- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 30
Umarım sıkılaşır karnım ..Teşekkürler iyi dileklerin için :) Yaza bu halde girmek istemiyorum gerçektencanm düzenli mekikle eski haline kavusursun bence:)
Ben geldımmmm :)
kızlar 60 squat 3 sete boldum
50 yana agırlıkla esneme bel ıcın bunu tek seferde yapabılıyorum yormuyo aksıne dınlendırıyo benı..
50 bacak havada plates cemberını sıkıştırma 2 set.
60 bycyle crunch bunuda 3 sete boldm tek seferde yapamıyorum..
20 tanede mekık cektım..
Dusumuda aldım geldımmm mıs gıbı oldum :)
Ama sanırım yarın yıne rest gunu yapcm gıbı duzen bozuldu benım
Bilebilsemnerden gelıyo bu sakinlikkk
çok hoşsun ya yarın senin yoğunluğun yeter sonraki gün yaparsın daha iyi videolarla o zaman baya işin varmış
nerdesin aşkııımKimse sormuyo bu seliii nerde diyee
kız mutkala geliyorsun sen sormak istedim ama kaynananda annendesindir dedim akşamda gelmesen soracaktım bak o zaman sonuçta sen evli mutlu çocuklusunKimse sormuyo bu seliii nerde diyee
burdayım aşkım diyeceğim şimdinerdesin aşkııım
Bende istiyorum yaa. Çok tatlı olmuş prenses.nerdesin aşkııım
Kız ojelendın suslendın gezmeklere gıtmedınmı bılıyoruuuuzzzzKimse sormuyo bu seliii nerde diyee
Eneeemmm Ezgi bayıldımmmmmnerdesin aşkııım
bende diyorum bu kazendeki kupa ne kendine kupa koymuş kazen diyodum anladım şimdiEneeemmm Ezgi bayıldımmmmmKazendede kupamu ne vardı sanırım senınkını yenı gordum ne guzel olmş kız
tam da yeni yarsma baslıcak daha yeni yaptı kazen sağolsunburdayım aşkım diyeceğim şimdibu arada o pro üye yazabn yerin altındaki kız neki ezgi çok tatlı olmuş o
edit yapıyorum kombin birincisi madalyasıymış çok tatlı
saol bıtanemBende istiyorum yaa. Çok tatlı olmuş prenses.
Kombınım bıle yoktam da yeni yarsma baslıcak daha yeni yaptı kazen sağolsun
saol bıtanem
bakalım kım bırıncı olacakkkkk
Buğdayım askiimmnerdesin aşkııım
benım de aklımda bişiler vardı dün denedım ama bılemedım yaaaKombınım bıle yokKendıme kızdım dolaba bakınca hersey duz renk cıvıltılı bıseyım hıc yok Ya tam yazlık ya tam kıslık
kız mutkala geliyorsun sen sormak istedim ama kaynananda annendesindir dedim akşamda gelmesen soracaktım bak o zaman sonuçta sen evli mutlu çocuklusun
nasıl gecti gününBuğdayım askiimm
Kız ojelendın suslendın gezmeklere gıtmedınmı bılıyoruuuuzzzz
benimde yok ya renkli neyse ben kafama göre takılcam bananeKombınım bıle yokKendıme kızdım dolaba bakınca hersey duz renk cıvıltılı bıseyım hıc yok Ya tam yazlık ya tam kıslık
Eveeeettt bildin deadiii annemgldeyiiiimm
nasıl gecti günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?