- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Evet spor bildirimleri çok azaldı bu durum benim de gözüme çarpıyor ama kızların bir kısmı regl, bir kısmı da talebe.Iki kat daha etkili olduğunu göreceksin sporun tatlim artk ağırlıkla yapınca agirliksiz cok hafif geliyo spor
Squata geçiyorum bende!spor salonu günüm bugün birazdan çıkacağım işten !!
Luneli taytınla katılsaydın birinci olurdun.yarısmayada yolladım resmi bakalım ama hic iddaalı degilim he
Hemşerim benim canım
bebegm ben de cok yapmak ıstıyorum ama sıkıntılı bı dönemim oldugu ıcın ders calısıyorumKimsecikler yok bugün niredesiniz hic spor bildirimi göremiyorum artk ben bi kac kisi dışındabend birazdan spora koyulucam kalcalarim cok güzelleşti yahuuuu cuma günü thigh master siparis veriyorumm ooohhh ic bacak korksun bendennnn 4 5 güne gelir
birdahakine onla katılcam senden oy garanti olur dimiLuneli taytınla katılsaydın birinci olurdun.
Bir hafta daha dayansan ağrın sızın kalmaz, bu şekilde düzenli yaparsan 1 aya sonuçlarını görmeye başlarsın.Herkese merhaba bol sporla günler diliyorum. Bildirimimi gelince ,ısınma 10 dk squat 95 ve selülit savar dvd baştan sona yapıldı. Yeşil çay ve su tüketimine dikkat ediyorum. Acaba kaç ayda sonuç alırım squat giderek zorlaşıyor bu aradagece yaptığım için sporu sabaha kadar kalça ve basenlerım sizladi durdu.
Sen merak etme ben tenhada herkesi kıstırır bütün oyları sana kanalize ederim.birdahakine onla katılcam senden oy garanti olur dimi
Süpersin lunemBildirim zamanı:
Ağırlıklarla 20 dakika üstteki video
10 min abs videosu
150 squat
15 superwomen
30 üçgen
30 işeyen köpek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?