fitim fitsin fit (squat)

Der deeer.

Kick side squat yapabilirsin. Ağırlıkla çalışmadığın sürece kalınlaşmaz. Şekli derlenip, toplanır.

Çok teşekkür ederim çok araştırdım bi kısmı ağırlıklı side squat yap diyor ama sana daha çok guvendim 3 5 verecek kilom var vereyim öyle başlayayım diyorum daha iyi olur sanki değil mi ?

Çok teşekkür ederim çok araştırdım bi kısmı ağırlıklı side squat yap diyor ama sana daha çok guvendim 3 5 verecek kilom var vereyim öyle başlayayım diyorum daha iyi olur sanki değil mi ?
Evet öyle çok daha iyi olur.

Ben squat programını bitirdim her gün de en az 100 tane yapmaya devam ediyorum normal squat. Aksine bacaklarım 2şer cm inceldi. Tabii Jillian ile beraber. Ağırlıkla olmadığı sürece kalınlaşma olmuyor. İlk zamanlar kaslar alışmadığı için şişlik var doğru ama zamanla geçiyor.

Süper ya ne güzel ben suanda callanetics yapıyorum sıkılastıgımı onunla bacaklarım ama yeterli değil son kilolarımı da verip 30 günlük programı bu bahsettiğin squat side olarak tamamlamayı denilen olur inşallah ....tekrar çok sagol

Beslenmen de dengeli olursa olur elbette. Ama her istediğimizi yiyip spor yapsak faydası olur ama daha uzun vadede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…