Tuhaflarına gitti bugün bayağı, öğretmenim çok güzel olmuşsunuz dediler ama zaten her zaman giydiğim şeylerdi, çocuklar önlükten göremiyordu tabi
Bir de popoyu örtmesi güzel oluyor, ben kapalıyım malum, bazen tunik yerine kazak giyiyorum, önlük popoyu kapatıyor :)evet önlüğün kötü yanları aslında iyi yanı olabilir fazla kıyafete ihtiyaç olmuyor
benimde popo büyük olunca o zaman hoşuma gidiyordu kapaması gerçi yine büyük hala hoşuma gidebilir çalışmaya başlarsam şu an bilemiyorumBir de popoyu örtmesi güzel oluyor, ben kapalıyım malum, bazen tunik yerine kazak giyiyorum, önlük popoyu kapatıyor :)
Lunecım geldım eve poesetlerle yurudum onlarda agırlık sayılırAferin canım, bekliyorum bildirimlerini.
canm düzenli mekikle eski haline kavusursun bence:)Yağ şeklinde değil ama şişkinlik halinde ciddi bir göbek var.. hayır eskisini de bildiğimden ötürü bi garip geliyor , eskiden yemediğim için düzenli bir beslenme olmadığından günde yersem eğer yarım tabak bir şey yiyordum o da aklıma eser de acıkırsam. Sigara kullandığım dönemde kahve ve sigara idi yani o kadar.. onu da ne sütlü ne şekerli içiyordum sadece kahve ve su bu kadar.. sonrasında sigarayı bırakınca bir de şeker süt ekleyince kahveye.. azalttım kahve içmeyi de haliyle beden bi noluyoruz ?? oldu.. bilmiyorum bu işin sonu nereye gidecek.. 40 kilo iken şöyle falandım spor yapmamama rağmen
Artık oturduğumda şu hale geliyor
hoşgeldin kızben geldimm heyyyyy
hosbuldukk bitanemhoşgeldin kız
survivor topiğne geçtim buralardayımhosbuldukk bitanem
Hoşgeldin bitanemmm :)ben geldimm heyyyyy
neden düzenin bozuldu canım niçin kiBen geldımmmm :)
kızlar 60 squat 3 sete boldum
50 yana agırlıkla esneme bel ıcın bunu tek seferde yapabılıyorum yormuyo aksıne dınlendırıyo benı..
50 bacak havada plates cemberını sıkıştırma 2 set.
60 bycyle crunch bunuda 3 sete boldm tek seferde yapamıyorum..
20 tanede mekık cektım..
Dusumuda aldım geldımmm mıs gıbı oldum :)
Ama sanırım yarın yıne rest gunu yapcm gıbı duzen bozuldu benım
özet mı var canmsurvivor topiğne geçtim buralardayımbugünde sahraya bişey oluyoır olaylar bitmiyor maşallah
Kuzucum yarın alısverıse cıkcakmısız nısanlım aradı sımdı annesı bohca ısını halledelm demiş gelıklıkcıye gıdıp dantel secmem lazım kına kıyafetı bakcaz nıkah basvurusuna kan verdık vesıkalık yok dıye alamıyom gıdıp onu cektırmem lazım balayını 1 gun sonrasına cektırcem onu ayarlamam lazım yarın full um sanırm o yorgunlukla yapabılrmıyım bılemedm bılseydım dun rest yapmazdm yarn yapardm:Sneden düzenin bozuldu canım niçin ki
nerden gelıyo bu sakinlikkkVe bu kadar cok işim varken ben +18 de takılıp kendı kendıme gulme krızlerıne gırıyomonu gectım hala candy crush oynuyom ne gamsız oldum cıktm ben cok panık ınsandm halbukı
Ve bu kadar cok işim varken ben +18 de takılıp kendı kendıme gulme krızlerıne gırıyomonu gectım hala candy crush oynuyom ne gamsız oldum cıktm ben cok panık ınsandm halbukı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?