seniiii diş hekimisin he basla calışmaya sana çok müşteri bulacağım

Ayy deadiiii biz gardaşıhh valla ben kendimi bi salsam obez olurumm haaa ömrüm diyet modunda geciyo

teşekkür ederim evet berbat bir şey bitmedi gitti hep tam düzeldi diyor doktorum kan verince sonra bir regl oluyorum bitiyor, elimi ufacık kessem öyle bir kanama oluyor ki önüne geçemiyorum

Amaann canimm dikkat ett

Ayy deadiiii biz gardaşıhh valla ben kendimi bi salsam obez olurumm haaa ömrüm diyet modunda geciyo
benimde öyle ya kilo vermesemde kilo almamak için sürekli bir uğraşlar peşindeydim bu hale kendimi durdurma çabalarımdan sonra geldim yoksa 100 küsür olurdum muhtemelen ya bu kilolarını koruyorlar ya nasıl oluyor merak ediyorum gr oynamıyor bazılarında bu işin sırrı ne hiç mi kaçamak yapmıyorlar acebası

teşekkür ederim evet berbat bir şey bitmedi gitti hep tam düzeldi diyor doktorum kan verince sonra bir regl oluyorum bitiyor, elimi ufacık kessem öyle bir kanama oluyor ki önüne geçemiyorum
bence sende pıhtılaşma faktörleriyle ilgili bir durum var canım geçen morluklardan bahsedincede aklıma gelmişti şimdi emin oldum kanamanın çok olması falan hepsi ona çıkıyor muhtemelen tüm sorunlarının nedenide o ilaçlarıiçmen şart açıkcası kilo alamama nedeninde o bence düzenli kontrol oluyormusun doktora sen bence ihmal etme tekrar git ilaçları içemediğinide söyle iğne olarak verebilirler mesela duruma göre aklında olsun özellikle kan hastalıkları bizde tehlikeli her ay reglle kan kaybettiğimizden mesela sende kan kaybı daha fazla olmuş oluyor o nedenle kendini ihmal etmemelisin çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim bebeğim daha gidicem yine kontrole .. söylüyorum ilaç kullanamıyorum diye iğneden de çok korkuyorum ayıptır söylemesi ben okula gidiyorum kızlar öptüm hepinizi

çok teşekkür ederim bebeğim daha gidicem yine kontrole .. söylüyorum ilaç kullanamıyorum diye iğneden de çok korkuyorum ayıptır söylemesi ben okula gidiyorum kızlar öptüm hepinizi
iyi dersler canım korkma ya iğne ne ki öyle korkacak bişey yok

Ahh bi bilseemm keske bende biraz acikmasam canim yemek yemek istemese yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…