fitim fitsin fit (squat)

off ya bdvde bu ara başkasının dertleri anlatma olayı populer galiba yok iş arkadaşım aldatıyor yok kardşim başkasına aşık yok arkadaşım garip falan birileri dalga mı geçiyor hayır başkalarının derdi onları germiş bu aralar bdv ye uğrayım dedim ne oluyor yani anlaşmışta gelmişler

Aferin canım, bekliyorum bildirimlerini.
Lunecım geldım eve poesetlerle yurudum onlarda agırlık sayılır bu arada greyfurt yıyın yıyebılıyosanız zayıflatıyomus
Ben hazır terlemısken azcık squat ve mekık yapcm gelcm snra hemenck

canm düzenli mekikle eski haline kavusursun bence:)

Ben geldımmmm :)
kızlar 60 squat 3 sete boldum
50 yana agırlıkla esneme bel ıcın bunu tek seferde yapabılıyorum yormuyo aksıne dınlendırıyo benı..
50 bacak havada plates cemberını sıkıştırma 2 set.
60 bycyle crunch bunuda 3 sete boldm tek seferde yapamıyorum..
20 tanede mekık cektım..
Dusumuda aldım geldımmm mıs gıbı oldum :)

Ama sanırım yarın yıne rest gunu yapcm gıbı duzen bozuldu benım

neden düzenin bozuldu canım niçin ki

Size bısey sorcam bu bycyle crunch ı yaparken boynunuz acıyomu sızın de

neden düzenin bozuldu canım niçin ki
Kuzucum yarın alısverıse cıkcakmısız nısanlım aradı sımdı annesı bohca ısını halledelm demiş gelıklıkcıye gıdıp dantel secmem lazım kına kıyafetı bakcaz nıkah basvurusuna kan verdık vesıkalık yok dıye alamıyom gıdıp onu cektırmem lazım balayını 1 gun sonrasına cektırcem onu ayarlamam lazım yarın full um sanırm o yorgunlukla yapabılrmıyım bılemedm bılseydım dun rest yapmazdm yarn yapardm:S

Ve bu kadar cok işim varken ben +18 de takılıp kendı kendıme gulme krızlerıne gırıyom onu gectım hala candy crush oynuyom ne gamsız oldum cıktm ben cok panık ınsandm halbukı

Ve bu kadar cok işim varken ben +18 de takılıp kendı kendıme gulme krızlerıne gırıyom onu gectım hala candy crush oynuyom ne gamsız oldum cıktm ben cok panık ınsandm halbukı
çok hoşsun ya yarın senin yoğunluğun yeter sonraki gün yaparsın daha iyi videolarla o zaman baya işin varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…