- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
dayak lazım eşine dayakk
ayyy geleyomBen de incecik seviyorum kiizzz özele gellseneebacimi gör sen ne kadar inceee
kız zerdeçal zencefil tarçın katıyorsun yoğurda tok tutuyor bayaNasılmıs kız o bende yarın yapıyım yoksa dısarda ben ne yerım bılemıyomlune 500 squat der valla
Günaydın herkeseeee tikka sana pek gün ayamamış galibaaGünaydın kızlar, öğretmenler odasında kilitli kaldım, açılmasını bekliyorum
Günaydın kızlar, öğretmenler odasında kilitli kaldım, açılmasını bekliyorum
Keşke kilit açılmasaydı ya, derse girmezdimGünaydın herkeseeee tikka sana pek gün ayamamış galibaa
Bu ara da mesajını okudum istanbula gelin gelecekmişsin sankim doğru mu
Keşke kilit açılmasaydı ya, derse girmezdimEvet canım inşallah öyle olacak, seneye yaza olabilir :)
Şansına küs arkadan tutsaydın açılmazdıKeşke kilit açılmasaydı ya, derse girmezdimEvet canım inşallah öyle olacak, seneye yaza olabilir :)
3 al 2 ode vardi uygundu lunecim bakmistim bende gule gule kullan hayatim:) ya elektrikler varmi burda sehir genelinde yokms turkiye genelindr yok falan dediler dogrumuKizlar pentide super indirim var. 30 tlye sporcu sutyeni 35 tlye de sutyen kulot takimi aldim.
Ihtiyac varsa mutlaka bakin.
Ne tarafı canım?Şansına küs arkadan tutsaydın açılmazdı
Gel gel bende istanbuldayım
Bunu bana yapmaaa..Kizlar pentide super indirim var. 30 tlye sporcu sutyeni 35 tlye de sutyen kulot takimi aldim.
Ihtiyac varsa mutlaka bakin.
Burda da yok canım :/3 al 2 ode vardi uygundu lunecim bakmistim bende gule gule kullan hayatim:) ya elektrikler varmi burda sehir genelinde yokms turkiye genelindr yok falan dediler dogrumu
Gelir heralde bebegim ya burda organize bolgesinde gelmis yavas yavas gelir heralde.. Ya bu arafa ezgi nerde aksamdan beri yok antepte dprem olms cok siddetli degil gerci ama merak ettimNe tarafı canım?
Bunu bana yapmaaa..
Burda da yok canım :/
Yok daha gelmedi ya.. Aa kaç şiddetinde olmuş?Gelir heralde bebegim ya burda organize bolgesinde gelmis yavas yavas gelir heralde.. Ya bu arafa ezgi nerde aksamdan beri yok antepte dprem olms cok siddetli degil gerci ama merak ettim
Burdada yok hala.. 4.3 tu sanirim hayatim.Yok daha gelmedi ya.. Aa kaç şiddetinde olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?