fitim fitsin fit (squat)

Bir çok okulda öğretmenler serbest giyiniyor canım, eğitim bir sen üyelerinin eylemi var.
O yüzden olabilir.
gerçekten mi lune çok ilginç geldi ama kim öğrenci kim öğretmen toptan belli olmayacak artık lisede serbest kıyafet varya kim kimdir nasıl anlayacağız

gerçekten mi lune çok ilginç geldi ama kim öğrenci kim öğretmen toptan belli olmayacak artık lisede serbest kıyafet varya kim kimdir nasıl anlayacağız
Hiç bilmiyorum canım herkes gayet istediği gibi giyiniyor. Benim sendikam yok ayrıca beyaz önlüğümle 10 metre uzaktan tanınabiliyorum.

lune o yukarki video biraz zor kol kasların baya baya iyi olmalı onun için kol kaslarına fazla yük binmiştir bence ne kadar spor yapsanda seviyesi ileri seviyeye benziyor geçmiş olsun lunee dikkat et kendine ya bende regl oldum bugün ağrım var yapamıycam bir kaç gün seni bulmuşken haber vereyim birde kickbox videom var benim onu denemek istermisin bir ara çok kolay gibi ama yoruyor baya bir dene istersen

Olur canım. Kollarım biraz gelişsin istiyorum kuzum. Çok zayıflar. Videoyu atar mısın?

Hiç bilmiyorum canım herkes gayet istediği gibi giyiniyor. Benim sendikam yok ayrıca beyaz önlüğümle 10 metre uzaktan tanınabiliyorum.
evet seni tanımak kolay olur haklısın iyice ortalık değişti ya çok değişikmiş benim rakadaşım matematik öğretmeni bildiğin ceket yelek gömlek takım giyiyor adam çok sever öyle şeyleri ondan garip geldi demek eylem varmış

Merhaba kızlar...

Ben squat proğramının 7. gününü yaptım bugün.. Merak ettiğim sayılar çoğaldıkça setlere bölüyomusunuz?
Mesela ben bugün ilk defa zorlandım ve 20 şerli setlere bölerek yaptım..

Arada ne yapıyorsun peki?

Olur canım. Kollarım biraz gelişsin istiyorum kuzum. Çok zayıflar. Videoyu atar mısın?
lune ısınma ve soğuması var içinde kısa sürdüğünden ben soğumadan önce durdurup karın videosu yada bacak videosu yapıyorum 10 15 dklık bir bu ilki

buda diğeri jillianın bir bak istersen seviyorum bunu arada yapıyorum ama bildiğin manyak diğerine göre tahmin edersin

Jillian mı yok açıkcası hiç gözüm yemiyor. 2 gün kaslarım dinlensin, çarşamba bomba gibi döneceğim.

Isınma side squat yalnız.

Aman dikkat, dinlen bugün..
Ben de beyaz önlüksüz çıkmam Gel gör ki bugün tertemiz önlüğümü poşete koydum okula götürmek için ama ilk defa evde unuttum :/ Bugün önlüksüz çıplak gibi hissettim kendimi..

bende beyaz önlüksüz çalışmam tikka şaka bir yana alışkanlık oluyor ya giymeyince hakikaten çıplak gibi hissediyor insan ben son sınıfta derslere bile önlükle girerdim rahat edemezdim alışkanlık

Evet ya, çocuklar bile şaşırdı hocam hayırdır önlük giymemişsiniz ilk defa diyorlar

Bende hiç kalkmıyorum yerimden. Bir kere unutmuştum çok alışmışım meğer.

Bende hiç kalkmıyorum yerimden. Bir kere unutmuştum çok alışmışım meğer.
lune ya biz lisede bilgisayar dersinde garip garip şeyler yapardık site falan kurmaya çalışırdık sanırım aklıma o geldi şimdi sevmezdim hiç yapamadığımdan değil yapardımda komutlar falan hiç işime yaramadı benim onlar ama çok tatlı bir hocamız vardı sırf onun için giderdim sohbet ederdim onunla aklıma geldi senin kadar tatlı olmasın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…