fitim fitsin fit (squat)

tamam şimdi gördüm sağol iyimiş hakket yorumların geldiği kadarolabilir yani din hocası insan sonuçta ama bir işveç sağlık bakanı kadar olamaz
ben hiç beğenmedim
apaçi tarzı da pozlar vermiş

isveç sağlık bakanının yanından gecemez kuzum
bu sadece genc ve saçlarını taramış

Kızlar elektrik şimdi geldi, uyuyakalmışım hava kararınca.. Birden güm güm kapı vurulunca uyandım dedim noluyoruz? Ev sahibiymiş, biz eve geldik korkma demek için uğramış Sonra tekrar yattım, birden buzdolabı çalışmaya başladı. Şu an kafam manyak gibi, hiçbir şeyi anlamlandıramıyorum.

ben geldım kızlarrr
antepte deprem mi olmuss inan haberım yok şiddetli bi şey olsa duyardık bi şey yoktur umarım..
elektrk yoktu uyumusum bende okuz gıbı haaha
ders calısmam da lazım

Ayy slm kizlar sabahtan beri elektrik yokk spor bildirimi

♥ bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥ 50 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme
♥ 50 istiridye
♥ 50 selulit savar hareketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 köpek iseme
♥ 15 yarim şınav
♥ 50 ayakta arkaya tekme
♥ 50 ayakta bacaklari yana açma
♥ 50 squat
♥ 50 sumo squat
♥ 50 jumping jack

kızlar merhaba..nişanım 19una ertelendi pazartesi gunu yuzukleri falan aldık ama kısmet işte 19una kaydı bugunde cilt doktoruna gittim baktı surtunmeden dolayı tahriş mikrobik bir durum olabilir dedi ilac verdi 15 gun sonra gel dedi bahsettigim durumu dktorada sordum evet oda ihtimal ama ben tahmin etmiyorum onun olucagını dedi diger doktorun verdigi kremi kullanma sakın dedi yani son durum bu

Bu elektrik beni deli ediyor yaaa.. Mesajı yazdıktan sonra yine gitti, şimdi geldi.
bizdede öyle oldu tikka tam cevap atıyordum sana gitti ben bugün kitap okudum akşama kadar birde evde yapacak bişey yok sıkıldım dışarda 1.5 saat yürüdüm nasıl

geçmiş olsun canım tekrar iyileşirsin çabucak umarım iyi yapmışsın başka bir doktora giderek nişan neden ertelendi belli bir nedeni var mı önemli değildir umarım

geçmiş olsun canım tekrar iyileşirsin çabucak umarım iyi yapmışsın başka bir doktora giderek nişan neden ertelendi belli bir nedeni var mı önemli değildir umarım
yok onemli de degil pek ailede iş durumları cıktı yirmi gun falan iş seyahati durumu var..kız ben sanssızım

Nasılmıs kız o bende yarın yapıyım yoksa dısarda ben ne yerım bılemıyom lune 500 squat der valla
Der deeer.
Kick side squat yapabilirsin. Ağırlıkla çalışmadığın sürece kalınlaşmaz. Şekli derlenip, toplanır.

3 al 2 ode vardi uygundu lunecim bakmistim bende gule gule kullan hayatim:) ya elektrikler varmi burda sehir genelinde yokms turkiye genelindr yok falan dediler dogrumu
Yok canım burada bir çok üründe %40, sporcu sütyenlerinde %50 indirim vardı. Hemen kaptım bir tane istiyordum.
Günaydın Kızlar uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum. 27 yaşındayım 1 yaşında oğlum var. Boyum 1.61 kilom 57 iç bacak basen ve kalça problemim var. Sizinle beraber spor yapmak istiyorum.
Merhaba, öncelikle ideal kilona ulaşmalı sonra squata başlamalısın bir beslenme programı uyguluyor musun?
sporcu sutyenim bir adet var ama bir adet daha alsam mı nasıl bişi kuzum
5-6 çeşit vardı tatlım benimki pembe önünde siyah tülden şeritleri var.
Çoook tatlı bir şey. Müsait olunca resmini atarım.

Geç olsun da güç olmasın canım önemli bir şey değildir. Hiç düşünme geçer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…