fitim fitsin fit (squat)

Geçmiş sayfalarda bildirimler var bakabilirsin sporlarımıza. Biraz dolaş bir fikrin olur. Herkesin sporu kendine özel ortak noktamız squat.
Bu egzersizlerin çoğu benim programımda var 12*3 şeklinde yapıyordum squat ise 10*4 ağırlık altında çalışıyordum sanırım zor gelmiycek :) eğer uygunsa salı günü aranıza katılmak isterim

Bu egzersizlerin çoğu benim programımda var 12*3 şeklinde yapıyordum squat ise 10*4 ağırlık altında çalışıyordum sanırım zor gelmiycek :) eğer uygunsa salı günü aranıza katılmak isterim
Elbette uygun hoş geldin.

Canım zaten albümüm kapalı, girip mesajlarıma bakıyorlar, meme estetiği bölümünü görünce de gelip saldırıyorlar.

Boşverdim canım ama canımı da sıkmadı değil.
Arkadaşım o sana laf atan arkadaslara sor bakalım dolgulu sütyen takan kadın da estetik görünsün diye takmiyor mu? imkanları olsa koşa koşa yaptırılan her türlü estetiği. Sen canını sıkma tatlım. Bu kısmını da bana gönder ben de meme estetiği yaptırdım çünkü. Bu benim tercihim ve kimse beni yargilayamaz.

Cesaretinizi tebrik ederim kızlar. Canlarımsınız. Arkanızdayım.

Valla bende arkanızdayım :)) Tikkabilla biliyor benımde istedıgımı kimse bilmesede ben bılıyorum suan baska telaş ve masraflarım olmasa psıkolojımı bozcagma kendı kendıme ilk işim estetık benımde

Cesaretinizi tebrik ederim kızlar. Canlarımsınız. Arkanızdayım.

Valla bende arkanızdayım :)) Tikkabilla biliyor benımde istedıgımı kimse bilmesede ben bılıyorum suan baska telaş ve masraflarım olmasa psıkolojımı bozcagma kendı kendıme ilk işim estetık benımde
Çok sağolun kızçelerim, çok seviyorum ben sizleriiiii

Bu topikte bulunan herkes kendini seven hayattan zevk almayi bilen ve oturup yerinde beklemeyip hareket eden eyleme geçen kadınlar. Birileri laf atiyorsa sevinmeli insan zira meyve veren ağaç taslanirmis. Ben bole bakıyorum. Amacımız daha fit daha bakımlı ve daha güçlü kadınlar olmak !

Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…