Hicte bile sabah bildirimimi yaptm benHem şaşkın hem tembel
Enem 20 yaş
Sen 26 yasindamisin kiz minyonsn sen daha kucuk duruyn vallaCanım doktorun verdiği ilacı ağzıma attıktan sonra şöyle bir bakayım dedim neymiş bu ilaç, duymuştum da içmemiştim hiç.. Anam en kuvvetli ağrı kesicilerdenmiş, morfine eş değer diye haber bile vardı, geçirdi ağrıyı ama daha da içmem, çok yan etkisi varmış.
Bugün benden ufak bir hoca 26 yaş için çok büyük dedi bir şey anlatıyordu, moralim bozuldu
ayyy bırak şu insanları ağzı olan konuşuyor ben 30 dan sonrada evlenen gördüm hiç bişi olmuyorCanım doktorun verdiği ilacı ağzıma attıktan sonra şöyle bir bakayım dedim neymiş bu ilaç, duymuştum da içmemiştim hiç.. Anam en kuvvetli ağrı kesicilerdenmiş, morfine eş değer diye haber bile vardı, geçirdi ağrıyı ama daha da içmem, çok yan etkisi varmış.
Bugün benden ufak bir hoca 26 yaş için çok büyük dedi bir şey anlatıyordu, moralim bozuldu
Gece gece canimi istetme ezgi cok ayip bu saatte nerdn bulym zaten sni gordkce aklma cıs seyler geliyo antepe ozgu olan varya haniHamile olsam bu kadar aşermem. Hem de armuta
bayiliyorum hastalik derecesindeyim
Aksam iki tane sakladim kendime annemlerden gizli ciddi ciddi sakladim he
Evet canımHicte bile sabah bildirimimi yaptm ben
Sen 26 yasindamisin kiz minyonsn sen daha kucuk duruyn valla
Evlenmek değil de 30dan sonra çocuk geç geliyor bana :/ayyy bırak şu insanları ağzı olan konuşuyor ben 30 dan sonrada evlenen gördüm hiç bişi olmuyor
Hİçte gec degıl benım kuzenın 30unda evlendı 3 sene sonramı ne cocuk yaptıEvet canım
Evlenmek değil de 30dan sonra çocuk geç geliyor bana :/
yoo 39 yasında arkadaşımın ablası doğurdu harika da bebek oldu anne de harika olduEvet canım
Evlenmek değil de 30dan sonra çocuk geç geliyor bana :/
görmüştüm ama denk gelmiyor işe gittiğimdenKızlar sabahları ebru şallının programı baslamıs yıne em tv de ama o kanalı hıc bılemedımdenk gelenınız ve yapanınız varmı? sabah kalkabılrsem baslamayı dusunuyorum zıra oglen uyanan ben 2 gundur erken uyanıyorumda
Buldum bende kanalı sımdı ınsallah kalkabılırm denıyım bakalım yarın.. Cdlerinide almıstım gercı ben ama onlar evde olunca aman yaparm dıyorum bıde byle denıyım..görmüştüm ama denk gelmiyor işe gittiğimden
yapabilirsin canım bence
İyi geceler kuzucmkuzular benim çok uyku bastı malum yarın yine erken uyancam
iyi geceler
Tahlil işin ne oldu kuzum?Ders calismaya calisiyorum ama kafami veremiyorum
Kalori hesabı yapmıyorum ama yapan arkadaş varsa cevap verir.Kizlar merhaba. Size bir sorum var, gunde kac kalori aliyorsunuz acaba? Ben 1400 kalori civari tuketip 500 kalori civari yakacak kadar da spor yapiyorum. Sonucta az mi oluyor normal mi diye merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?