fitim fitsin fit (squat)

bende sıkılıp bıraktım hep yaaa

selam kızlar bu resimleri paylaşma amacımız moral bozmak değil öncelikle motive olmak öyle olamayağınızı düşünüyorsanız ve buna moralinizi bozuyorsanız birkere hiç bir zaman öyle bir vucuda sahip olamazsınız söyleyeyim bu resimlere bakarakta öyle olamazsınız bunu hepimiz biliyoruz inanmazsanız yapamazsınız yada istiyorum diyipte beklemeklede olmuyor çaba harcamalı ve kendinize inanmalısınız onlarda insan yani o şekilde doğmadılar uğraşıp o vucutlara sahip oldular belki 1 yıl belki daha fazla yapacağınız tek şey denemek denemeden bilemezsiniz bunun içinde kalkıp spor yapmalısınız biraz sert olmuş olabilir ama lune ve kızların affına sığınarak bu şekilde moralim bozuldu biz böyle olamayız ifadelerini duymak istemiyorum olumsuz telkin yapıyorsunuz hem kendinize hem bize ona göre davranmanızı rica ederim

bugünkü bildirimim aranızda spor yapmayıp yatan varsa kalksın bakayım yaza az kaldı canımın istediği hareketleri topladım yaptım o nedenle bir video ismi veremeyeceğim
*** 5 dk zumba ısınmak için
***30 jumping jack
***little black dress programı 9. gün
60 sn plank
25 mountain climbers
25 triceps dips
*** 30 back lunge
*** 150 high knees
***150 butt kicks
***15 squat and right leg lift
*** 10 jumping jack
*** 15 squat and left leg lift
*** 30 cross jack
*** 20 bridge raise yani köprü
*** 10 burpess
*** 15 köprü pozisyonunda tek ayağı havaya uzatıp aşağı yukarı yapma adını bilmiyorum
*** 15 diğer bacak yukardakinin aynısı
*** 30 skater hops
*** 20 squat jumps
*** 20 jab jab left kick şöyle bir hareket sağ yumruk sol yumruk sol tekme
*** 20 diğer taraf yani sağ yumruk sol yumruk sağ tekme
*** 30 heel touch
*** 30 bisiklet mekik
*** 30 pulse crunch
*** 30 toe touch crunch
*** 30 leg circle
soğuma

ben squat yaparken dizimden ses geliyor ben ortopediye goruncem ya bişiler yanlıs gidiyo bacaklarda agrı yapmaya basladı

Yüzde yüz katılıyorum.

Ya kızlar bir de son zamanlarda çok sık görüyorum sguat demeyin şuna, squat doğrusu.. 2. ve 3. sınıf öğrencilerime söylemekten yoruldum artık g değil q diye, lütfen burda bari olmasın

Bende dişlerimden muzdaribim buldum seni aşkım.

moralim sıfırın altı eksi 35
yalandan gülüyorum
berbatım
nedeni ne derseniz bilmiyorum
çok mutsuzum
Bende de aynısı var. Çok kötü hissediyorum.
İyi fikirmiş, yarın annemler geliyorlar o çıkarır beni depresyondan.

Kızlar sanırım benim omzumdaki sinirler hasar gördü, haftalarca devam eden bir ağrı mümkün değil aksi takdirde.. Sinirim bozuluyor. Gün içinde tutuveriyor ağrı dayanamıyorum.

Saol bitanenm

Saol askitom

Ogleden sonra cikicak bitanemm
Ne çıktı canım sonucunda? Allah acil şifa versin.
Eki Görüntüle 1465644
boyle bi gobus icin neler onerirsiniz sadece mekik yeterli olur mu sanmiyorum
Elbette olmaz, beslenme + abs çalıştıracak hareketler lazım.
Benim dişçilere karşı bir sempatim var küçüklükten beri :)
Benim de ilk aşkım dişçimdi. 6 yaşındaydım ona aşk şiirleri yazıyordum. 20lik diş ameliyatımdan sonra korku başladı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…