Ne yapıyorsun? Fıstığın nasıl? Neler yediğini yazmıyorsun ama?Günaydın fistigim
Ne yapıyorsun? Fıstığın nasıl? Neler yediğini yazmıyorsun ama?
Benim de bir 20 kilo vermem lazımGünaydın
gecmiş olsun kuzumKızlar yanık için ne önerirsiniz? Fırından yeni çıkmış tepsiyi tuttum elim yandı, kaç saattir buz tutuyorum, çektiğim an çok acıyor. Terramycin sürdüm şimdi bantladım bir de ama hala buz dolu bardağı tutuyorum elime..
Benim de bir 20 kilo vermem lazım
Alırken nasıl aldım hiç anlamadım ama nasıl vereceğim gerçekten bilmiyorumGözünde büyütme canim isteyince tikir tikir gidiyo o kilolar gerçekten iste yeterki
Alırken nasıl aldım hiç anlamadım ama nasıl vereceğim gerçekten bilmiyorum
Bende spor yapıyorum ama kalori saymıyorum elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum, ekmek yemiyorum genelde yemeklerde.Neler yapiyosun kilo ver.mek için mesela ben kalori sayiyorum spor yapiyorum ya senn ??
Bende spor yapıyorum ama kalori saymıyorum elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum, ekmek yemiyorum genelde yemeklerde.
Sadece kahvaltıda çok az yiyorum başka ne yapmam gerek bilmiyorum .
Sen neler yaptın verirken
Ben hayatta içemem herhalde sirke çünkü hiç sevmiyorum.Bir de diyet yapamıyorum bu konu da çok istikrarsızım az yemeye çalışıyorum ama bir diyet programı yapıp ona bağlı kalamıyorumCok güzel canim benim senden tek farkim kalori saymak aksami oldugunca hafif gecirip aksam 6 7 den sonra bisey yemiyorum daha koay gidiyo kilolar hmm bide 1 haftadır doğal elma sirkesi içiyorum sabah kalkinca ve gece yatmadan hem istahi bastiriyo hende yağ yakiyormuş
Ben hayatta içemem herhalde sirke çünkü hiç sevmiyorum.Bir de diyet yapamıyorum bu konu da çok istikrarsızım az yemeye çalışıyorum ama bir diyet programı yapıp ona bağlı kalamıyorum
İnşallah veririm bu kiloları bir an önce bir de çocuk olursa 100 kilo olurum doğuma kadarYiyeceklerini kasiklarla sinirla canim mesela makarna yiceksin 5 kasik koy tabagina onunla doymaya caliş daha masum bi yenek olduğunda 8 10 kaşikla sinirla yemeklerinin yaninda pilav ekmek yeme 1 cesit yemek ye salata ve yogurtla cesitlendir bi süre sonra bu sana normal gelecek ama ilk zaman lar zor oluyor tabi az yemeye alismak :)
İnşallah veririm bu kiloları bir an önce bir de çocuk olursa 100 kilo olurum doğuma kadar
O yüzden bebiş gelmeden vermem lazım yoksa çok çirkin bir anne olacağım
Hamilelikte 10 kilo muuuÖyle deme kiiizz anneler hep güzel hem ben hamileleiğinde 10 kilo veren bile gördüm hemde sağlıklı bi şekilde
Hamilelikte 10 kilo muuuo nasıl olmuş bende verebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?