ay ingilizce deme ya yarama tuz bastın şimdi off ydsye girmem lazımdı unuttum eylülde tıpdil sınavına mı girsem acaba hemde yds ye ama unuttum ingilizceyi ya off çok mutsuz oldum gramerden nefret ediyorum tikkaBen de İngilizce çalıştım, tekrar ettim bazı konuları paslanmayayım diye..
Çıktım çıktım, erkek hocalardan biri çıkarken kapıyı kapattı, kapının kilidi kendi attı ve kitlendim içeriAblandan vücudun çok daha iyi kesinlikle.
Geçmiş olsun tikkam bu saate çıkmışsındır umarım.
Ben de dizi izliyorum sürekli, sayısını unuttum artık :) Çocuklara aynı basit konuları anlat anlat köreldim iyice, o yüzden arada tekrar yapmakta da fayda var. Sporumu yapmadım, vaktim olmadı valla.. Elektrik yok diye hava kararmadan yemek olayını hallettim, onu bitirince hava karardı yattım, elektrikler geldi gitti geldi gitti. Şimdi de hiç dermanım kalmadı, Pazartesi ve Salı böyle oluyorum 7 saatim olduğu için :/Ne güzel yaa. Benim ingilizce dizilerim vardı ama annemler gelince kaldık survivora.
Yaptın mı spor?
Ben geçen hafta pazartesi oldum hala devam ediyor. Bıktım artıkın :/ben spor yaptım geldim bugün regl 2.günüm yoğundu ama yine de gittim ama ağır seyleri yapmadım ip atlamadım mesela
20 dk eliptik
75 mekik
75 iç bacak
75 dış bacak
75 omuz aleti
75 gögüs aleti
200 twist
90 squat
finish :)
Canım gözünde büyütüyorsun başka bir şey değil. Hele ki gramer.. Kelime desen anlarım çünkü kelime öğrenmenin sonu yok, sınırsız ama grameri yapabilirsin bence.. :)ay ingilizce deme ya yarama tuz bastın şimdi off ydsye girmem lazımdı unuttum eylülde tıpdil sınavına mı girsem acaba hemde yds ye ama unuttum ingilizceyi ya off çok mutsuz oldum gramerden nefret ediyorum tikka
haklısın aslında sanırım gramer daha kolay çalışınca neyse inşallah ihtiyacım olmaz şimdilik geçerli yds puanım 4 yıl önce üds vardı onda geçer puan almıştım bu sene son seneside ondan dertlendim ingilizceyi severim yoksa kitap okuyabiliyorum çok karışık olmazsa sözlük yardımıyla falanCanım gözünde büyütüyorsun başka bir şey değil. Hele ki gramer.. Kelime desen anlarım çünkü kelime öğrenmenin sonu yok, sınırsız ama grameri yapabilirsin bence.. :)
Sözlük kullanma canım kitap okurken, iyi bir yöntem değil. En ince ayrıntıyı anlamana gerek yok bütünü bir şekilde anlarsın ve zamanla takılmayacaksın bile o kelimelere..haklısın aslında sanırım gramer daha kolay çalışınca neyse inşallah ihtiyacım olmaz şimdilik geçerli yds puanım 4 yıl önce üds vardı onda geçer puan almıştım bu sene son seneside ondan dertlendim ingilizceyi severim yoksa kitap okuyabiliyorum çok karışık olmazsa sözlük yardımıyla falan
ilk başta daha çok bakıyordum ama ben şöyle bakıyorum bir paragrafı hiç anlamazssam falan o zamanlarda belli kelimelere bakıp cümleyi anlamaya çalışıyorum birde kelim öğrenmek açısından bazı garip bulduğum kelimelre bakıyorumSözlük kullanma canım kitap okurken, iyi bir yöntem değil. En ince ayrıntıyı anlamana gerek yok bütünü bir şekilde anlarsın ve zamanla takılmayacaksın bile o kelimelere..
Ben surekli kontrol ederim son depremleri gorunce soriym dedm kuzum:))ben geldım kızlarrr
antepte deprem mi olmuss inan haberım yokşiddetli bi şey olsa duyardık bi şey yoktur umarım..
elektrk yoktu uyumusum bende okuz gıbı haaha
ders calısmam da lazım
Hayatim nisanin ertelenmesine uzuldum ama olsun cokta yokmus olsun vardir bi hayir ondada..doktora ne sordun canim doktor neyi tahmin etmis o benim dedgm hastaligimi sordn? Insallah ilac etki eder hemencik..kızlar merhaba..nişanım 19una ertelendi pazartesi gunu yuzukleri falan aldık ama kısmet işte 19una kaydıbugunde cilt doktoruna gittim baktı surtunmeden dolayı tahriş mikrobik bir durum olabilir dedi ilac verdi 15 gun sonra gel dedi bahsettigim durumu dktorada sordum evet oda ihtimal ama ben tahmin etmiyorum onun olucagını dedi diger doktorun verdigi kremi kullanma sakın dedi yani son durum bu
Yok canım burada bir çok üründe %40, sporcu sütyenlerinde %50 indirim vardı. Hemen kaptım bir tane istiyordum.
Merhaba, öncelikle ideal kilona ulaşmalı sonra squata başlamalısın bir beslenme programı uyguluyor musun?
5-6 çeşit vardı tatlım benimki pembe önünde siyah tülden şeritleri var.
Çoook tatlı bir şey. Müsait olunca resmini atarım.
hem karın süper hem kalça
İngilizce altyazılı da çok faydalı olur senin için, aslında Türkçe altyazılı izlemen de güzel ama sadece okuyup geçersen olmaz. Dinlediğin şeyi tahmin etmeye çalışabilirsin aklından.. Veya yapabiliyorsan altyazıları ileri al daha kolay olur senin için :)ilk başta daha çok bakıyordum ama ben şöyle bakıyorum bir paragrafı hiç anlamazssam falan o zamanlarda belli kelimelere bakıp cümleyi anlamaya çalışıyorum birde kelim öğrenmek açısından bazı garip bulduğum kelimelre bakıyorumbişey sorcam sana yabancı dizi izliyorum ama türkçe altyazı işe yaramıyor sanırım ingilizce altyazı mı izlesem acaba filmleri falan öyle daha iyi olur değil mi hem kelimeyi duymuş hem görmüş olurum pek anlamasamda zamanla anlarım inşallah o şekilde
bunu hiç düşünmemiştim ya tamam iyi oldu bunu deneyim ben teşekkürler tikkaİngilizce altyazılı da çok faydalı olur senin için, aslında Türkçe altyazılı izlemen de güzel ama sadece okuyup geçersen olmaz. Dinlediğin şeyi tahmin etmeye çalışabilirsin aklından.. Veya yapabiliyorsan altyazıları ileri al daha kolay olur senin için :)
Ben geçen hafta pazartesi oldum hala devam ediyor. Bıktım artıkın :/
Yok kiz onu sormadim adini diyemiyom bile :)))) kadin dogumcunun dedigini soyledim oda tahmin etmiyorum onun olcagini dedi ilaclarida kullanma sakin birak dedi adam mantar kremi vermis bana ne alaka:)Ben surekli kontrol ederim son depremleri gorunce soriym dedm kuzum:))
Hayatim nisanin ertelenmesine uzuldum ama olsun cokta yokmus olsun vardir bi hayir ondada..doktora ne sordun canim doktor neyi tahmin etmis o benim dedgm hastaligimi sordn? Insallah ilac etki eder hemencik..
Iyi yapmissin canim gulr gule kullan bende bakiyim yarin spor yaparken lazim hakkatten:)) meraklandm seninkini gormek istiyorm:)
gecmiş olsun kuzum benimYok kiz onu sormadim adini diyemiyom bile :)))) kadin dogumcunun dedigini soyledim oda tahmin etmiyorum onun olcagini dedi ilaclarida kullanma sakin birak dedi adam mantar kremi vermis bana ne alaka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?