dahi arıyorlar deseler keskeçok yaratıcı bir ilan gerçekten yok artık
evet beslenmede önemli ayrıca yediklerine dikkat et kahve içerken nescafe yani süttozu kullanma mesela lune söylemişti normal sütle içebilirsin çok karbonhidratlı yiyecekelr de tüketme derimArkadaslar ben iki gündür yazamadım. ısınma ve squata devam ediyorum. 8. Gunumdeyim. Platese hafta sonu girince ara verdim.selülit le ilgili başlıkları okudum. kabaklifi ve yosun lu sabunla ve masajla başlayayım diyorum. Spora ek olarak. Yeşil çay ve suyu da arttirirsam harika olacak.
yüksek lisansta yapmış isteselermiş tam olacakmışdahi arıyorlar deseler keske
Sporlada destekle ayni zamanda kuzum..Ewet hareketleri tembelim qaliba ben birazewe qec qidiyorum cocuk yemek derken ne araya skstrcam bilemedim ki kilo fazlam war once onu mu wersem
Bende topluyorum bakalim ne cikcak ama.saglam cikcak hissediyorum kagit atmaya calisiyorum hepsenin şimdi düğün falan var lazım olur sana öncelik senin olsun ben beklerim
Niye kiz dugunle ne alaka simdide goruyom isimi ben +18 sorunlar yasamazsam yazmamada gerek kalmaz
benim ek banka kartım var arada 10 20 para attırıyorum babama harçlığımdan kesiyor ne kadar var bilmiyorum sürprizay işe başlarsam kendim yapcam aynısını kendimden atıcam benim para biriktirme hobim var
ay çok tatlı ya ben yapamıyorum böyle çok beceriksizim düz bile zor sürüyorum zaten tırnaklarımda seninki gibi güzel değil yana geniş benimkiler küçükken tırnak yermişim şekilleirini bozmuşum anca toparladım
Tobe tobee kendiyle celismis resmen
norwe sen bunu paylaşınca aklıma şu ilan geldi görmüştüm nette
Tesk canimevet beslenmede önemli ayrıca yediklerine dikkat et kahve içerken nescafe yani süttozu kullanma mesela lune söylemişti normal sütle içebilirsin çok karbonhidratlı yiyecekelr de tüketme derim
Allahım yanorwe sen bunu paylaşınca aklıma şu ilan geldi görmüştüm nettesigara içenler dikkat
Eki Görüntüle 1474631
evet süt tozunda topaklanma önleyici madde var o da zararlı içebiliyorsan sade ve sütlü içTesk canim
kız moralini bozma spora önem ver bak tikka çalıştı başardı göbeğini eritti sende yaparsın yani ne var 1 ay düzenli çalış farkı görEki Görüntüle 1474640
Kızlar bunu almıstım az önce geldı cok guzel cıktı kuması havlusu falan ama cok moralım bozuldu deneyınce cunku gobegım pörtledı!
HahaBu emoji cikcacaqini dusunmemistim cok masum gulmustum oysaki
Agrılarım gectı bebegım zaten erıtcem ınsallah yesıl cayımı ıcıyorum sımdıkız moralini bozma spora önem ver bak tikka çalıştı başardı göbeğini eritti sende yaparsın yani ne var 1 ay düzenli çalış farkı gör
: d yazininca cikti yeni uyeyim 8dare edin beni artikHaha
Bu böğürerek guluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?