- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Sen çok tatlisinnn
O tam bi seytandiay anmiyim gece gece allahım düşmanıma vermesin..
Sen meleksin melekk
Hatta diş çürütecek kadaryerim kuzum sende çok tatlısın sağlığa zararlı olaccak kadar
O yüzden bu mesleği seçmişmesleğine aykırı yani
Sigortasız işçi çalıştırmanın cezası 12 000 lerden baslıyor sen bizden ne istiyorsun heSizden maas ssk falan da istemiyorum. Beni zayiflatin dileyin benden ne dilerseniz hahaha
Sigortasız işçi çalıştırmanın cezası 12 000 lerden baslıyor sen bizden ne istiyorsun he
hoşgeldin
kilo vermen için gerekenler
inanç
azim
ve devamlılık olacak canım
sadece bu üçüyle başarırsın ama devamlı olması aksatmaman aralarında en büyük kural
devamınaLa Lune cevap verecektir :)
Canım bu topiğe düzenli takılan herkeste değişimler oldu iyi yönde, ben şahsen kendim yerinde sayan kimse görmedim, tabi düzenli şekilde takip ediyor ve bildirim yapıyorsa.. Eminim sen de azimliysen mutlaka istediğin vücuda kavuşacaksın. La Lune geldiğinde spor programınızı yaparsınız, ayrıca diyet de gerekecek sanırım. Aynı zamanda diyet yapan arkadaşlar da var, onlar da yardımcı olacaklardır. Hoşgeldin :)Merhaba arkadaslar, kisaca kendimi tanitayim.
Bendeniz 163 boyunda maalesef ki 1.5 yilda 16 kilo alarak 68 kilo olmus bir genc kadinim.Yasim 25.
Ben kilolalari maalesef ki malum bolgeden aliyorum. Yani kalcamdan. Çok fena coook.
bu yuzden 48 kilo olmak ve sıkı bir vucuda sahip olmak istiyorum. Inanin kendimi cok kotu istiyorum. Hayatimda hic bu kadar kilolu olmamistim.
Bana yardim edin
Canım bu topiğe düzenli takılan herkeste değişimler oldu iyi yönde, ben şahsen kendim yerinde sayan kimse görmedim, tabi düzenli şekilde takip ediyor ve bildirim yapıyorsa.. Eminim sen de azimliysen mutlaka istediğin vücuda kavuşacaksın. La Lune geldiğinde spor programınızı yaparsınız, ayrıca diyet de gerekecek sanırım. Aynı zamanda diyet yapan arkadaşlar da var, onlar da yardımcı olacaklardır. Hoşgeldin :)
Geçmiş olsun canım.. Benim albüme bakarsan karşılaştırma fotoğrafı koymuştum, ilk hafta karnım şiş ve göbek var, onu hallettim çok şükür.. Squat yapıyorum bacaklarım epey sıkılaştı ve popoyu da biraz kaldırmak istiyorum, onun için çalışıyorum :) Ayrıca karın egzersizlerine de devam ediyorum.Hosbuldum canim. Ben su an gribim hastayim yataktayim. Ama iyilesir iyilesmez bir kac gune insallah hem dukana baslamayi dusunuyorum. Hem de egzersiz programlarini yapmayi.
Ayrica sen zayifsin. Sıkılasmak icin mi yapiyorsun??
Geçmiş olsun canım.. Benim albüme bakarsan karşılaştırma fotoğrafı koymuştum, ilk hafta karnım şiş ve göbek var, onu hallettim çok şükür.. Squat yapıyorum bacaklarım epey sıkılaştı ve popoyu da biraz kaldırmak istiyorum, onun için çalışıyorum :) Ayrıca karın egzersizlerine de devam ediyorum.
Öncelikle akşam 7den sonra yemek yemeyi bırakıyoruz. Bol bol su ve yeşil çay içiyoruz.Merhaba arkadaslar, kisaca kendimi tanitayim.
Bendeniz 163 boyunda maalesef ki 1.5 yilda 16 kilo alarak 68 kilo olmus bir genc kadinim.Yasim 25.
Ben kilolalari maalesef ki malum bolgeden aliyorum. Yani kalcamdan. Çok fena coook.
bu yuzden 48 kilo olmak ve sıkı bir vucuda sahip olmak istiyorum. Inanin kendimi cok kotu istiyorum. Hayatimda hic bu kadar kilolu olmamistim.
Bana yardim edin
ooooo alet ekipmanların süperOyle mi.oluyor? Tamam sigortami baslatin
Bende inanc var ama digerleri yok. Iste onlari bulmam lazim. Bi kendime gelmem silkelenmem lazim. Evde lag magic, eliptik bisiklet, twister ve agirliklar var. Ama yapmiyorum, yapamiyorum yardimmmLa Lune
Bence istekliysen yapabilirsin. Ben de başkalarının sözlerine bakıp kilo aldım ama mutlu olmadım, kendimi çirkin gördüm birkaç kilo olmasına rağmen ve geri verdim bu topic sayesinde.. Buraya katılmasaydım salar giderdim belki de..Ohh masallah ne guzel. Aslinda ben kilo aldigim icin bu kadar tembel oldum. Kilo gercekten insanin hayatinda bir sürü seyi engelliyor. Insallah ben de vericem. Eski gunlerime gelicem ahh ahh..
Bel için nasıl oluyor kız o?ooooo alet ekipmanların süper
ben evde yapıyordum şimdi salondayım
evde önce ısınma 5 er dakikalık ısınma ile baslayıp
sorunlu bölgelerle ilgili
mesela bende kalça idi
onun için ayak ağırlıkları kullanarak hareketler yapıyordum
belim için dambılları elime alıp iki yana çeviriyordum
eliptik zaten salondada yaptığım harika birşey
Bu da iyiymiş bak, dambıllar bir işe yarasın. Ama çeviriyordum demiş, acaba bu vileda çevirme hareketi gibi bişi mi?
Sanırım bu.
Norwe açıklık getirir güzelim. Bu hareketi Shakira yapıyormuş bir programda anlatmıştı. Çok etkili ve basit bir hareket. Bel oyuntusu isteyenler için.Bu da iyiymiş bak, dambıllar bir işe yarasın. Ama çeviriyordum demiş, acaba bu vileda çevirme hareketi gibi bişi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?