Kizlarr geçen yaz 57 kiloyken aldigim kalem etek suan bol geliyor ve şuanda 57 kiloyumdemek ki dogru yoldayim spor spor sporrr
Bana sorarsaniz kendinizi fazla yoruyorsunuz, hareket sayiniz cok fazla. pilates derslerinde tekrar sayisi 15'tir en fazla, ki derste bir cok farkli hareket 50 dk'ye sıkıştırılır. dolayisiyla ya tekrar sayinizi dusurun ya da programinizi revize edin. mesela bana sorarsaniz 3 kalca-3 bacak-3 karin yeterlidir sizin icin. 3 farkli varyasyonda plank yapsaniz o bile yeter karin ve kollariniz arti dengenizin artmasi icin.
karin icin crunch-sit up-lying knee up yapin. crunch ve sit up'ta 5 kg'lık ağırlık kullanırsınız, lying knee up'ta iki ayak arasına 1 kiloluk dambıl yerleştirirsiniz. misss
Sormuyoruz. Konu sahibi benim bir soru-sorun varsa ben cevaplarım.
Kendinize yeni bir konu açıp bilgilerinizden yararlanmak isteyenlere faydalı olabilirsiniz.
Lune için spor zamanı kızlar.Bildirimlerle geleceğim.
Evet canım çok uzundu, uzun zamandır da aklımdaydı. Kızların da hoşuna gider umarım.Aaa topigimizin ismi degismis cok güzel olmuş
Kuzucuğum hoş geldin. Nasıldı sınavın?Lune bitanemm bence çok güzel olmusss ss :)))
Bildirim zamanı:
20 min high intensity workout
150 squat(50si kick side)
10 min abs
30 üçgen
30 işeyen köpek
20 superwomen
Rahatlamış hissediyorum.
vay anasınıBildirim zamanı:
20 min high intensity workout
150 squat(50si kick side)
10 min abs
30 üçgen
30 işeyen köpek
20 superwomen
Rahatlamış hissediyorum.
Bilgisayar tabiki kötü geçtiKuzucuğum hoş geldin. Nasıldı sınavın?
Son on dk geliyorum.
Sağol bitanem sende öyle.Süpersin luneeemm
Deseydin çalışırdık kuzum.Bilgisayar tabiki kötü geçti
Diğeri 4 kredilik dersi 90 bekliyorum
hoşbuldum canım takipteyim seni aferim valla son durumunu (görümünü )merak ettim teee.. şimdiiMerhaba hoş geldin.
Teşekkür ederim.
Atarım sana özelden.hoşbuldum canım takipteyim seni aferim valla son durumunu (görümünü )merak ettim teee.. şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?