insanlar çok korkuyor ya ben korkulacak bir insanmıyım mesela bazen kendimden şüphe ediyorum çok mu korkuncum diyezeki şey seniiii diş hekimisin he basla calışmaya sana çok müşteri bulacağım
benimde ya ama eskisinden daha iyiyiz şeker pancarı hakkımız yeme şimdi arada kaçırsakta toparlamayı öğreniyoruz yavaştan birde ölene kadar değil doyana kadar yiyoruz artık işin püf noktası bu bazen yapamasakta artık yavaştan başardık sayılır sen bir yıl kilonu buralarda sabitle yeme düzenine bile alışacaksın bir daha almayacaksın emin ol şu an en zor yerdesinAhh bi bilseemm keske bende biraz acikmasam canim yemek yemek istemese yaaa
Benim de demir kalmamıştı vücutta, geçen sene 4 ay ilaç ve iğne tedavisi gördüm. Doktor aşırı kansızlık var demişti 4 ayda ancak depoları doldurduk ve sonra ben tedaviyi yarım bıraktım çünkü bıktım artık..bende bide aşırı kansızlık var canım yakuru üzüm yiyemiyorum hiç bir ara kan takviyesi aldım ilaçlarım var sürekli kullanmam gerekn ama ilaçlarıda yutamıyorum .. bir ara kalp kan pompalama oranım %10du. hastanelerden kurtulamıyorum ya
benimde ya ama eskisinden daha iyiyiz şeker pancarı hakkımız yeme şimdi arada kaçırsakta toparlamayı öğreniyoruz yavaştan birde ölene kadar değil doyana kadar yiyoruz artık işin püf noktası bu bazen yapamasakta artık yavaştan başardık sayılır sen bir yıl kilonu buralarda sabitle yeme düzenine bile alışacaksın bir daha almayacaksın emin ol şu an en zor yerdesin
evet insanlık hali formuna dikkat edenlerde arada yiyorlar ama ne zaman yiyiyp ne kadar spor yapmaları gerektiklerini artık oturtmuşlar hep incecikler o ndenle bizde öğreniyoruz zamanla olacak pes etmek yokEvet canim kendimizin fatkinda olup az öz yemeyi öğrenmeliyiz aslinda ögrendikde yaa sporumuzu da yapiyoruz sagliklida besleniyoruz arada kacamak oluyo ama toparlicazzz
atanırsın canım çok ihtyac varinsanlar çok korkuyor ya ben korkulacak bir insanmıyım mesela bazen kendimden şüphe ediyorum çok mu korkuncum diyeatamaların sonuçlanmasını bekliyorum nisanı yani devlet her zaman daha iyi inşallah hayırlısıyla bu kez olur bikeç kez hüsrana uğradım
sana benim bahar depresyonumdan gelmiş bugün geçen hafta aynısı bende vardı norwe çıkıp vaktin varsa sinemaya falan git alışveriş yap iyi gelir yada evde film izle ama acıklı olamsın mümkünse en saçma en gereksiz yada eğlenceli birşey olsunmoralim sıfırın altı eksi 35
yalandan gülüyorum
berbatım
nedeni ne derseniz bilmiyorum
çok mutsuzum
sana benim bahar depresyonumdan gelmiş bugün geçen hafta aynısı bende vardı norwe çıkıp vaktin varsa sinemaya falan git alışveriş yap iyi gelir yada evde film izle ama acıklı olamsın mümkünse en saçma en gereksiz yada eğlenceli birşey olsun2. seçenek orda hava iyiyse hareketli müzikler eşliğinde kulaklık tak dışarda aheste aheste yürü birkaç tur at parklarda bahçelerde 3. seçenek evde kimse yoksa saçma sapan hareketli müzikler aç deli gibi danset dansetmeyi bende beceremem deli gibi dediğimde o hoplayıp zıpla müziğe göre ben her mevsim geçizsinde böyle sebepsiz depresyona giriyorumda bunlar benim seçeneklerim
moralim sıfırın altı eksi 35
yalandan gülüyorum
berbatım
nedeni ne derseniz bilmiyorum
çok mutsuzum
birazda grip olcam gibi hisler var omzumdada ağrı hala gecmediDeadiinin dedigi gibi bahar dandir belki tatlim buraya takil biz seni eglendiririz
birazda grip olcam gibi hisler var omzumdada ağrı hala gecmedi
b..k gbiyim yahu
tatlışlar sizi seviorum
birazda grip olcam gibi hisler var omzumdada ağrı hala gecmedi
b..k gbiyim yahu
tatlışlar sizi seviorum
Saol bitanenmgecmiş olsun kuzum
Saol askitomGeçmiş olsun tatlisimm
Ogleden sonra cikicak bitanemmNe oldu canım aldın mı sonuçlarını?
Cok sukur kan gelmedi bebegmbebeğim kesinlikle doktora gitmelisin en doğru şeyi o söyler, kafana göre ilaç kullanma sakın ters tepki falan yapar mazallah ..
ay bende de bi ara sürekli kan gelme vardı benim bağırsaklarım çatlıyormuş amaçok kötü bağırsakla ilgili şeyler ya (
aha bunun gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?