fitim fitsin fit (squat)

Kimsecikler yok bugün niredesiniz hic spor bildirimi göremiyorum artk ben bi kac kisi dışında bend birazdan spora koyulucam kalcalarim cok güzelleşti yahuuuu cuma günü thigh master siparis veriyorumm ooohhh ic bacak korksun bendennnn4 5 güne gelir

Iki kat daha etkili olduğunu göreceksin sporun tatlim artk ağırlıkla yapınca agirliksiz cok hafif geliyo spor
Evet spor bildirimleri çok azaldı bu durum benim de gözüme çarpıyor ama kızların bir kısmı regl, bir kısmı da talebe.
Tabii ki bir de mazeretsiz yapmayanlar var ki bu da onlara gelsin.

Herkese merhaba bol sporla günler diliyorum. Bildirimimi gelince ,ısınma 10 dk squat 95 ve selülit savar dvd baştan sona yapıldı. Yeşil çay ve su tüketimine dikkat ediyorum. Acaba kaç ayda sonuç alırım squat giderek zorlaşıyor bu arada gece yaptığım için sporu sabaha kadar kalça ve basenlerım sizladi durdu.

Bildirim zamanı fıstıklaaarrr

♥ bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 kedi pozisyonunda kalca haraketi ( ağırlıkla )
♥ 30 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 makas ( ağırlıkla )
♥ 50 üçgen
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 50 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 50 mekik
♥ 50 ayakta arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 ayakta bacaklari yana açma ( ağırlıkla )
♥ 15 yarim şınav
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 jumping jack
Soguma

Bir hafta daha dayansan ağrın sızın kalmaz, bu şekilde düzenli yaparsan 1 aya sonuçlarını görmeye başlarsın.
Ek olarak gazlı içecek, üçü bir arada kahve gibi selülitsever içecekleri de bırakmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…