fitim fitsin fit (squat)

Ben de İngilizce çalıştım, tekrar ettim bazı konuları paslanmayayım diye..
ay ingilizce deme ya yarama tuz bastın şimdi off ydsye girmem lazımdı unuttum eylülde tıpdil sınavına mı girsem acaba hemde yds ye ama unuttum ingilizceyi ya off çok mutsuz oldum gramerden nefret ediyorum tikka

Ablandan vücudun çok daha iyi kesinlikle.

Geçmiş olsun tikkam bu saate çıkmışsındır umarım.
Çıktım çıktım, erkek hocalardan biri çıkarken kapıyı kapattı, kapının kilidi kendi attı ve kitlendim içeri Hizmetli abi açtı sağolsun :)

Ne güzel yaa. Benim ingilizce dizilerim vardı ama annemler gelince kaldık survivora.
Yaptın mı spor?
Ben de dizi izliyorum sürekli, sayısını unuttum artık :) Çocuklara aynı basit konuları anlat anlat köreldim iyice, o yüzden arada tekrar yapmakta da fayda var. Sporumu yapmadım, vaktim olmadı valla.. Elektrik yok diye hava kararmadan yemek olayını hallettim, onu bitirince hava karardı yattım, elektrikler geldi gitti geldi gitti. Şimdi de hiç dermanım kalmadı, Pazartesi ve Salı böyle oluyorum 7 saatim olduğu için :/

Ben geçen hafta pazartesi oldum hala devam ediyor. Bıktım artıkın :/

ay ingilizce deme ya yarama tuz bastın şimdi off ydsye girmem lazımdı unuttum eylülde tıpdil sınavına mı girsem acaba hemde yds ye ama unuttum ingilizceyi ya off çok mutsuz oldum gramerden nefret ediyorum tikka
Canım gözünde büyütüyorsun başka bir şey değil. Hele ki gramer.. Kelime desen anlarım çünkü kelime öğrenmenin sonu yok, sınırsız ama grameri yapabilirsin bence.. :)

Canım gözünde büyütüyorsun başka bir şey değil. Hele ki gramer.. Kelime desen anlarım çünkü kelime öğrenmenin sonu yok, sınırsız ama grameri yapabilirsin bence.. :)
haklısın aslında sanırım gramer daha kolay çalışınca neyse inşallah ihtiyacım olmaz şimdilik geçerli yds puanım 4 yıl önce üds vardı onda geçer puan almıştım bu sene son seneside ondan dertlendim ingilizceyi severim yoksa kitap okuyabiliyorum çok karışık olmazsa sözlük yardımıyla falan

Sözlük kullanma canım kitap okurken, iyi bir yöntem değil. En ince ayrıntıyı anlamana gerek yok bütünü bir şekilde anlarsın ve zamanla takılmayacaksın bile o kelimelere..

Sözlük kullanma canım kitap okurken, iyi bir yöntem değil. En ince ayrıntıyı anlamana gerek yok bütünü bir şekilde anlarsın ve zamanla takılmayacaksın bile o kelimelere..
ilk başta daha çok bakıyordum ama ben şöyle bakıyorum bir paragrafı hiç anlamazssam falan o zamanlarda belli kelimelere bakıp cümleyi anlamaya çalışıyorum birde kelim öğrenmek açısından bazı garip bulduğum kelimelre bakıyorum bişey sorcam sana yabancı dizi izliyorum ama türkçe altyazı işe yaramıyor sanırım ingilizce altyazı mı izlesem acaba filmleri falan öyle daha iyi olur değil mi hem kelimeyi duymuş hem görmüş olurum pek anlamasamda zamanla anlarım inşallah o şekilde

ben geldım kızlarrr
antepte deprem mi olmuss inan haberım yok şiddetli bi şey olsa duyardık bi şey yoktur umarım..
elektrk yoktu uyumusum bende okuz gıbı haaha
ders calısmam da lazım
Ben surekli kontrol ederim son depremleri gorunce soriym dedm kuzum:))
Hayatim nisanin ertelenmesine uzuldum ama olsun cokta yokmus olsun vardir bi hayir ondada..doktora ne sordun canim doktor neyi tahmin etmis o benim dedgm hastaligimi sordn? Insallah ilac etki eder hemencik..

Iyi yapmissin canim gulr gule kullan bende bakiyim yarin spor yaparken lazim hakkatten:)) meraklandm seninkini gormek istiyorm:)

İngilizce altyazılı da çok faydalı olur senin için, aslında Türkçe altyazılı izlemen de güzel ama sadece okuyup geçersen olmaz. Dinlediğin şeyi tahmin etmeye çalışabilirsin aklından.. Veya yapabiliyorsan altyazıları ileri al daha kolay olur senin için :)

bunu hiç düşünmemiştim ya tamam iyi oldu bunu deneyim ben teşekkürler tikka

Yok kiz onu sormadim adini diyemiyom bile :)))) kadin dogumcunun dedigini soyledim oda tahmin etmiyorum onun olcagini dedi ilaclarida kullanma sakin birak dedi adam mantar kremi vermis bana ne alaka:)

Yok kiz onu sormadim adini diyemiyom bile :)))) kadin dogumcunun dedigini soyledim oda tahmin etmiyorum onun olcagini dedi ilaclarida kullanma sakin birak dedi adam mantar kremi vermis bana ne alaka:)
gecmiş olsun kuzum benim
bu arada canım senin yüzün durumu ne bende akneler yine kol geziyor birsürü kücük kücük doldu regl den dicem ama olmadığı an yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…