Hosgeldinn sıkı bi diyetle halledersin diye dusunuyorum imkanlarin baya guzel cunku spora diyete ayni zamanda girisirsen saglikli vermis olursun hem:)Ohh masallah ne guzel. Aslinda ben kilo aldigim icin bu kadar tembel oldum. Kilo gercekten insanin hayatinda bir sürü seyi engelliyor. Insallah ben de vericem. Eski gunlerime gelicem ahh ahh..
Evet daha once spor salonuna gittim. 1 sene. Evlendikten sonra da gittim su b fite. Spora gunluk 1 saat ayirabilirim..Öncelikle akşam 7den sonra yemek yemeyi bırakıyoruz. Bol bol su ve yeşil çay içiyoruz.
Hareket de önemli. Daha önce spor yaptın mı? Spora ne kadar süre ayırabilirsin?
Cok haklisin valla. ben de yapicam ama inslalah kararliyim kizlar. Hadi insallah..ooooo alet ekipmanların süper
ben evde yapıyordum şimdi salondayım
evde önce ısınma 5 er dakikalık ısınma ile baslayıp
sorunlu bölgelerle ilgili
mesela bende kalça idi
onun için ayak ağırlıkları kullanarak hareketler yapıyordum
belim için dambılları elime alıp iki yana çeviriyordum
eliptik zaten salondada yaptığım harika birşey
ben de vericem ay hadi insallah..Bence istekliysen yapabilirsin. Ben de başkalarının sözlerine bakıp kilo aldım ama mutlu olmadım, kendimi çirkin gördüm birkaç kilo olmasına rağmen ve geri verdim bu topic sayesinde.. Buraya katılmasaydım salar giderdim belki de..
Ay bunu hemen programıma ekleyeceğim.Norwe açıklık getirir güzelim. Bu hareketi Shakira yapıyormuş bir programda anlatmıştı. Çok etkili ve basit bir hareket. Bel oyuntusu isteyenler için.
Shakirami yapiyomus ask olsun norweye dambilimiz var diye kendimizi yirtiyoz insan ogretir o bel oyuntusu olmazsa suclusu norve bana hic anlatmadi bunu luneNorwe açıklık getirir güzelim. Bu hareketi Shakira yapıyormuş bir programda anlatmıştı. Çok etkili ve basit bir hareket. Bel oyuntusu isteyenler için.
hosbuldum. Insallah veririm cok sagoll. .Hosgeldinn sıkı bi diyetle halledersin diye dusunuyorum imkanlarin baya guzel cunku spora diyete ayni zamanda girisirsen saglikli vermis olursun hem:)
cidden mi? Keisnlikle hayat stilini degistir derken cok haklisin. Cunku esim gece yedigi icin hep onunla yerkeN aldim bu kilolari. Ama ben yiyip gel derse yer gelir hic sorun cikarmaz. Bundna sonra 7den sonra yemeyecegim inslalah. Peki nasil bir diyet onerirsin??Ayrıca @Bilgece dukan diyeti de önermiyorum. Yapan arkadaşların avuç avuç saçları döküldü, misliyle de geri aldılar. Senin yapman gereken hayat stilini değiştirmek.
Yaparsın elbette neden yapamayasın? Bak burada hepimiz desteğiz birbirimize. Topiğin celladıEvet daha once spor salonuna gittim. 1 sene. Evlendikten sonra da gittim su b fite. Spora gunluk 1 saat ayirabilirim..
Cok haklisin valla. ben de yapicam ama inslalah kararliyim kizlar. Hadi insallah..
ben de vericem ay hadi insallah..
Haha aynen valla, dambıl aldım daha bir iki kez kullandım, ne yapcam bilmiyordum onlarlaShakirami yapiyomus ask olsun norweye dambilimiz var diye kendimizi yirtiyoz insan ogretir o bel oyuntusu olmazsa suclusu norve bana hic anlatmadi bunu lune
Diyet yok, sağlıklı besleniyoruz. Eşin dışarıda yesin bir süre, sen alıştıktan sonra yanında yese de canın istemeyecek.hosbuldum. Insallah veririm cok sagoll. .
cidden mi? Keisnlikle hayat stilini degistir derken cok haklisin. Cunku esim gece yedigi icin hep onunla yerkeN aldim bu kilolari. Ama ben yiyip gel derse yer gelir hic sorun cikarmaz. Bundna sonra 7den sonra yemeyecegim inslalah. Peki nasil bir diyet onerirsin??
Şimdi mutfağa cıs yemeye gidecektim ki bu mesajı görüp vazgeçtim LuneYaparsın elbette neden yapamayasın? Bak burada hepimiz desteğiz birbirimize. Topiğin celladıtatlibikiz kaçamak yaparsan özelden yazıyorsun, o sporuna ek yapıyor ceza olarak.
Onun haricinde bir beslenme düzeni uyguluyoruz ve ondan işlenmiş gıdaları ve bize yararı olmayan yiyecekleri çıkarıyoruz.
Üçü bir arada kahve ve kola vb gazlı içecekler de yok.
Bir de spor yaptın mı, haziran bitmeden istediğin kilodasın.
gazli icecek hic icmem zaten. Aman Allahim kahve vazgecilmezim resmen. Ama 2si bir arada icerim sorun yok onda. Zaten tatli tuketmiyorum cok. Bi reglime yakin cikolata yiyorum. Yani ayda bir cikolata.Yaparsın elbette neden yapamayasın? Bak burada hepimiz desteğiz birbirimize. Topiğin celladıtatlibikiz kaçamak yaparsan özelden yazıyorsun, o sporuna ek yapıyor ceza olarak.
Onun haricinde bir beslenme düzeni uyguluyoruz ve ondan işlenmiş gıdaları ve bize yararı olmayan yiyecekleri çıkarıyoruz.
Üçü bir arada kahve ve kola vb gazlı içecekler de yok.
Bir de spor yaptın mı, haziran bitmeden istediğin kilodasın.
O zaman bu öpücük sanaŞimdi mutfağa cıs yemeye gidecektim ki bu mesajı görüp vazgeçtim Lune
Bizde destek sağlamgazli icecek hic icmem zaten. Aman Allahim kahve vazgecilmezim resmen. Ama 2si bir arada icerim sorun yok onda. Zaten tatli tuketmiyorum cok. Bi reglime yakin cikolata yiyorum. Yani ayda bir cikolata.
Insallah veriirm cok guzel destek veriyorsun)
Diyet yok, sağlıklı besleniyoruz. Eşin dışarıda yesin bir süre, sen alıştıktan sonra yanında yese de canın istemeyecek.
Sabah sağlam bir kahvaltı, öğlen normal yemek akşam da mümkün olduğu kadar hafif yiyoruz.
Bol su içiyoruz, iki tane de yeşil çay. Tadını sevmiyorsan yaseminlisini dene.
Elma yiyebilirsin ya da tarçınlı yoğurt hem açlığını hem de tatlı isteğini bastırır.
Rica ederim, böyle 3 ayda atarsın kilolarını. Nereden mi biliyorum kendimden.gazli icecek hic icmem zaten. Aman Allahim kahve vazgecilmezim resmen. Ama 2si bir arada icerim sorun yok onda. Zaten tatli tuketmiyorum cok. Bi reglime yakin cikolata yiyorum. Yani ayda bir cikolata.
Insallah veriirm cok guzel destek veriyorsun)
O zaman bu öpücük sanaLune'den bak bu saat oldu 5ten sonra sadece su içtim. Öğleyin sağlam yemiştim çünkü.
Evet nane varsa nane de ekle harika oluyor.
Şu su işini de halletmem gerek, limon falan koy diyordun ya onu yapmayı deneyeceğim artık. Direkt birkaç dilim limon mu atayım şişeye?
Iste hergun verdgm.bildirimde bu var eger buysa norvenin dedigi lunecim. Ama baska formulu varda soylemediyse bana vay norwenin halineee
Sanırım bu.
Haha aynen valla, dambıl aldım daha bir iki kez kullandım, ne yapcam bilmiyordum onlarla
Nanem yok ama alırım pazardan bu hafta, kararlıyım su içeceğimEvet nane varsa nane de ekle harika oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?