Çok sağol bitanem, sen olsan oyunu bana verirdin değil mi?Züğürt tesellisi işte 3. olmuştum.
Kız o sen miydin? Ben oyumu sana vermişim o zaman, çok beğenmiştim ben şahsen :)
Sanırım katılmıyorum, karar veremem ki ne giyeyim diye :/Sağol tikkacım evet bendim. Sen katılıyor musun yarışmaya?
Bildirimlerini bekliyoruz o zaman.Ölüyorum çok yoruldum yine bugün, kendimi yatağa attım hemencik, dinlenip, yemek yiyip, bekleyip, spor yapacağım inşallah..
Çok sağol bitanem, sen olsan oyunu bana verirdin değil mi?Züğürt tesellisi işte 3. olmuştum.
Bana bir foto göndermiştin, çok şıksın bence katılmalısın.Sanırım katılmıyorum, karar veremem ki ne giyeyim diye :/
Ben datligiza verirdimm o pozz ne giiiiiizz
Tamam o zaman bir denerim şansımı :)Bana bir foto göndermiştin, çok şıksın bence katılmalısın.Hem topikçe katılıyoruz bizi yalnız bırakma.
zorla da olsa alırm ki
geçen gün kız arkadaşıma (Deniz) tecavz ettm resmen hahaha
öperek tabı
Kadına şiddete hayır!
Canım ufak tefeğim geçen ile giderken yanıma bir teyze oturdu, bende uyuyorum bir baktım beni aldı kolunun atına vah yavruum sen aç mı geziyorsun ellere bak canın kanın kalmamış, ufacıksın dedi. Bir yandan da kucaklıyor kaldım.
Nerede okuyorsun dedi dedim ben öğretmenim 5 yıldır teyze. İnanmadı, inanınca da nazar değer yaşını küçült de söyle dedi.
Neler geldi başıma bu yüzden. Bir kere de eşimle yürüyoruz ama el ele falan değiliz.
Amcanın biri çekti beni bak yavrum baban seni buralara okumaya diye göndermiş, başını öne eğdirme. Bu adam-eşimi gösteriyor- öpüşür eder seninle sonra almaz seni evde kalırsın. Bana yine kal geldi.En son eşim amca biz öğretmeniz hem de evliyiz dedi alyansları gösterdik. Sonra da benim işim var dedi amca pırrr.
zorla da olsa alırm ki
geçen gün kız arkadaşıma (Deniz) tecavz ettm resmen hahaha
öperek tabı
Ben duşa gidiyorum küstüm sana Şeker pancarı daha da gelmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?