- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
Gayet iyi yapiyormussun
Gobek mi var sende ?
Pembe olsa süper olurdubilmiyorum türkiye pazarından çekildiklerini duyurmuşlar çok alım olmadı herhalde bilemedimalınmasanda söyleyelim olsun pembe tikka senin proluğunu pembe yaparlar mı ki acaba kırmızıyıda sevmiyormuşsun ben kırmızıyı çok severim proluğunu bana verebilirsin istersen
Te Allahim
gider o göbek takma, spora devamEki Görüntüle 1474640
Kızlar bunu almıstım az önce geldı cok guzel cıktı kuması havlusu falan ama cok moralım bozuldu deneyınce cunku gobegım pörtledı!
Sen neler yaptın bugün? Dinlenme dündü gelin hanım.Hareketlerimi? Bende senin gibi aglaniyodum bi kac gun agrin olur ama alisiliyo. Yapamiyom diye pes etme.
Yediğine içtiğine dikkat ediyor musun? Bol su, yeşil çay tüketip gazlı içeceklerden uzak duruyor musun? Akşam 6dan sonra hiçbir şey yememe kuralına uyuyor musun peki? Selülitlerden kurtulmak disiplin isteyen bir iştir.Kızlar 3 haftadır devamlı yapıyorum ama Selülitler hala gitmedi aynı fazla kilom var acaba ondan mı popom da da sanki çatlaklar var gibi ne yapmam lazım
Eve gelir gelmez o hızla 20 tane squat yaptım ama bugün 60a tamamlamam gerek, başka da bir şey yapar mıyım hiç bilmiyorum :)Sporcu kızlar herkes pazartesi sendromunda mı? Bende sıkılmaya başladım yavaştan 20 dakika 200 kalori videosundan var mı önerebileceğiniz bir şeyler?
Yarim saat yuruyus yaptum simdi geldim lunecim. Simdi yine cikcam annemle pazara gitcez azcikda agirlikla yuruyus yapiyim poset tasiyim:) aksama gobege odaklancm bugun agrilarim kalmadi bebegim spora devam kaytarmak yok gitsin demekle ne selulitler gidiyo nede gobek kacmicam merak etme bildirimimi vercem bugun:)Sen neler yaptın bugün? Dinlenme dündü gelin hanım.
Aferin canım, bekliyorum bildirimlerini.Yarim saat yuruyus yaptum simdi geldim lunecim. Simdi yine cikcam annemle pazara gitcez azcikda agirlikla yuruyus yapiyim poset tasiyim:) aksama gobege odaklancm bugun agrilarim kalmadi bebegim spora devam kaytarmak yok gitsin demekle ne selulitler gidiyo nede gobek kacmicam merak etme bildirimimi vercem bugun:)
hocanın resmini göremeiyorum ben tikka nasıl bişeymiş merak ettim yorumlar süper yalnızKızlar buna bittim yaYanlış anlaşılmasın hocaya değil yorumlara bittim
Yorumlar:
beden hocasıdır o din olsa duramazsın
*salın avrupaya müslümanlığı yaysın
adamın fotosu islamiyetten hızlı yayıldı
bu din hocasini goren kafirler kör oldu
*taş olmuş adam neyi yanlış anlattı acep
ben de öyle yaratılsam sabah akşam ibadet ederim
grinin 50 sevabı
*hz.yusufu görünce dinini değiştiren züleyha gibi
herkesin din hocasına kimse karışamaz
adam dini kullaniyo ama hocam .s
ben zaten din dersini çok severim
hangi okulmus ki? dönem ortasi kayıt aldirabiliyoz mu acil cvp.
birde peygamberimizin sav güzelliğini düşünün
*adamın ceketi bile benden daha yakışıklı
allahım sana geliyorum
elimi tutsa 5 vakit namaza başlarım
**atanmadan önce part time biscolata reklaminda oynamiş bence
adami dinden cikarmasinlar da
fotoşok arkadaşlar inanmayın böyle din hocası olmaz
okulun adini verin hemen yazilcammm din hocasi buysa bedenciyi sormak bile istemiyorum
Eki Görüntüle 1474968
Görünüyor mu şimdi canım?
Benim anlamadığım adamın giyiniş tarzı, oldukça serbest giyinmiş, saç baş o şekiltamam şimdi gördüm sağol iyimiş hakket yorumların geldiği kadar olabilir yani din hocası insan sonuçta ama bir işveç sağlık bakanı kadar olamaz
acaba dikkat çekmek amaçlı mı ki yada stajyer öğretmen olabilir küçük duruyor birde bilemedim bende çok spor değil mi bana öyle geldiBenim anlamadığım adamın giyiniş tarzı, oldukça serbest giyinmiş, saç baş o şekil
Yediğine içtiğine O dikkat ediyor musun? Bol su, yeşil çay tüketip gazlı içeceklerden uzak duruyor musun? Akşam 6dan sonra hiçbir şey yememe kuralına uyuyor musun peki? Selülitlerden kurtulmak disiplin isteyen bir iştir.
kaç kilosun canım sen fazla ne kadar kilon var birde daha önce spor geçmişin yoksa selülitlerin gitmesi baya uzun süreç alıyor 6 ay falan lazım düzenli olman lazım sanırım anca tamamen kaybolur kasların toparlancak falan sabırlı olmalısın yani bunun püf noktası
Evet cnm ekmek yemiyorum bol su içemesemde yine de içiyorum akşam 6 dan sonra kaçamak yapıyorum haklısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?