fitim fitsin fit (squat)

Bugun bunu yapmayı dusunuyorum kolay geldı bana ızleyınce deneyıp göriciiz

bildirim :
  • 50 squat
  • 5 dk trambolin
  • victoria videosu 10 dakika
  • 10 dakika abs videosu
derslerim beni beklerrr :)

İs bu bildirim

8dkda 150kalori
130squat
6dk abs
150mekik

Mucuksss
Aferim kuzumaaaa aksama vercm ben bildirimi simdi ust katta komsudayim ya bide kacamak yapabilrmiyim nerdeyse 10 gundur nescafe icmiyorum azcik icsem nolurr cok ozledm valla kahve icmeyi

Aferim kuzumaaaa aksama vercm ben bildirimi simdi ust katta komsudayim ya bide kacamak yapabilrmiyim nerdeyse 10 gundur nescafe icmiyorum azcik icsem nolurr cok ozledm valla kahve icmeyi
2si bi arada ic o zaman canm
Kek pasta kurabiye yok ona gore
Sadece kahve kucuk fincan

Kremasız içebilirsin canım zararlı olan krema.

sealm kızlar bizim misafirler akşam gelecekmiş insan haber verir değil mi ya neyse sıkıntı yokta akşam survivorumu izleyemiycem olaylar vardı halbuki neyse ben spor yaptım bu arada şimdi duşa gircem de durum bildirimi yapayım birazdan yaptıklarımı bulayım yazayım

bugün ne yaptım çok terledim öldüm yakında kick boxçu olcam çok seviyorum ya zevk alıyorum videolarından

***4 dk zumba ısınmak için
***50 sn lunges
***30 plie squat
***60 üçgen
*** 40 ayakları havada aç kapa
***35 yan yatıp sağ ayağı kaldır indir olan işte
*** 35 sol ayak yukarkinin aynısı
*** 30 makas hareketi
*** 25 dklık bu kardio kickbox videosu soğuma kısmında durdurup aşağıdaki abs videosunuda yapıp öyle yaptım
*** 10 dk abs videosu şu video son hareketler öldürdü beni

Masallah dead sana kizzz
Okurken yuregim kaldirmadi
Aksam survivor izlicem ben yuppaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…