fitim fitsin fit (squat)

nabersinizzz ya ben bugün sporuma geri dönüyorum hehe şimdi hazırlık yapıyom spor için
İyiyiz bebegmm sınavların 1 gününü geride bieaktimm:)
Kızlarr ben de katılmak istiyorum aranıza . :) sadece bir aylik squat programını yapsam etkisi olurmu .
Merabaa:)
1ayda da etkisini görürsün ama yapınca 1ay sonra bırakmak istemiyceksin:)

İyiyiz bebegmm sınavların 1 gününü geride bieaktimm:)

Merabaa:)
1ayda da etkisini görürsün ama yapınca 1ay sonra bırakmak istemiyceksin:)
Yok canım istikrarlıymdır bırakmam. Kilom yok aslında . 170 boyum 57 kiloyu m .sadece vücudumu şekillendirmek ve sikilastirmak istiyorum. Özellikle popo kısmımi .. belim ince gobegim yok ama popom çok küçük . Rahatsız oluyorum . Daha dik v3 dolgun olmasını istiyorum. Bakalım programa başlıca m nasıl etkisi olacak. ? Paylasicagim sizle kızlar

Kızlar bugün arkadaşın biri intihara teşebbüs etti. Onunla uğraştık. O yüzden spor akşama kaldı.
Sizde ne var ne yok?

İşte benim fıstığım bomba gibi döndü yine.
2 sınavı geride bıraktım
Bir kopya çekmişim kızlar bir kopya çekmişim
Kötü öğrenci
Unutma öğretmenler var bu topicte

Asla markafoni kullanmıyorum. Kaç kere siparişimi yanlış gönderdiler, para iadesi sıkıntılı. Ürünlerini de hiç beğenmedim.
Kızlarr ben de katılmak istiyorum aranıza . :) sadece bir aylik squat programını yapsam etkisi olurmu .
Olur elbette neden olmasın? Zaten alışınca sen bırakmak istemeyeceksin.

O zaman ağırlıkla çalışmalısın alışmaya başladığında. Büyütme işi için ağırlık şart.

Aaaa bu nası is ya
Kadın mi engelli?

Aaaa bu nası is ya
Kadın mi engelli?
Yok telefondan engellemiş manasında canım o. Böyle bir iş işte, çocuk evlenme teklif etmiş kabul etmedi, başkasını buldu eskisine de böyle öpüştük şöyle yiyiştik diye anlatmış. O da bende iki cihan bir araya gelse seni daha istemem benim için bittin demiş. Kız hem istemiyor hem de beni nasıl istemez diye intihar ediyor. Psikolojik hasta işte. Anlatınca mantıksız ama durum gerçekten mantıklı değil.

Allah ıslah etsin ne diyelim
Allahın verdiği canı allah alır
Her ne acı cekiyosak cekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…