fitim fitsin fit (squat)

ya bende istiyorum ne yapmam gerek sonuna kadar spor sağlıklı beslenmede varımmm :)
Spor programı oluşturalım beraber, önce ilk sayfayı okur musun?
Of bu ne ya, moralim yerlerde..
Üzülecek ne var millet ne kilolardan fit oluyor.
Sadece çalışmak gerek.
Horon yetmemiştir ısınmana, bir de tam eğilmiyor musun acaba? Çünkü üst bacağın fena yanması lazım.
selülitlerimden nefret edıyorummm ve kurtulmk istıyorummm bende varımmmm
Spor programı oluşturalım beraber, önce ilk sayfayı okur musun?
Lune yesin seni. +1.
Moral bozmak yok motivasyon var. Lune 2 aydır her akşam yorgun argın o hareketleri yapıyor ve de sonuçlarını görmeye başladı. Neden siz yapamayasınız ki?

Masallah diyorum size :)
ben squat yaparken dizimden ses geliyor ben ortopediye goruncem ya bişiler yanlıs gidiyo bacaklarda agrı yapmaya basladı
Ama benimde gekiyo catir cutur sesker diz kapaklarindan hareketten dolayidir diye dusundm ben hep is acmasn basimiza sonra aman..

geldim okuldan ah ahhhh başım çatlıyor ya
Nasıl oldun canım? Geçti mi sancıların?
Ooooh gözümüz bildirim gördü, taş hatun o beyaz pantolonun hakkını veriyosun.
ben squat yaparken dizimden ses geliyor ben ortopediye goruncem ya bişiler yanlıs gidiyo bacaklarda agrı yapmaya basladı
Canım baksana ağrımayan dizinde nasıl oluyor? Benim mesela dizlerimden birinden hem ses geliyor hem ağrı yapıyordı, dizim dışa dönüyormuş meğer, dikkat edince bitti şikayetlerim.
Kızlar sanırım benim omzumdaki sinirler hasar gördü, haftalarca devam eden bir ağrı mümkün değil aksi takdirde.. Sinirim bozuluyor. Gün içinde tutuveriyor ağrı dayanamıyorum.
Canım bir görün istersen ama sinirlerin neden hasar görsün ki? Yel-soğuk falan da çok ağrı yapar. Öyle olması daha muhtemel.

Kızlar sanırım benim omzumdaki sinirler hasar gördü, haftalarca devam eden bir ağrı mümkün değil aksi takdirde.. Sinirim bozuluyor. Gün içinde tutuveriyor ağrı dayanamıyorum.
kız bir doktora görün artık kas zedelenmesi mi oldu omzuna ne oldu acaba kol falan olsa ağır kaldırdın falan derdik nasıl bir ağrı bilemiyorum gerçi bir görün bence

luneecim selam ben sağlığım için sonuna kadar varım . yaparım uygularım nasıl yapmamız gerek?

İlk sayfayı okudum hareketlere de baktım evet ya belli bı program olusturalımmm bende varım benıde yazın lısteye hergun yapalım guzel totomuz ve bacaklarımız olsun

İlk sayfayı okudum hareketlere de baktım evet ya belli bı program olusturalımmm bende varım benıde yazın lısteye hergun yapalım guzel totomuz ve bacaklarımız olsun
Boy kilo problemli bölge alayım o zaman? Bir de spora ne kadar zaman ayırabilirsin?

Bu arada bildirimimi yapiym.
Squati zorlasada 40a cikardm.
Dambillarla iki yana egilme hareketi yaptim 50 sag 50 sol malum bel inceltcez.
Ve yarim saat tempplu yuruyus yaptim.
Lune ben cok programsizim ya spor salonu bakicktm bgn baktim bayan grubu yok sadeve digerinede nisanlm izin vermiyo. Bana program olusturalim. Bu arada ezginin sonuclar noldu goremedm yazmamis sanirm sizin bilginz varmi?

Masallah diyorum size :)

Ama benimde gekiyo catir cutur sesker diz kapaklarindan hareketten dolayidir diye dusundm ben hep is acmasn basimiza sonra aman..
canım o çatır çutur bendede geliyordu spora alışkın olmayınca o seslerin gelmesi normal ben bisiklet çevirirken çat çut yapıyordu dizlerim halada var ama azaldı başta ağrı oluyordu dizimde çok spor yapamıyorduım genelde oturduğum için hafif sporlarla başladım yürüyüş piltes falan şimdilerde squata geçtim daha dizim ağrıyordu çünkü şimdi ağrı olmuyor artık şükür ki birde spor ayptıkça o sesler geçmeye başladı ama dikkat etmek lazım tabi doğru yapmak lazım hareketleri kıkırdak aşınması falan olabiliyor yanlış yapılırsa

Gelince yazar canım Ezgi.
Belini inceltmek istiyorsun doğru değil mi canım?
O zaman varan 1 sabahları hiç üşenmeyip kahvaltıdan yarım saat önce bir büyük bardağa ılık su, yarım limon, bir tatlı kaşığı bal koyup içiyorsun.
Akşam 6dan sonra yemek yok. Kaçamak
Jillian +squat programıyla 1-1,5 ayda en az 5 cm incelir belin. O gelinliğe de kuğu gibi girer o kadına da lafını yedirirsin.

Peki nereni çalıştırmak istiyorsun? Boy kilo problemli bölge alayım. Bir de spora kaç dakika ayırabilirsin?
lune ben çalışkan bir öğrenciyim ve çok vakit ayırabilriim yani 3 saat diyelim. boyum160 kilom 66. bel ve selülit odaklı çalışmak istiyorum ve popo da dahil . ne yapmam gerekiyorsa hazırım,sevgiler

lune ben çalışkan bir öğrenciyim ve çok vakit ayırabilriim yani 3 saat diyelim. boyum160 kilom 66. bel ve selülit odaklı çalışmak istiyorum ve popo da dahil . ne yapmam gerekiyorsa hazırım,sevgiler
3 saat çok fazla o kadar ayırmana gerek yok. Önce kilon azalana kadar cardio yapalım. Daha sonra sıkılaşma egzersiziyle devam ederiz.
Sabah çok hafif bir kahvaltının ardından bu videoyu yapmanı istiyorum. 40 dk falan sürüyor, vücudun pek çok bölgesini çalıştırıyor.
Kilon ideale geldiği zaman da squat+Jillian ile sıkılaştırma programına geçeriz. Ama bu videoyu akşam saatlerinde ya da tok karnına yapmıyorsun.

Ayrıca bel için kesinlikle akşam 6dan sonra bir şey yemek yok. Ne yersen bel çevresine depolanıyor çünkü.

Lune için spor zamanı. Spordan sonra bildirimlerle buradayım.

peki ideal kilom ne kadar olmalı lune hanımcım ,yaparım seve seve zaten yediklerime çok dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…