fitim fitsin fit (squat)

gecmiş olsun kuzum benim
bu arada canım senin yüzün durumu ne bende akneler yine kol geziyor birsürü kücük kücük doldu regl den dicem ama olmadığı an yok
Ay canim yuzume birsey surmuyom kafaya takmiyom inan normalde bir haftada mutlaka cikardi iki uc haftadir bi tane cikiyo geciyo izlerde geciyo takmiyorumya sanirim stres en buyuk etken ya anladim yani:))

Ay canim yuzume birsey surmuyom kafaya takmiyom inan normalde bir haftada mutlaka cikardi iki uc haftadir bi tane cikiyo geciyo izlerde geciyo takmiyorumya sanirim stres en buyuk etken ya anladim yani:))
bencede canım ben takıyorum taktıkç yenisi çıkıyor aşırı stresli bir tipimdir her sinirimde bir tane çıkıyor
neyse ki canım senin iyi olmana sevindim

Haklısın canım benim sabırlı olmam lazım boyum 1-68 kilo 70 di 67 oldu hedefim 50-52 cnm dik popo sıfır göbek ama bunlar sabır ve sporla oluyo cnm offf offf

Yok kiz onu sormadim adini diyemiyom bile :)))) kadin dogumcunun dedigini soyledim oda tahmin etmiyorum onun olcagini dedi ilaclarida kullanma sakin birak dedi adam mantar kremi vermis bana ne alaka:)
Hey Allahım :) yazıldıgı gbı okunuyo kız kagıda yaz bundanmı olmusum dıyıver

Günaydın kızlar. Dün elektrikler sürekli gidip geldiği için ara ara yazabildim. Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?

Resmini bekliyorum eminim cok yakışmıştr

Merhaba, öncelikle ideal kilona ulaşmalı sonra squata başlamalısın bir beslenme programı uyguluyor musun?
66 Kilodan indim 57 lere doğum sonrası olarak hedefim 53 kiloya düşmek ama dikkat ediyorum yediklerime net bir diyet uygulamıyorum. Ama bir yandan da vücudumun toparlanmasını istiyorum. Lesie ile yürüyüs yaptım 1 ay grupla birlikte jillian ı yapamıyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor çok zorladığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…