- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
İyiyiz bebegmm sınavların 1 gününü geride bieaktimm:)nabersinizzz yaben bugün sporuma geri dönüyorum hehe şimdi hazırlık yapıyom spor için
Merabaa:)Kızlarr ben de katılmak istiyorum aranıza . :) sadece bir aylik squat programını yapsam etkisi olurmu .
okudum okudum kopyacı seniiiiİyiyiz bebegmm sınavların 1 gününü geride bieaktimm:)
Merabaa:)
1ayda da etkisini görürsün ama yapınca 1ay sonra bırakmak istemiyceksin:)
Yok canım istikrarlıymdır bırakmam. Kilom yok aslında . 170 boyum 57 kiloyu m .sadece vücudumu şekillendirmek ve sikilastirmak istiyorum. Özellikle popo kısmımi .. belim ince gobegim yok ama popom çok küçük . Rahatsız oluyorum . Daha dik v3 dolgun olmasını istiyorum. Bakalım programa başlıca m nasıl etkisi olacak. ? Paylasicagim sizle kızlarİyiyiz bebegmm sınavların 1 gününü geride bieaktimm:)
Merabaa:)
1ayda da etkisini görürsün ama yapınca 1ay sonra bırakmak istemiyceksin:)
kilo bildirimi geçen hafta 57.2
şimdi 56.9
Kızlar bugün arkadaşın biri intihara teşebbüs etti. Onunla uğraştık. O yüzden spor akşama kaldı.
Sizde ne var ne yok?
Ooo harika!Lune bugün 500ml lik şişe bana yetmeyecek, limon olunca sürekli su içmek istiyorum ya
İşte bu benim karıncam.
Bildirim zamanı fıstıklaaarrr
♥ bacak açarak ısınma
♥ 60 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 60 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 60 kedi pozisyonunda kalca haraketi ( ağırlıkla )
♥ 60 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 60 üçgen
♥ 60 makas ( ağırlıkla )
♥ 60 ayakta arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 60 ayakta bacaklari yana açma ( ağırlıkla )
♥ 15 yarim şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 50 bel haraketi 10 kilo ağirlikla
♥50 twist hareketi 5 kilo ağırlıkla
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 25 lunges 2 kilo ağırlıkla
♥ 60 mekik
Soguma
Kötü öğrenci2 sınavı geride bıraktım
Bir kopya çekmişim kızlar bir kopya çekmişim
Unutma öğretmenler var bu topicte
Asla markafoni kullanmıyorum. Kaç kere siparişimi yanlış gönderdiler, para iadesi sıkıntılı. Ürünlerini de hiç beğenmedim.çıldırdım ya
siz siz olun şu aptal Markafoni den birşey almayın
resmen paramı 3 hafta ellerinde tutup şimdi yollayamıyoruz ügünüz demişler
3 gün öncede gecikecegiz demişlerdi
şimdi de iade ediyoruz parasını diyorlar!
rezillik ya
rayban gözlük almıştım çok da severek
Olur elbette neden olmasın? Zaten alışınca sen bırakmak istemeyeceksin.Kızlarr ben de katılmak istiyorum aranıza . :) sadece bir aylik squat programını yapsam etkisi olurmu .
O zaman ağırlıkla çalışmalısın alışmaya başladığında. Büyütme işi için ağırlık şart.Yok canım istikrarlıymdır bırakmam. Kilom yok aslında . 170 boyum 57 kiloyu m .sadece vücudumu şekillendirmek ve sikilastirmak istiyorum. Özellikle popo kısmımi .. belim ince gobegim yok ama popom çok küçük . Rahatsız oluyorum . Daha dik v3 dolgun olmasını istiyorum. Bakalım programa başlıca m nasıl etkisi olacak. ? Paylasicagim sizle kızlar
Tabi kızımokudum okudum kopyacı seniiii
Aptallığından bu 6. intihar edişi bir senede sürekli oyun sergiliyor. Bu sefer de baraja gitmiş. Yalancı çoban hikayesi olmasın dedikçe abartıyor.Aaa niyekiiiyyim ben tatlikim sporumu yaptim hafif beslendim mutluyum
Nasıl intiharrKızlar bugün arkadaşın biri intihara teşebbüs etti. Onunla uğraştık. O yüzden spor akşama kaldı.
Sizde ne var ne yok?
Kaç yasindakiAptallığından bu 6. intihar edişi bir senede sürekli oyun sergiliyor. Bu sefer de baraja gitmiş. Yalancı çoban hikayesi olmasın dedikçe abartıyor.
Derdi de eski sevgilisi.
Nasıl intiharr
30 yaşında ama zeka yaşı 15 bile değil.Kaç yasindaki
Aaaa bu nası is ya30 yaşında ama zeka yaşı 15 bile değil.
Baraja gitmiş uçurum kenarı gibi bir yer.Eski sevgilisini aramış engelli, evi aramış açmamışlar en son çocuğun babasını aramış ben intihar ediyorum mutlu olun gibisinden. Çocuk bizi aradı gidin alın diye.
Yok telefondan engellemiş manasında canım o. Böyle bir iş işte, çocuk evlenme teklif etmiş kabul etmedi, başkasını buldu eskisine de böyle öpüştük şöyle yiyiştik diye anlatmış. O da bende iki cihan bir araya gelse seni daha istemem benim için bittin demiş. Kız hem istemiyor hem de beni nasıl istemez diye intihar ediyor. Psikolojik hasta işte. Anlatınca mantıksız ama durum gerçekten mantıklı değil.Aaaa bu nası is ya
Kadın mi engelli?
Allah ıslah etsin ne diyelimYok telefondan engellemiş manasında canım o. Böyle bir iş işte, çocuk evlenme teklif etmiş kabul etmedi, başkasını buldu eskisine de böyle öpüştük şöyle yiyiştik diye anlatmış. O da bende iki cihan bir araya gelse seni daha istemem benim için bittin demiş. Kız hem istemiyor hem de beni nasıl istemez diye intihar ediyor. Psikolojik hasta işte. Anlatınca mantıksız ama durum gerçekten mantıklı değil.
Tabi kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?