- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Günaydın arkadaşlar :) içinde bol spor ve mutluluk olan bi gün dilerim hepimize
Der deeer.
Kick side squat yapabilirsin. Ağırlıkla çalışmadığın sürece kalınlaşmaz. Şekli derlenip, toplanır.
Evet öyle çok daha iyi olur.Çok teşekkür ederim çok araştırdım bi kısmı ağırlıklı side squat yap diyor ama sana daha çok guvendim 3 5 verecek kilom var vereyim öyle başlayayım diyorum daha iyi olur sanki değil mi ?
Beni de öööp.
Evet öyle çok daha iyi olur.
Ben squat programını bitirdim her gün de en az 100 tane yapmaya devam ediyorum normal squat. Aksine bacaklarım 2şer cm inceldi. Tabii Jillian ile beraber. Ağırlıkla olmadığı sürece kalınlaşma olmuyor. İlk zamanlar kaslar alışmadığı için şişlik var doğru ama zamanla geçiyor.
Canımsın norwem.
EN ÇOK SENİ ÖPTÜM BAK
Beslenmen de dengeli olursa olur elbette. Ama her istediğimizi yiyip spor yapsak faydası olur ama daha uzun vadede.Süper ya ne güzel ben suanda callanetics yapıyorum sıkılastıgımı onunla bacaklarım ama yeterli değil son kilolarımı da verip 30 günlük programı bu bahsettiğin squat side olarak tamamlamayı denilen olur inşallah ....tekrar çok sagol
beyaz kuzumCanımsın norwem.
İmdaaat tikka kebap yapacak bu norwe beni.ayyy yerim çok tatlısın tam hayalimdeki gibi
Kıskanç.
Spor zamanı ne zaman?
Kiskaniriiimm seniii beeennn
Kahvaltimi yeni yaptim yarim saat oldu bi yarim saat daha gecsin yapcam zaten hafif bi kahvalyi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?