Lunenin tavsiyesi uzerine hic sevmedigim yesil cayin muptelasi oldm ben buyulu bohca yaseminliyi dene harika bi tadi var sifir seker iciyorum hatta yapiyim bari smdiYesil cay almistim icerim diye ama baslamadim. Tamam o zaman. Ben alisacagim yeisl cay icmeye. Zaten bol su iciyorum cok sukur.
Peki sne kac kilosun??
Yaparsın kuzum sen, cildine yararlı genç kalmak için mutlaka bol su içilmeli.Nanem yok ama alırım pazardan bu hafta, kararlıyım su içeceğim
Bende alırım bir bardak.Lunenin tavsiyesi uzerine hic sevmedigim yesil cayin muptelasi oldm ben buyulu bohca yaseminliyi dene harika bi tadi var sifir seker iciyorum hatta yapiyim bari smdi
Alırım bir dalBende alırım bir bardak.
masallah ne guzel ne guzel. Aslinda ben diyet yapsam inan 1 ayda butun kilolarimi veririm. Çünkü daha once de 60 kilodan 1 ayda 48 kiloya dusmustum. 2 sene o kilom kaldi. Sonra evlendim kilo aldim maalesef..Rica ederim, böyle 3 ayda atarsın kilolarını. Nereden mi biliyorum kendimden.
65 kilodan 50ye demirledim. 6 yıldır aynı kilomdayım. Dengeliyorum hep, akşamı hafif geçiştiriyorum hem de her istediğimi yiyorum. Dikkat ettiğim akşam belli saatten sonra yememek, kalorili bir şey yiyeceksem sabah yemek. Gün içerisinde enerjisinden de faydalanabiliyorum.
tamam ben sali gunu tam iyilesince baslayacagim insallah. Cunku hastayim maalesef yataktan cikamiyorum..@Bilgece spora gelirsek:
Bu videoyu yarısına kadar yapıyorsun ve baya ısınıyorsun.
Durdurup ilk sayfadaki pembe taytlı kızın yanındaki kadar sayıda squat yapıyorsun. Videoyu mutlaka izle ve ilk seferlerini ayna karşısında yap ki doğru olduğunu bil.
Sonra videonu bitir.
1 aylık program bitince farklı videolarla devam ederiz.
tamam ben de yademinliyi alayim. Madem onun tadi guzelLunenin tavsiyesi uzerine hic sevmedigim yesil cayin muptelasi oldm ben buyulu bohca yaseminliyi dene harika bi tadi var sifir seker iciyorum hatta yapiyim bari smdi
Ama şunu söyleyeyim, yapmazsan kızarım, başka topiklerden de alır gelirim.masallah ne guzel ne guzel. Aslinda ben diyet yapsam inan 1 ayda butun kilolarimi veririm. Çünkü daha once de 60 kilodan 1 ayda 48 kiloya dusmustum. 2 sene o kilom kaldi. Sonra evlendim kilo aldim maalesef..
tamam ben sali gunu tam iyilesince baslayacagim insallah. Cunku hastayim maalesef yataktan cikamiyorum..
tamam ben de yademinliyi alayim. Madem onun tadi guzel)
Ama şunu söyleyeyim, yapmazsan kızarım, başka topiklerden de alır gelirim.Her gün düzenli uğra mutlaka.
Çok geçmiş olsun canım iyileşince hemen başla.
1 ayda o kadar kilo vermen doğru değil kalıcı vermek lazım. Benim eşim de cıss düşkünü ama ben elimi atmıyorum. İstersen yapabilirsin. Ne kadar zararlı olduğunu düşün.
Kızlar ben yatıyorum, eşim olmayınca kaldım burada yatmadım. Hepiniz öpüldünüz.
Bende alırım bir bardak.
Alırım bir dal
Kızlar ben yavaştan kaçıyorum, herkese iyi geceler :)
masallah ne guzel ne guzel. Aslinda ben diyet yapsam inan 1 ayda butun kilolarimi veririm. Çünkü daha once de 60 kilodan 1 ayda 48 kiloya dusmustum. 2 sene o kilom kaldi. Sonra evlendim kilo aldim maalesef..
tamam ben sali gunu tam iyilesince baslayacagim insallah. Cunku hastayim maalesef yataktan cikamiyorum..
tamam ben de yademinliyi alayim. Madem onun tadi guzel)
yerim kuzum sende çok tatlısın sağlığa zararlı olaccak kadar
Yol arkadaşım olur musun?
Kızlarrr bende katılabilir miyim aranızaaaa ??
Ben de bugun katildim. Sevgiyle kabul ettiler.
Bence sizi de kabul ederler
son yeniler ikimiz mi olucaz yalnız olmuyacgım yani :)
Evet canım evliyim. 4 sene olacak neredeyseCok haklisin. Tamam söz her gün ugrayacagim insallah. Hem kilo verip hem de sikilasmak ohh daha ne olsun. Aa sen evli miudin? Ben bekar saniyorudm)
Sizin başladığınız bi program var mı ben nerden başlıyacagımı dahi bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?