- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
zamanla alısır vucudun kolaylıkla yaparsınsanırım ilk gün olduğu için ben baya zorlandımböyle yapamaaam
zamanla alısır vucudun kolaylıkla yaparsın
karın kaslarını sıkılaştıran hareketler dediğin neler örnek verebilir misin?
karın kaslarını sıkılaştıran hareketler dediğin neler örnek verebilir misin?
Limon sık iç tatlimBen yeşil çay içemiyorum yaa tadı çok mu kötü ney
Öyle deneyim bakalım bi de :)Limon sık iç tatlim
Olur olur bende anlamiyorum zatenÖyle deneyim bakalım bi de :)
Bir de şey var bu jillian 1 e başlıycam bu akşam hiçbişey anlamıyorum videodan sade hareketlerini yapsam olur heralde
Heh tamam o zaman yalnız değilimOlur olur bende anlamiyorum zaten
Olur tabiki canim degerlendiriyorsun iste harikasinkızlarr bende oturduğum yerden hep tvye bakıyorum hemde pilates çemberini aldım bacaklarımı açıp kapıyorum iç bacak için faydalı olur heralde dimii
Tum vucut mu tatlimselam kızlar :)
bugün lazer yaptırdımonun acısı geçsin yapıcam inşallah sporu
İçim cız ettiyok canım genital+koltuk altı yaptırdım
niye canımmmm :) valla 1 senedir para biriktiriyodum inşallah değer :)İçim cız etti
Bende 16yasimdayken tum vucuda gidiyordum acisina dayanamayip yarim birakmistimniye canımmmm :) valla 1 senedir para biriktiriyodum inşallah değer :)
ay evet dişlerimi sıka sıka bir hal oldumBende 16yasimdayken tum vucuda gidiyordum acisina dayanamayip yarim birakmistim
Genitalin acisi aklima geldi de
Daha kucuktum bu kadar onem tasiycagini bilseydim devam ettirirdim:) simdi bacaklarimda azaldi yaptirdiktan sonra ama diger yerlerde bi azalma olmadi. Seneye atanicam insallah o zaman yaptiririm diyorum :)ay evet dişlerimi sıka sıka bir hal oldum
şimdide sünnetli çocuklar gibi dolanıyorum ortalıkta
ama keşke bırakmasaydın yaaa 3. seanstan sonra acı azalıyormuş öyle dediler yani
hadi inşallah :) bende spor da yapıp sıkılaşıyorum bide onlardan da kurtulayım artık dedim olmuşken tam olsun.Daha kucuktum bu kadar onem tasiycagini bilseydim devam ettirirdim:) simdi bacaklarimda azaldi yaptirdiktan sonra ama diger yerlerde bi azalma olmadi. Seneye atanicam insallah o zaman yaptiririm diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?