Geçmiş sayfalarda bildirimler var bakabilirsin sporlarımıza. Biraz dolaş bir fikrin olur. Herkesin sporu kendine özel ortak noktamız squat.Teşekkür ederim ben bir okuyup katılmak isterim aranıza
Youtube'a falan yükleyip link vermen lazım kuzum. Ona da uygun bir video mu bilemiyorum.Yaa yüklenmiyor
Youtube'a falan yükleyip link vermen lazım kuzum. Ona da uygun bir video mu
Yokyok değil
Bi slayt programı keşfettim ben ve kız arkadaşlarımın fotolarıni slayt yaptım arka fonda da tombul tombul memeler şarkısı vardı çok komik oldu onu izleticektim size
Bu egzersizlerin çoğu benim programımda var 12*3 şeklinde yapıyordum squat ise 10*4 ağırlık altında çalışıyordum sanırım zor gelmiycek :) eğer uygunsa salı günü aranıza katılmak isterimGeçmiş sayfalarda bildirimler var bakabilirsin sporlarımıza. Biraz dolaş bir fikrin olur. Herkesin sporu kendine özel ortak noktamız squat.
Elbette uygun hoş geldin.Bu egzersizlerin çoğu benim programımda var 12*3 şeklinde yapıyordum squat ise 10*4 ağırlık altında çalışıyordum sanırım zor gelmiycek :) eğer uygunsa salı günü aranıza katılmak isterim
Teşekkur ederim hoş buldum biraz egzersiz arştırayım herkese kolay gelsinElbette uygun hoş geldin.
Hoşgeldin :)Teşekkur ederim hoş buldum biraz egzersiz arştırayım herkese kolay gelsin
Hoşgeldın =))Teşekkur ederim hoş buldum biraz egzersiz arştırayım herkese kolay gelsin
Hosgeldinn:)))Teşekkur ederim hoş buldum biraz egzersiz arştırayım herkese kolay gelsin
Arkadaşım o sana laf atan arkadaslara sor bakalım dolgulu sütyen takan kadın da estetik görünsün diye takmiyor mu? imkanları olsa koşa koşa yaptırılan her türlü estetiği. Sen canını sıkma tatlım. Bu kısmını da bana gönder ben de meme estetiği yaptırdım çünkü. Bu benim tercihim ve kimse beni yargilayamaz.Canım zaten albümüm kapalı, girip mesajlarıma bakıyorlar, meme estetiği bölümünü görünce de gelip saldırıyorlar.
Boşverdim canım ama canımı da sıkmadı değil.
Arkadaşım o sana laf atan arkadaslara sor bakalım dolgulu sütyen takan kadın da estetik görünsün diye takmiyor mu? imkanları olsa koşa koşa yaptırılan her türlü estetiği. Sen canını sıkma tatlım. Bu kısmını da bana gönder ben de meme estetiği yaptırdım çünkü. Bu benim tercihim ve kimse beni yargilayamaz.
Valla bende arkanızdayım :)) Tikkabilla biliyor benımde istedıgımıArkadaşım o sana laf atan arkadaslara sor bakalım dolgulu sütyen takan kadın da estetik görünsün diye takmiyor mu? imkanları olsa koşa koşa yaptırılan her türlü estetiği. Sen canını sıkma tatlım. Bu kısmını da bana gönder ben de meme estetiği yaptırdım çünkü. Bu benim tercihim ve kimse beni yargilayamaz.
Arkadaşım o sana laf atan arkadaslara sor bakalım dolgulu sütyen takan kadın da estetik görünsün diye takmiyor mu? imkanları olsa koşa koşa yaptırılan her türlü estetiği. Sen canını sıkma tatlım. Bu kısmını da bana gönder ben de meme estetiği yaptırdım çünkü. Bu benim tercihim ve kimse beni yargilayamaz.
Cesaretinizi tebrik ederim kızlar. Canlarımsınız. Arkanızdayım.
Çok sağolun kızçelerim, çok seviyorum ben sizleriiiiiValla bende arkanızdayım :)) Tikkabilla biliyor benımde istedıgımıkimse bilmesede ben bılıyorum suan baska telaş ve masraflarım olmasa psıkolojımı bozcagma kendı kendıme ilk işim estetık benımde
Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.Bu topikte bulunan herkes kendini seven hayattan zevk almayi bilen ve oturup yerinde beklemeyip hareket eden eyleme geçen kadınlar. Birileri laf atiyorsa sevinmeli insan zira meyve veren ağaç taslanirmis. Ben bole bakıyorum. Amacımız daha fit daha bakımlı ve daha güçlü kadınlar olmak !
Hastayim senin cuk oturan laflarina lunem:)Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.
Teşekkür ederim kuzum.Hastayim senin cuk oturan laflarina lunem:)
Tombull tombuulVuuu bayanlar supersinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?