gerçekten mi lune çok ilginç geldi ama kim öğrenci kim öğretmen toptan belli olmayacak artık lisede serbest kıyafet varya kim kimdir nasıl anlayacağızBir çok okulda öğretmenler serbest giyiniyor canım, eğitim bir sen üyelerinin eylemi var.
O yüzden olabilir.
Hiç bilmiyorum canım herkes gayet istediği gibi giyiniyor. Benim sendikam yok ayrıca beyaz önlüğümle 10 metre uzaktan tanınabiliyorum.gerçekten mi lune çok ilginç geldi ama kim öğrenci kim öğretmen toptan belli olmayacak artık lisede serbest kıyafet varya kim kimdir nasıl anlayacağız
lune o yukarki video biraz zor kol kasların baya baya iyi olmalı onun için kol kaslarına fazla yük binmiştir bence ne kadar spor yapsanda seviyesi ileri seviyeye benziyorKızlar yaa kollarım felaket ağrıdığından sporu yarım bıraktım, yan plankta duramadım düştüm. Bugün ve yarın rest yapayım. Sanırım yanlış bir hareket yaptım. Ya da çok zorladım kollarımı ve omzumu. Video çok hoştu halbuki.
Olur canım. Kollarım biraz gelişsin istiyorum kuzum. Çok zayıflar. Videoyu atar mısın?lune o yukarki video biraz zor kol kasların baya baya iyi olmalı onun için kol kaslarına fazla yük binmiştir bence ne kadar spor yapsanda seviyesi ileri seviyeye benziyorgeçmiş olsun lunee dikkat et kendine ya bende regl oldum bugün ağrım var yapamıycam bir kaç gün seni bulmuşken haber vereyim birde kickbox videom var benim onu denemek istermisin bir ara çok kolay gibi ama yoruyor baya bir dene istersen
evet seni tanımak kolay olur haklısınHiç bilmiyorum canım herkes gayet istediği gibi giyiniyor. Benim sendikam yok ayrıca beyaz önlüğümle 10 metre uzaktan tanınabiliyorum.
Arada ne yapıyorsun peki?Merhaba kızlar...
Ben squat proğramının 7. gününü yaptım bugün.. Merak ettiğim sayılar çoğaldıkça setlere bölüyomusunuz?
Mesela ben bugün ilk defa zorlandım ve 20 şerli setlere bölerek yaptım..
Arada derken???Arada ne yapıyorsun peki?
Olur tabi, ben mekik gibi hareketlerden yapıyordum mesela o da olur. Ama uzun ara verip yapan varsa olmaz.Arada derken???
Set aralarındamı? Set aralarında sadece bikaç fazla nefes alıyorum canım
lune ısınma ve soğuması var içinde kısa sürdüğünden ben soğumadan önce durdurup karın videosu yada bacak videosu yapıyorum 10 15 dklık bir bu ilkiOlur canım. Kollarım biraz gelişsin istiyorum kuzum. Çok zayıflar. Videoyu atar mısın?
Jillian mı yok açıkcası hiç gözüm yemiyor.lune ısınma ve soğuması var içinde kısa sürdüğünden ben soğumadan önce durdurup karın videosu yada bacak videosu yapıyorum 10 15 dklık bir bu ilki
buda diğeri jillianın bir bak istersen seviyorum bunu arada yapıyorum ama bildiğin manyak diğerine göre tahmin edersin
Isınma side squat yalnız.lune ısınma ve soğuması var içinde kısa sürdüğünden ben soğumadan önce durdurup karın videosu yada bacak videosu yapıyorum 10 15 dklık bir bu ilki
buda diğeri jillianın bir bak istersen seviyorum bunu arada yapıyorum ama bildiğin manyak diğerine göre tahmin edersin
evet ya ben o yüzden zumba yapıyorum ısınmak için güvenemedim dalmaya öyle squataIsınma side squat yalnız.
Aman dikkat, dinlen bugün..Kızlar yaa kollarım felaket ağrıdığından sporu yarım bıraktım, yan plankta duramadım düştüm. Bugün ve yarın rest yapayım. Sanırım yanlış bir hareket yaptım. Ya da çok zorladım kollarımı ve omzumu. Video çok hoştu halbuki.
Ben de beyaz önlüksüz çıkmamHiç bilmiyorum canım herkes gayet istediği gibi giyiniyor. Benim sendikam yok ayrıca beyaz önlüğümle 10 metre uzaktan tanınabiliyorum.
bende beyaz önlüksüz çalışmam tikkaAman dikkat, dinlen bugün..
Ben de beyaz önlüksüz çıkmamGel gör ki bugün tertemiz önlüğümü poşete koydum okula götürmek için ama ilk defa evde unuttum :/ Bugün önlüksüz çıplak gibi hissettim kendimi..
Evet ya, çocuklar bile şaşırdı hocam hayırdır önlük giymemişsiniz ilk defa diyorlarbende beyaz önlüksüz çalışmam tikkaşaka bir yana alışkanlık oluyor ya giymeyince hakikaten çıplak gibi hissediyor insan ben son sınıfta derslere bile önlükle girerdim rahat edemezdim alışkanlık
bende beyaz önlüksüz çalışmam tikkaşaka bir yana alışkanlık oluyor ya giymeyince hakikaten çıplak gibi hissediyor insan ben son sınıfta derslere bile önlükle girerdim rahat edemezdim alışkanlık
Bende hiç kalkmıyorum yerimden. Bir kere unutmuştum çok alışmışım meğer.Aman dikkat, dinlen bugün..
Ben de beyaz önlüksüz çıkmamGel gör ki bugün tertemiz önlüğümü poşete koydum okula götürmek için ama ilk defa evde unuttum :/ Bugün önlüksüz çıplak gibi hissettim kendimi..
Evet ya, çocuklar bile şaşırdı hocam hayırdır önlük giymemişsiniz ilk defa diyorlar
lune ya biz lisede bilgisayar dersinde garip garip şeyler yapardık site falan kurmaya çalışırdık sanırım aklıma o geldi şimdi sevmezdim hiç yapamadığımdan değil yapardımda komutlar falan hiç işime yaramadı benim onlarBende hiç kalkmıyorum yerimden. Bir kere unutmuştum çok alışmışım meğer.
Tuhaflarına gitti bugün bayağı, öğretmenim çok güzel olmuşsunuz dediler ama zaten her zaman giydiğim şeylerdi, çocuklar önlükten göremiyordu tabisenin gibi örtmenim olaydı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?