- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Ben 40 puanlık soru yazdım vallahibende çektim ama ya ama küçücük unuttuğum bir yer vardıda ona baktım
Benim hemen öderler iademi falan ama neden öyle olmuş ki? Yaptığım alışverişin sayısını hatırlamıyorum ordan, sadece 2 kere mutfak için aldığım ürünlerde kırık çıkmıştı, başka sorun yaşamadım.çıldırdım ya
siz siz olun şu aptal Markafoni den birşey almayın
resmen paramı 3 hafta ellerinde tutup şimdi yollayamıyoruz ügünüz demişler
3 gün öncede gecikecegiz demişlerdi
şimdi de iade ediyoruz parasını diyorlar!
rezillik ya
rayban gözlük almıştım çok da severek
Okudum ayrıntıları canım, gerçekten dediğin kadar var, çocuk yapmaz onun yaptığını, Allah akıl fikir versin.Kızlar bugün arkadaşın biri intihara teşebbüs etti. Onunla uğraştık. O yüzden spor akşama kaldı.
Sizde ne var ne yok?
Kızlar bugün arkadaşın biri intihara teşebbüs etti. Onunla uğraştık. O yüzden spor akşama kaldı.
Sizde ne var ne yok?
Aptallığından bu 6. intihar edişi bir senede sürekli oyun sergiliyor. Bu sefer de baraja gitmiş. Yalancı çoban hikayesi olmasın dedikçe abartıyor.
Derdi de eski sevgilisi.
30 yaşında ama zeka yaşı 15 bile değil.
Baraja gitmiş uçurum kenarı gibi bir yer.Eski sevgilisini aramış engelli, evi aramış açmamışlar en son çocuğun babasını aramış ben intihar ediyorum mutlu olun gibisinden. Çocuk bizi aradı gidin alın diye.
Yok telefondan engellemiş manasında canım o. Böyle bir iş işte, çocuk evlenme teklif etmiş kabul etmedi, başkasını buldu eskisine de böyle öpüştük şöyle yiyiştik diye anlatmış. O da bende iki cihan bir araya gelse seni daha istemem benim için bittin demiş. Kız hem istemiyor hem de beni nasıl istemez diye intihar ediyor. Psikolojik hasta işte. Anlatınca mantıksız ama durum gerçekten mantıklı değil.
Bizim sınıfın apacileri var halay falan çeken tiplerine üniversitedeoh oh maşallah
çıldırdım ya
siz siz olun şu aptal Markafoni den birşey almayın
resmen paramı 3 hafta ellerinde tutup şimdi yollayamıyoruz ügünüz demişler
3 gün öncede gecikecegiz demişlerdi
şimdi de iade ediyoruz parasını diyorlar!
rezillik ya
rayban gözlük almıştım çok da severek
Ayrıca çok uygunsa sahtedir kuzum. Benim arkadaş 100tl vermişti benim 10tlye aldığım gözlüğe.Kuzucum bende 1 defa yaptım hatta tikkaya sormustum hıc yapmadıgım ıcın netten alısverıs sorun yasamadım memnun kalmıştım ama niye oyle olmus kı senın ya uzuldum valla.. Cok mu uygundu gözlük dısarıya gore koduna bakıp dısardan alırsın olmazmı?
Onu bılemıcem ben hıc cok pahalı urun almadım netten kuzucum ama olabılır tabı parfumler falanda cıkıyomus oyle sahte.. Atasuna baksın norwe hem bılındık magaza hem uygun oluyo ındırımlerını yakalarsa.. Ben gecen yaz ındırımden 300 lıra etıketlı gozlugu 150 ye almıstım her cıktgmda goturuyodm nerdeyse temızlesnler dıye omur boyu bakım garantısı varyaAyrıca çok uygunsa sahtedir kuzum. Benim arkadaş 100tl vermişti benim 10tlye aldığım gözlüğe.
Hayırlı olsun canm benm:)Kızlar yoruldum ya, daha şimdi oturuyorum totomun üstüne.. Okuldan sonra gittim çocukların 23 Nisan kıyafetlerine baktım dükkan dükkan, kimisi diyor yok, kimisi diyor getirtmeyiz, zaten ufacık bir yer, sinir oldum. Ordan markete uğrayıp eve geldim. Dolabım karman çorman olmuş, direkt onu düzelttim. Sonra kargom geldi, çamaşırları denedimMemnun kaldım kuzular, o siteden alışveriş yapabilirsiniz yani :)
Gecen attıgın sıte dımı kuzum? gule gul gıy bakalm :))Kızlar yoruldum ya, daha şimdi oturuyorum totomun üstüne.. Okuldan sonra gittim çocukların 23 Nisan kıyafetlerine baktım dükkan dükkan, kimisi diyor yok, kimisi diyor getirtmeyiz, zaten ufacık bir yer, sinir oldum. Ordan markete uğrayıp eve geldim. Dolabım karman çorman olmuş, direkt onu düzelttim. Sonra kargom geldi, çamaşırları denedimMemnun kaldım kuzular, o siteden alışveriş yapabilirsiniz yani :)
Vücuduna eziyet etme, yemek ye. Sen böyle yaparak onu iyice kilo vermemeye itersin. Şu an vücudun açlık alarmında ve mümkün olduğu kadar az kalori yakıyor.Onu bılemıcem ben hıc cok pahalı urun almadım netten kuzucum ama olabılır tabı parfumler falanda cıkıyomus oyle sahte.. Atasuna baksın norwe hem bılındık magaza hem uygun oluyo ındırımlerını yakalarsa.. Ben gecen yaz ındırımden 300 lıra etıketlı gozlugu 150 ye almıstım her cıktgmda goturuyodm nerdeyse temızlesnler dıye omur boyu bakım garantısı varya
Bu arada Lunecımm sanırım spor salonuna baslıcam evde onca debelenmeme ragmen benı uzun zamandır gormeyen bırı noolmş sana boyleeeeee basenlern gobegınnn dedı yemınle aglıcaktm utanmasamSpor salonunun bıryle gorustum cok uygun fıyatı 3 aylık dusundum 15 gun dondurma hakkım varmıs sauna falan haftanın 3 gnu ucretsız gırebılrmısım grup derslerıne katılabılrmısım falan bakalm bayan grubu yok ama nısanlıma soyledm aksama konusuruz dedı belkı razı olursa ınsallah baslıcam yoksa ölüm diyetıne gırcem baska yolu yok Suan midem nasıl gurulduyo anlatamam yermıyım yemeeeeem bugun ıyıce depresyona gırdım
Güle güle kullan canım. Eminim çok yakışmıştır.Kızlar yoruldum ya, daha şimdi oturuyorum totomun üstüne.. Okuldan sonra gittim çocukların 23 Nisan kıyafetlerine baktım dükkan dükkan, kimisi diyor yok, kimisi diyor getirtmeyiz, zaten ufacık bir yer, sinir oldum. Ordan markete uğrayıp eve geldim. Dolabım karman çorman olmuş, direkt onu düzelttim. Sonra kargom geldi, çamaşırları denedimMemnun kaldım kuzular, o siteden alışveriş yapabilirsiniz yani :)
Hayırlı olsun canm benm:)
Sağolun kızçeler :) Buraya kırmızı bir çamaşır fotoğrafı atmıştım o zaman, onu aldım en güzel de o oldu valla, fotoğraftakinden çok daha güzel durdu bende, çıkarmak istemedimGecen attıgın sıte dımı kuzum? gule gul gıy bakalm :))
Bende farkındayım hayatım ıyıce kotu oldum sankı spora basladm baslayalı zaten benım herseyım tersVücuduna eziyet etme, yemek ye. Sen böyle yaparak onu iyice kilo vermemeye itersin. Şu an vücudun açlık alarmında ve mümkün olduğu kadar az kalori yakıyor.
Ayrıca o arkadaşın doğru söylediğinden emin miyiz? Kıskançlığından söylemiş olması daha muhtemel.
Sakin ol ve sporuna devam et ister salonda ister evde. Ama mutlaka dengeli beslen.
Gün gelir çıkarmazsin kuzumSağolun kızçeler :) Buraya kırmızı bir çamaşır fotoğrafı atmıştım o zaman, onu aldım en güzel de o oldu valla, fotoğraftakinden çok daha güzel durdu bende, çıkarmak istemedim
Sen varya cok fenasın cokkkGün gelir çıkarmazsin kuzum
Haha, aklıma çok komik şeyler geliyorGün gelir çıkarmazsin kuzum
Ahahah karnim ağrıdıHaha, aklıma çok komik şeyler geliyorDiyormuşum banane çıkarmıycam işte
Sen varya cok fenasın cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?