- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Ahh kuzum kıyamam sana dinlen, bir de tuzlu ayran yap kendine gelirsin. Sınav temposu yordu sizi.aaa bende diyorum böyle bir yeri takip etmiyorum ama niye bildirim gelmiş diye
çok güzel olmuş isim Luneee :))
kızlar ben yatıyorum tansiyonum düştü bide mide bulantım var ya of noluyorsa bana
sanırım Lune çok yordu bu sınavlar beni .. yatıyorum sabah beri geçse bir an önceAhh kuzum kıyamam sana dinlen, bir de tuzlu ayran yap kendine gelirsin. Sınav temposu yordu sizi.
Hadi yap da yat kuzum Allah şifa versin. Uyanınca tekrar yaz merak ederim seni.sanırım Lune çok yordu bu sınavlar beni .. yatıyorum sabah beri geçse bir an öncedediğin gibi tuzlu ayran yapıyım en iyisi
tamam bebeğimmHadi yap da yat kuzum Allah şifa versin. Uyanınca tekrar yaz merak ederim seni.
Aşkım ya pes ettim bilgisayarı artıkSağol bitanem sende öyle.
Deseydin çalışırdık kuzum.Diğer derse sevindim. Kombin yollamış mıydın seen?
Aç mi kaldın bitanem iyi misinaaa bende diyorum böyle bir yeri takip etmiyorum ama niye bildirim gelmiş diye
kızlar ben yatıyorum tansiyonum düştü bide mide bulantım var ya of noluyorsa bana
Canım burdayım, yine şişlik duruyor ve acıyor, rengi morarmış bugün iyice.. Okuldan geldim hazır yürümüş ısınmışken spor yapayım bari biraz dedim. Mekik çektim, ağırlıklarla bel hareketlerini yaptım. Şu Shakira hareketi ve Norwenin paylaştıkları.. Mekik çekerken yorgunluktan sanırım dalmışım gitmişim çeşit çeşit şey düşünüyorum, kendime geldim debeleniyorum mekik çekicem diye, çok komikti ya
Evet canım çok uzundu, uzun zamandır da aklımdaydı. Kızların da hoşuna gider umarım.
Ooo harikasın. Bazen bende dalıyorum sonra diyorum ki kaç squat olmuştu?Canım burdayım, yine şişlik duruyor ve acıyor, rengi morarmış bugün iyice.. Okuldan geldim hazır yürümüş ısınmışken spor yapayım bari biraz dedim. Mekik çektim, ağırlıklarla bel hareketlerini yaptım. Şu Shakira hareketi ve Norwenin paylaştıkları.. Mekik çekerken yorgunluktan sanırım dalmışım gitmişim çeşit çeşit şey düşünüyorum, kendime geldim debeleniyorum mekik çekicem diye, çok komikti yaBir de yine dambılla 20 squatcık yaptım. Bu kadar..
aaa bende diyorum böyle bir yeri takip etmiyorum ama niye bildirim gelmiş diye
Canım burdayım, yine şişlik duruyor ve acıyor, rengi morarmış bugün iyice.. Okuldan geldim hazır yürümüş ısınmışken spor yapayım bari biraz dedim. Mekik çektim, ağırlıklarla bel hareketlerini yaptım. Şu Shakira hareketi ve Norwenin paylaştıkları.. Mekik çekerken yorgunluktan sanırım dalmışım gitmişim çeşit çeşit şey düşünüyorum, kendime geldim debeleniyorum mekik çekicem diye, çok komikti yaBir de yine dambılla 20 squatcık yaptım. Bu kadar..
yok canım yemekte yedim ama bir anda böyle oldum .. şimdi daha iyiyim ensem ağrıyo birazcıkAç mi kaldın bitanem iyi misin
yiyyorum btanem yiyorum da ama niye böyle oluyor anlamıyorumYemek yemiyo msn güzelim dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?