fitim fitsin fit (squat)

Yesil cay almistim icerim diye ama baslamadim. Tamam o zaman. Ben alisacagim yeisl cay icmeye. Zaten bol su iciyorum cok sukur.
Peki sne kac kilosun??
Lunenin tavsiyesi uzerine hic sevmedigim yesil cayin muptelasi oldm ben buyulu bohca yaseminliyi dene harika bi tadi var sifir seker iciyorum hatta yapiyim bari smdi

masallah ne guzel ne guzel. Aslinda ben diyet yapsam inan 1 ayda butun kilolarimi veririm. Çünkü daha once de 60 kilodan 1 ayda 48 kiloya dusmustum. 2 sene o kilom kaldi. Sonra evlendim kilo aldim maalesef..

tamam ben sali gunu tam iyilesince baslayacagim insallah. Cunku hastayim maalesef yataktan cikamiyorum..

Lunenin tavsiyesi uzerine hic sevmedigim yesil cayin muptelasi oldm ben buyulu bohca yaseminliyi dene harika bi tadi var sifir seker iciyorum hatta yapiyim bari smdi
tamam ben de yademinliyi alayim. Madem onun tadi guzel )

Ama şunu söyleyeyim, yapmazsan kızarım, başka topiklerden de alır gelirim. Her gün düzenli uğra mutlaka.
Çok geçmiş olsun canım iyileşince hemen başla.
1 ayda o kadar kilo vermen doğru değil kalıcı vermek lazım. Benim eşim de cıss düşkünü ama ben elimi atmıyorum. İstersen yapabilirsin. Ne kadar zararlı olduğunu düşün.

Cok haklisin. Tamam söz her gün ugrayacagim insallah. Hem kilo verip hem de sikilasmak ohh daha ne olsun. Aa sen evli miudin? Ben bekar saniyorudm )

Bende alırım bir bardak.

Alırım bir dal

Kızlar ben yavaştan kaçıyorum, herkese iyi geceler :)

Hepinize benden yesil caaaay

Sizin başladığınız bi program var mı ben nerden başlıyacagımı dahi bilmiyorum da

Sizin başladığınız bi program var mı ben nerden başlıyacagımı dahi bilmiyorum da

Elbette katılabilirsin. Boy kilo problemli bölge alalım. Bir de spor geçmişin var mı, ağır spor yapabilir misin?

Hepsinden önce ilk sayfayı okuyup oradaki videoyu izler misin?

Kızlar bir de kuralımız var hatırlatayım yediğimiz zararlı yiyecekleri topiğe yazmıyoruz, özelden tatlibikiz 'a yazıyoruz o da spor cezası veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…