- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Hayatim gecmis olsun :)) sonuclari mutlaka yaz emi merak ettim bende...Saol bitanenm
Saol askitom
Ogleden sonra cikicak bitanemm
Yazarim kuzum:)Hayatim gecmis olsun :)) sonuclari mutlaka yaz emi merak ettim bende...
Mrb la lune...Bugün;
Kız tombikken çok tatlıymış ama ya..
bende sıkılıp bıraktım hep yaaaBenim de demir kalmamıştı vücutta, geçen sene 4 ay ilaç ve iğne tedavisi gördüm. Doktor aşırı kansızlık var demişti 4 ayda ancak depoları doldurduk ve sonra ben tedaviyi yarım bıraktım çünkü bıktım artık..
selam kızlar bu resimleri paylaşma amacımız moral bozmak değil öncelikle motive olmak öyle olamayağınızı düşünüyorsanız ve buna moralinizi bozuyorsanız birkere hiç bir zaman öyle bir vucuda sahip olamazsınız söyleyeyim bu resimlere bakarakta öyle olamazsınız bunu hepimiz biliyoruz inanmazsanız yapamazsınız yada istiyorum diyipte beklemeklede olmuyor çaba harcamalı ve kendinize inanmalısınız onlarda insan yani o şekilde doğmadılar uğraşıp o vucutlara sahip oldular belki 1 yıl belki daha fazla yapacağınız tek şey denemek denemeden bilemezsiniz bunun içinde kalkıp spor yapmalısınız biraz sert olmuş olabilir ama lune ve kızların affına sığınarak bu şekilde moralim bozuldu biz böyle olamayız ifadelerini duymak istemiyorum olumsuz telkin yapıyorsunuz hem kendinize hem bize ona göre davranmanızı rica ederim
Bende dişlerimden muzdaribim buldum seni aşkım.diş hekimiyim ben lune mezuniyetten sonra dinlenmeye verdim bir gün çalışmaya başlayacağım umarım
bu çok iyiymiş bence ideal fizik
buda nesi ya özellikle yedklerini popodan almış sanki biri oraya gitmiş yağları dayamış gibi
kız çok zayıfmışsın sen ya çok zayıf olmakta iyi değil sen yemeye çalış ya erkek arkadaşının yaptığı gibi çok öğün yap sürekli bişey yebende durduramıyorum kendimi ya şeker pancarının dediği gibi yesem dünyaları yiyebilirim
lune iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmişBende dişlerimden muzdaribim buldum seni aşkım.
Bende de aynısı var. Çok kötü hissediyorum.moralim sıfırın altı eksi 35
yalandan gülüyorum
berbatım
nedeni ne derseniz bilmiyorum
çok mutsuzum
İyi fikirmiş, yarın annemler geliyorlar o çıkarır beni depresyondan.sana benim bahar depresyonumdan gelmiş bugün geçen hafta aynısı bende vardı norwe çıkıp vaktin varsa sinemaya falan git alışveriş yap iyi gelir yada evde film izle ama acıklı olamsın mümkünse en saçma en gereksiz yada eğlenceli birşey olsun2. seçenek orda hava iyiyse hareketli müzikler eşliğinde kulaklık tak dışarda aheste aheste yürü birkaç tur at parklarda bahçelerde 3. seçenek evde kimse yoksa saçma sapan hareketli müzikler aç deli gibi danset dansetmeyi bende beceremem deli gibi dediğimde o hoplayıp zıpla müziğe göre ben her mevsim geçizsinde böyle sebepsiz depresyona giriyorumda bunlar benim seçeneklerim
Ne çıktı canım sonucunda? Allah acil şifa versin.Saol bitanenm
Saol askitom
Ogleden sonra cikicak bitanemm
Elbette olmaz, beslenme + abs çalıştıracak hareketler lazım.
Benim de ilk aşkım dişçimdi. 6 yaşındaydım ona aşk şiirleri yazıyordum. 20lik diş ameliyatımdan sonra korku başladı bende.Benim dişçilere karşı bir sempatim var küçüklükten beri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?