Kuzummm sagol tesekkur ederm gece burdaydm ben ama bildirim dusmedi bana yeni gordm mesajini.. E gozumu acip kk gpzumu kapatyrm kk demekki hepiniz onemlisiniz:))Dead ve nilersin
İyiki doğdunuz kızlar doğum gununuzu bu saatte kutlayan biri olarak hayatınızda önemli bi yer alıyorum şu an
Doğum gününü kutlu olsunnn:)))
Yarimda zorluyo ama 3 4 tanrcikde olsa onu yapabiliyom yine:))Yarım yarım da olsa devam et mutlaka ben 1 ayda ancak düzgün yapmaya başlayabildim. Israr ederseniz mutlaka sonuç alıyorsunuz.
Wuuuu vay canına. Hiç belli etmiyorsun.
Vaaay isimi elimden aliyorsun lunemm adk olsn sanaTaşınırken kimleri çağıracağım belli oldu.
Ben talibim, telefonlara bakar şuh bir şekilde sakız çiğnerim.
Kes bu resmi gorunce sende acilan gozlerimi gorseydin lunem uyku sersemi yatakta portledi valla resmen
Deadim ve Nilim doğum günleriniz kutlu olsun. Dötünüz fındık olsun.
İyi ki varsınız.
Masallah kuzuma ben yarimida 3 4 tane ugrasirsam anca yapabiliyorm ama ustune dusmedm onun pek hergn denemek lazm zamanla olur heralde..Tam sinav bende yapamıyorum ama yarım şınav 15 tane yapabiliyorum yarim dene tatiştabi ilk zamanlar o bile olmuyodu jillian saolsun aliştirdi beni
Sagol bebegimmmm iyiki dogmusuzzz iyiki sizinleyim hakikatten iyiki bulmusum burayi bu topigi:))Iyiki doğdunuz fistiklaaaaaaarrrr iyiki dogdunuzzzz mutlu yillaarr siiizzeeeeeeeeiyiki bizimlesiniz
Nil ve deadin doğumgünü müymüş bugün :) İyi ki doğdunuz kızlar :)
Hadi bakalım, sabah yapılan spor hem daha kolay hem daha etkili oluyor. Hafta sonları iyi de hafta içi
Asla kolaylaşmayacak siz daha iyi olacaksınız.
Günaydın fistikgünaydınnn canlarımmmm :))
anammmm ben daha yeni gözümü açtım hatun sporunu yapmış bileBildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥ 25 dk pilates (strecing ) ısınma
♥ 60 kedi pozisyonunda arkaya tekme (ağırlıkla)
♥ 60 köpek işeme (ağırlıkla )
♥ 60 istiridye (ağırlıkla )
♥ 60 üçgen
♥ 60 mekik
♥ 8 dk abs workout
♥ 15 dk twist shape stepper (kollarda 2 kilo ağırlıkla )
♥ 60 ayakta bel haraketi 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 twist haraketi 5 kilo ağırlıkla
♥ 15 yarım şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 60 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 lunges 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( yarisi sumo)
Sogumaaa
anammmm ben daha yeni gözümü açtım hatun sporunu yapmış bile
Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥ 25 dk pilates (strecing ) ısınma
♥ 60 kedi pozisyonunda arkaya tekme (ağırlıkla)
♥ 60 köpek işeme (ağırlıkla )
♥ 60 istiridye (ağırlıkla )
♥ 60 üçgen
♥ 60 mekik
♥ 8 dk abs workout
♥ 15 dk twist shape stepper (kollarda 2 kilo ağırlıkla )
♥ 60 ayakta bel haraketi 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 twist haraketi 5 kilo ağırlıkla
♥ 15 yarım şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 60 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 lunges 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( yarisi sumo)
Sogumaaa
ohhh öpüyorum o pıtırcığıııEee benim pitircik 8 de kalkiyohem ben erken kalkmayi seviyorum sabah sporu gibisi yokk simdi de ev işi zamani
Yaptiginiz hareketler cok karisik kalca, karin, kol-gogus, kalca, sirt-kol diye bitiyor. 25 dk isinma sizin bu hareketleriniz icin cok fazla. isinma dediginiz esnetme hareketlerinden olusmali bu hareketler icin, kol-bacak-hamstrings-biceps-sirt esnetme gibi... ve sonrasinda hemen squatla, lunge, deadlift diye baslayabilirsiniz, deadliftten once tekmeleri koyabilirsiniz. antrenmanin uzunu degil kisa ve oz olani makbuldur, yoksa kaslarinizi bosuna zorlamis olursunuz. kaldi ki oncesinde karbonhidrat alip (muz yiyebilirsiniz, muzlu sut icebilirsiniz) sonrasinda bunlari yaparsaniz o yagi da yakmaniza yardim eder. hergun aldiginiz yag-protein oranina da dikkat etmeniz lazim.
Anlamadim yani yaptigim haraket sıralamasi doğru degil mi ? Pilatesi aslında isinma degil hafif bir baslangiç olarak yaptim yoksa bende esneyerek isiniyorum
Bana sorarsaniz kendinizi fazla yoruyorsunuz, hareket sayiniz cok fazla. pilates derslerinde tekrar sayisi 15'tir en fazla, ki derste bir cok farkli hareket 50 dk'ye sıkıştırılır. dolayisiyla ya tekrar sayinizi dusurun ya da programinizi revize edin. mesela bana sorarsaniz 3 kalca-3 bacak-3 karin yeterlidir sizin icin. 3 farkli varyasyonda plank yapsaniz o bile yeter karin ve kollariniz arti dengenizin artmasi icin.
karin icin crunch-sit up-lying knee up yapin. crunch ve sit up'ta 5 kg'lık ağırlık kullanırsınız, lying knee up'ta iki ayak arasına 1 kiloluk dambıl yerleştirirsiniz. misss
Canim yetmiyor bana yapmamisim gibi geliyor burda yaklasik 3 aydr spor yapiyoruz ve ilk bildirimim böyle degildi zamanla artirdim ve vucudum cok yumusak bana islemez 15 toparlamaz beni yani senin spor gecmisin nedir ?
10 yil dansettikten sonra ara verdim 2 yildir spor yapiyorum salonda, tum aletleri-grup derslerini denemis biriyim, crossfit yapiyorum simdi. bu vucudunuzun alistigini gosteriyor zaten agirliklari o yuzden koymaniz gerekli. ben de her derste ayni sekilde yorulmuyorum veya agri yasamiyorum. bu aslinda o gunku hormonlariniza bile bagli :) mesela regl sonrasi ilk bir hafta inanilmaz gucluyuz hepimiz ve agri cekmiyoruz ama regl oncesi hem direncimiz hem de aci esigimiz dustugunden kas agrisi hissediyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?