fitim fitsin fit (squat)

Arkadaslar ben iki gündür yazamadım. ısınma ve squata devam ediyorum. 8. Gunumdeyim. Platese hafta sonu girince ara verdim. selülit le ilgili başlıkları okudum. kabaklifi ve yosun lu sabunla ve masajla başlayayım diyorum. Spora ek olarak. Yeşil çay ve suyu da arttirirsam harika olacak.

evet beslenmede önemli ayrıca yediklerine dikkat et kahve içerken nescafe yani süttozu kullanma mesela lune söylemişti normal sütle içebilirsin çok karbonhidratlı yiyecekelr de tüketme derim

Ewet hareketleri tembelim qaliba ben biraz ewe qec qidiyorum cocuk yemek derken ne araya skstrcam bilemedim ki kilo fazlam war once onu mu wersem
Sporlada destekle ayni zamanda kuzum..
Bende topluyorum bakalim ne cikcak ama.saglam cikcak hissediyorum kagit atmaya calisiyorum hep
Tobe tobee kendiyle celismis resmen

Bu arada sekerpancari ojelerine bayildm.tirnaklarinada benimkiler bu ara nedense uzamiyo dgru duzgun

Tikkacik hayatim saka yapiyorum ciddiye alma alinma sakin heaa..

Kızlar bunu almıstım az önce geldı cok guzel cıktı kuması havlusu falan ama cok moralım bozuldu deneyınce cunku gobegım pörtledı!

Eki Görüntüle 1474640

Kızlar bunu almıstım az önce geldı cok guzel cıktı kuması havlusu falan ama cok moralım bozuldu deneyınce cunku gobegım pörtledı!
kız moralini bozma spora önem ver bak tikka çalıştı başardı göbeğini eritti sende yaparsın yani ne var 1 ay düzenli çalış farkı gör

kız moralini bozma spora önem ver bak tikka çalıştı başardı göbeğini eritti sende yaparsın yani ne var 1 ay düzenli çalış farkı gör
Agrılarım gectı bebegım zaten erıtcem ınsallah yesıl cayımı ıcıyorum sımdı Sizin diyetede ugrayamadım hea kaçtım gıbı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…