sporcu sutyenim bir adet var ama bir adet daha alsam mıKizlar pentide super indirim var. 30 tlye sporcu sutyeni 35 tlye de sutyen kulot takimi aldim.
Ihtiyac varsa mutlaka bakin.
ben hiç beğenmedimtamam şimdi gördüm sağol iyimiş hakket yorumların geldiği kadar olabilir yani din hocası insan sonuçta ama bir işveç sağlık bakanı kadar olamaz
bizdede öyle oldu tikka tam cevap atıyordum sana gittiBu elektrik beni deli ediyor yaaa.. Mesajı yazdıktan sonra yine gitti, şimdi geldi.
geçmiş olsun canım tekrar iyileşirsin çabucak umarım iyi yapmışsın başka bir doktora giderekkızlar merhaba..nişanım 19una ertelendi pazartesi gunu yuzukleri falan aldık ama kısmet işte 19una kaydıbugunde cilt doktoruna gittim baktı surtunmeden dolayı tahriş mikrobik bir durum olabilir dedi ilac verdi 15 gun sonra gel dedi bahsettigim durumu dktorada sordum evet oda ihtimal ama ben tahmin etmiyorum onun olucagını dedi diger doktorun verdigi kremi kullanma sakın dedi yani son durum bu
yok onemli de degil pek ailede iş durumları cıktı yirmi gun falan iş seyahati durumu var..kız ben sanssızımgeçmiş olsun canım tekrar iyileşirsin çabucak umarım iyi yapmışsın başka bir doktora gidereknişan neden ertelendi belli bir nedeni var mı önemli değildir umarım
aman ya kötü bişey olamsında iş olsun olanyok onemli de degil pek ailede iş durumları cıktı yirmi gun falan iş seyahati durumu var..kız ben sanssızım
insallah canım ya hepimiz mutlu olalımaman ya kötü bişey olamsında iş olsun olanyok kız iyi düşün iyi olsun inşallah hayatında şanslı ol bundan sonra hep mutlu ol
Ben de İngilizce çalıştım, tekrar ettim bazı konuları paslanmayayım diye..bizdede öyle oldu tikka tam cevap atıyordum sana gittiben bugün kitap okudum akşama kadar birde evde yapacak bişey yok sıkıldım dışarda 1.5 saat yürüdüm nasıl
Der deeer.Nasılmıs kız o bende yarın yapıyım yoksa dısarda ben ne yerım bılemıyomlune 500 squat der valla
Kick side squat yapabilirsin. Ağırlıkla çalışmadığın sürece kalınlaşmaz. Şekli derlenip, toplanır.Selam ! Ben bi süredir buralardayım özellikle squat I çok merak ediyorum ama benim basen ve kalçam yeterince geniş bazılarının özellikle basen kısmı şişmiş ya daha da irilesirse diye bi türlü baslayamadim
Ablandan vücudun çok daha iyi kesinlikle.Muhasebecininkine geeeelll
Geçmiş olsun tikkam bu saate çıkmışsındır umarım.Günaydın kızlar, öğretmenler odasında kilitli kaldım, açılmasını bekliyorum
Yok canım burada bir çok üründe %40, sporcu sütyenlerinde %50 indirim vardı. Hemen kaptım bir tane istiyordum.3 al 2 ode vardi uygundu lunecim bakmistim bende gule gule kullan hayatim:) ya elektrikler varmi burda sehir genelinde yokms turkiye genelindr yok falan dediler dogrumu
Merhaba, öncelikle ideal kilona ulaşmalı sonra squata başlamalısın bir beslenme programı uyguluyor musun?Günaydın Kızlar uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum. 27 yaşındayım 1 yaşında oğlum var. Boyum 1.61 kilom 57 iç bacak basen ve kalça problemim var. Sizinle beraber spor yapmak istiyorum.
5-6 çeşit vardı tatlım benimki pembe önünde siyah tülden şeritleri var.sporcu sutyenim bir adet var ama bir adet daha alsam mınasıl bişi kuzum
Geç olsun da güç olmasın canım önemli bir şey değildir.kızlar merhaba..nişanım 19una ertelendi pazartesi gunu yuzukleri falan aldık ama kısmet işte 19una kaydıbugunde cilt doktoruna gittim baktı surtunmeden dolayı tahriş mikrobik bir durum olabilir dedi ilac verdi 15 gun sonra gel dedi bahsettigim durumu dktorada sordum evet oda ihtimal ama ben tahmin etmiyorum onun olucagını dedi diger doktorun verdigi kremi kullanma sakın dedi yani son durum bu
Ne güzel yaa. Benim ingilizce dizilerim vardı ama annemler gelince kaldık survivora.Ben de İngilizce çalıştım, tekrar ettim bazı konuları paslanmayayım diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?