fitim fitsin fit (squat)

Nasılmıs kız o bende yarın yapıyım yoksa dısarda ben ne yerım bılemıyom lune 500 squat der valla
kız zerdeçal zencefil tarçın katıyorsun yoğurda tok tutuyor baya elektrikler gittide anca cevap yazabildim akşam yemekten yarım saat önce yedim karnım doydu akşam yemeğini az yedim öğünlerden önce yeniyormuş galiba tam onu bilmiyorum ama akşamdan önce yerim ben bir süre

Kizlar pentide super indirim var. 30 tlye sporcu sutyeni 35 tlye de sutyen kulot takimi aldim.
Ihtiyac varsa mutlaka bakin.
3 al 2 ode vardi uygundu lunecim bakmistim bende gule gule kullan hayatim:) ya elektrikler varmi burda sehir genelinde yokms turkiye genelindr yok falan dediler dogrumu

Günaydın Kızlar uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum. 27 yaşındayım 1 yaşında oğlum var. Boyum 1.61 kilom 57 iç bacak basen ve kalça problemim var. Sizinle beraber spor yapmak istiyorum.

Şansına küs arkadan tutsaydın açılmazdı
Gel gel bende istanbuldayım
Ne tarafı canım?

Kizlar pentide super indirim var. 30 tlye sporcu sutyeni 35 tlye de sutyen kulot takimi aldim.
Ihtiyac varsa mutlaka bakin.
Bunu bana yapmaaa..
3 al 2 ode vardi uygundu lunecim bakmistim bende gule gule kullan hayatim:) ya elektrikler varmi burda sehir genelinde yokms turkiye genelindr yok falan dediler dogrumu
Burda da yok canım :/

Ne tarafı canım?

Bunu bana yapmaaa..

Burda da yok canım :/
Gelir heralde bebegim ya burda organize bolgesinde gelmis yavas yavas gelir heralde.. Ya bu arafa ezgi nerde aksamdan beri yok antepte dprem olms cok siddetli degil gerci ama merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…