fitim fitsin fit (squat)

Geç mi kaldım acaba katılmak için Ama bol su ve yeşil çayı hayatıma dahil ediyorum.. Ben de varım , takipteyim..

gecmiş olsun kuzum
ne yapıyordun kendine yine maharetli şey ?

Neler yapiyosun kilo ver.mek için mesela ben kalori sayiyorum spor yapiyorum ya senn ??
Bende spor yapıyorum ama kalori saymıyorum elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum, ekmek yemiyorum genelde yemeklerde.
Sadece kahvaltıda çok az yiyorum başka ne yapmam gerek bilmiyorum .
Sen neler yaptın verirken

Bende spor yapıyorum ama kalori saymıyorum elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum, ekmek yemiyorum genelde yemeklerde.
Sadece kahvaltıda çok az yiyorum başka ne yapmam gerek bilmiyorum .
Sen neler yaptın verirken

Cok güzel canim benim senden tek farkim kalori saymak aksami oldugunca hafif gecirip aksam 6 7 den sonra bisey yemiyorum daha koay gidiyo kilolar hmm bide 1 haftadır doğal elma sirkesi içiyorum sabah kalkinca ve gece yatmadan hem istahi bastiriyo hende yağ yakiyormuş

Ben hayatta içemem herhalde sirke çünkü hiç sevmiyorum.Bir de diyet yapamıyorum bu konu da çok istikrarsızım az yemeye çalışıyorum ama bir diyet programı yapıp ona bağlı kalamıyorum

Ben hayatta içemem herhalde sirke çünkü hiç sevmiyorum.Bir de diyet yapamıyorum bu konu da çok istikrarsızım az yemeye çalışıyorum ama bir diyet programı yapıp ona bağlı kalamıyorum

Yiyeceklerini kasiklarla sinirla canim mesela makarna yiceksin 5 kasik koy tabagina onunla doymaya caliş daha masum bi yenek olduğunda 8 10 kaşikla sinirla yemeklerinin yaninda pilav ekmek yeme 1 cesit yemek ye salata ve yogurtla cesitlendir bi süre sonra bu sana normal gelecek ama ilk zaman lar zor oluyor tabi az yemeye alismak :)

İnşallah veririm bu kiloları bir an önce bir de çocuk olursa 100 kilo olurum doğuma kadar
O yüzden bebiş gelmeden vermem lazım yoksa çok çirkin bir anne olacağım

İnşallah veririm bu kiloları bir an önce bir de çocuk olursa 100 kilo olurum doğuma kadar
O yüzden bebiş gelmeden vermem lazım yoksa çok çirkin bir anne olacağım

Öyle deme kiiizz anneler hep güzel hem ben hamileleiğinde 10 kilo veren bile gördüm hemde sağlıklı bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…