Kızlar az biraz takip ettim sizi şimdi ay çok heyecanlıyım :) Vallaha resimlerede şöyle bir baktım bende bendeeee onlardan olmak istiyorum . Her neyse ama bazı tabirleri anlamış sayılmam.
Bende bugün başlayayım diyorum özenle azimlede devam ederim inşşallah.
Anladığım kadarıyla önceki hedef bol su ,
Ben şimdi önce ısınma hareketi sonra, ilk gün 55 squart sonrada soğuma hareketi videolarını yapıp uygulayarak başlasam ilk günden yeterlimi.. Başka hareketlerde eklemek lazımmış ama ilk bir hafta böyle yapıyım diyorum olurmu ?
Aa tamam programı keşvettim şimdi kiloyla alakalı çok aşırı bir sorunum yok açıkcası diyet yapmıyorum 1.65 boyunda 50 kilodayım Daha önce yürüyüş dışında açıkcası öyle çok spor yapmadım ama çok merak saldım denemem lazım bu durumu 2016 ya düğünüm var Allah nasip ederse vede resimlere hep hayranlıkla bakıyorum ,Yaşımda 26 bu arada ve Ankarada yaşıyorum.Cok guzel canm isinma squat soguma ilk sayfada squat programimz var tatlm orda hergün ne kadar artiracagin yaziyordaha önce spor uaptn mi bide yas boy kilo ne canm diyet yapio msn
Aa tamam programı keşvettim şimdi kiloyla alakalı çok aşırı bir sorunum yok açıkcası diyet yapmıyorum 1.65 boyunda 50 kilodayım Daha önce yürüyüş dışında açıkcası öyle çok spor yapmadım ama çok merak saldım denemem lazım bu durumu 2016 ya düğünüm var Allah nasip ederse vede resimlere hep hayranlıkla bakıyorum ,Yaşımda 26 bu arada ve Ankarada yaşıyorum.
çok tşk ederim ilgilendiğin için :) gerçekten umarım faydasını gorurummm :)Boyun ve kilon cok iyi canm squat tam senlik o zaman bence hemen bugün basla
çok tşk ederim ilgilendiğin için :) gerçekten umarım faydasını gorurummm :)
60 squat ve birazda kol bacak hareketleri yaptım wc de ...
50 squat
20 dakika bisiklet orta tempoda
Ayaklarina sağlık tatlş
Cok iyi yaahuuuayni benim gibi yapiyo deermisiimmm
popişe bak görünce motive eder diye düşündüm
daha iyi etki almak icin squatta full squat yapmak gerekirmiş bende bir suredir full suat yapıyorum..ayaklar bacaklar resimdeki gibi olmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?