- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
Ay canim yuzume birsey surmuyom kafaya takmiyom inan normalde bir haftada mutlaka cikardi iki uc haftadir bi tane cikiyo geciyo izlerde geciyo takmiyorumya sanirim stres en buyuk etken ya anladim yani:))gecmiş olsun kuzum benim
bu arada canım senin yüzün durumu ne bende akneler yine kol geziyor birsürü kücük kücük doldu regl den dicem ama olmadığı an yok
bencede canım ben takıyorum taktıkç yenisi çıkıyor aşırı stresli bir tipimdir her sinirimde bir tane çıkıyorAy canim yuzume birsey surmuyom kafaya takmiyom inan normalde bir haftada mutlaka cikardi iki uc haftadir bi tane cikiyo geciyo izlerde geciyo takmiyorumya sanirim stres en buyuk etken ya anladim yani:))
Haklısın canım benim sabırlı olmam lazım boyum 1-68 kilo 70 di 67 oldu hedefim 50-52 cnm dik popo sıfır göbek ama bunlar sabır ve sporla oluyo cnm offf offfkaç kilosun canım sen fazla ne kadar kilon var birde daha önce spor geçmişin yoksa selülitlerin gitmesi baya uzun süreç alıyor 6 ay falan lazım düzenli olman lazım sanırım anca tamamen kaybolur kasların toparlancak falan sabırlı olmalısın yani bunun püf noktası
saol canim benimm sende cildini cok takma valla herseyin basi stres yabencede canım ben takıyorum taktıkç yenisi çıkıyor aşırı stresli bir tipimdir her sinirimde bir tane çıkıyor
neyse ki canım senin iyi olmana sevindim
kesinlike kuzumsaol canim benimm sende cildini cok takma valla herseyin basi stres ya
Hey Allahım :) yazıldıgı gbı okunuyo kız kagıda yaz bundanmı olmusum dıyıverYok kiz onu sormadim adini diyemiyom bile :)))) kadin dogumcunun dedigini soyledim oda tahmin etmiyorum onun olcagini dedi ilaclarida kullanma sakin birak dedi adam mantar kremi vermis bana ne alaka:)
latince biseydi ya uzun isim soyisim gibiHey Allahım :) yazıldıgı gbı okunuyo kız kagıda yaz bundanmı olmusum dıyıver
Aksatma kuzum sakin ben cok crktim cilt sorunlarindan cok onrmli valla..latince biseydi ya uzun isim soyisim gibi15 gun sonra gel dedi ozaman sorıyım bilmiyodurda belki he
Iyiyim çok şükür canım bu günüme hamd olsun. Sen nasılsın canımGünaydın kızlar.Dün elektrikler sürekli gidip geldiği için ara ara yazabildim. Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Ablandan vücudun çok daha iyi kesinlikle.
Geçmiş olsun tikkam bu saate çıkmışsındır umarım.
Yok canım burada bir çok üründe %40, sporcu sütyenlerinde %50 indirim vardı. Hemen kaptım bir tane istiyordum.
Merhaba, öncelikle ideal kilona ulaşmalı sonra squata başlamalısın bir beslenme programı uyguluyor musun?
5-6 çeşit vardı tatlım benimki pembe önünde siyah tülden şeritleri var.
Çoook tatlı bir şey. Müsait olunca resmini atarım.
66 Kilodan indim 57 lere doğum sonrası olarak hedefim 53 kiloya düşmek ama dikkat ediyorum yediklerime net bir diyet uygulamıyorum. Ama bir yandan da vücudumun toparlanmasını istiyorum.Merhaba, öncelikle ideal kilona ulaşmalı sonra squata başlamalısın bir beslenme programı uyguluyor musun?
aaa gercekten mııı :):):)Tatlı kız sen antepli misin
Bende antepliyim tatlım
günaydın canlarımmm
telefonum kökten bozuldu
saol bıtanemmHadi yaa tühhh geçmiş olsun tatlimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?