fitim fitsin fit (squat)

karın kaslarını sıkılaştıran hareketler dediğin neler örnek verebilir misin?
karın kaslarını sıkılaştıran hareketler dediğin neler örnek verebilir misin?

Mesajını şimdi gördüm canım , dün yazamamıştım konuya. İlk evvel dün ve bugünkü egzersizlerimi yazayım ardından sorunu cevaplayayım ?

Dün 2.günümdü ,
10 dk ısınma
55 squat
55 kalça sıkılaştırma
100 ip atlama

yaptım, aralıksız değil de 20li 2 set ve 15li 1 set şeklinde yaptım squatı. Siz nasıl yapıyorsunuz onu merak ediyorum hanımlar cevaplarsanız memnun olurum. Kalça sıkılaştırmayı da aynı şekilde bölerek yapıyorum.

Bugün 3.günümdü ,
10 dk ısınma egzersizi ,
60 Squat ( 30lu 2 set )
100 john grimek hareketi ( 50li 2 set )
60 kalça sıkılaştırma
16 Crunches ( 8li 2 set )
60 Dumbell Side Bend ( 3 x 10lu set sağ , 3 x 10lu set sol )
100 ip atlama

Konu 120 küsür sayfa olmuş 120 sayfayı da okumadım bu yüzden profesyonel biçimde sporla ilgilenen arkadaşlar var mı bilmiyorum , ama spor salonlarında çok vakit geçiren bir kaç kişiden burada fikirleri istenmiş , şu linkten ulaşabilirsin.
http://www.kizlarsoruyor.com/spor/q1938441-spor-yapan-arkadaslar-bir-bakar-misiniz-resimli

Bu linkte ise karın sıkılaştırma hakkında neleri doğru ve yanlış yaptığımızı test edebilirsiniz ,
http://kaanlazayiflama.blogcu.com/guzelik-testi-karin-kaslari-ve-gobek-eritme/3969372#

Ben karın sıkılaştırma için şu egzersizleri uygun bulup bugün uyguladım, egzersizlerime eklediğim bir şey olursa şayet buradan tekrar paylaşırım. Linklerden uygulamalı olarak görebilirsiniz. İyi forumlar

selam kızlar :)
bugün lazer yaptırdım onun acısı geçsin yapıcam inşallah sporu

yok canım genital+koltuk altı yaptırdım

Bende 16yasimdayken tum vucuda gidiyordum acisina dayanamayip yarim birakmistim
Genitalin acisi aklima geldi de
ay evet dişlerimi sıka sıka bir hal oldum
şimdide sünnetli çocuklar gibi dolanıyorum ortalıkta
ama keşke bırakmasaydın yaaa 3. seanstan sonra acı azalıyormuş öyle dediler yani

ay evet dişlerimi sıka sıka bir hal oldum
şimdide sünnetli çocuklar gibi dolanıyorum ortalıkta
ama keşke bırakmasaydın yaaa 3. seanstan sonra acı azalıyormuş öyle dediler yani
Daha kucuktum bu kadar onem tasiycagini bilseydim devam ettirirdim:) simdi bacaklarimda azaldi yaptirdiktan sonra ama diger yerlerde bi azalma olmadi. Seneye atanicam insallah o zaman yaptiririm diyorum :)

Daha kucuktum bu kadar onem tasiycagini bilseydim devam ettirirdim:) simdi bacaklarimda azaldi yaptirdiktan sonra ama diger yerlerde bi azalma olmadi. Seneye atanicam insallah o zaman yaptiririm diyorum :)
hadi inşallah :) bende spor da yapıp sıkılaşıyorum bide onlardan da kurtulayım artık dedim olmuşken tam olsun.
ne okuyorsun canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…