fitim fitsin fit (squat)

ayyy kızlar yerimden kalkamıyorum ya birazdan kalkıp yapcam spor diyip duruyom ama bi kalkamadım

Hadi kalk kuzum ama yorma fazla kendini, zorlama da.
bu videoyu yaptım canım :)
yanına biraz da ek bi kaç hareket yaparım bitiririm sence bu video iyi mi benim yaptığım hareketlerde içinde var bu videoyu yapıyım diyorum artık

yanına biraz da ek bi kaç hareket yaparım bitiririm sence bu video iyi mi benim yaptığım hareketlerde içinde var bu videoyu yapıyım diyorum artık
Ben de bu videodaki benzer hareketler yapıyorum bunu da beğendim burdan devam edeyim

selam tatlılar nabersiniz teşekkürler mesajar için ayrıca
topiğimizin adı değişmiş kısa öz ve güzel olmuş lune beğendim birde 1 haftadır spor yapmıyorum nerdeyse kendimi çok kötü hissedyorum göbeğim çıktı sanki yediklerimede dikkat edemiyorum kilo mu aldım ya acaba ben bir kendime geleyim ya yakın zamanda sizide özledim rapor vermeyi falan neyse benden şimdilik bu kadar yarın fırsat bulup en azından yürümem en azından gideceğim yere birkaç durak önceden gidip yürüsem süper olur değil mi

Ben seviyorum bu videoyu. Bende bu kızın kalça videosunu yapmıştım daha önce.
Karşımda biri olunca ben daha kolay yapıyorum sporu. Yoksa sayarken vs sıkılıyorum.

Slm canlar nasılsınız?
Selam nerelerdesin?
bildirim :
  • 200 twist
  • 50 pilates çemberiyle bacak çalışma
  • 60 squat (ağırlıkla)
bunları yaptım daha da devam edemedim :) öptüm hepinizi fıstıklar
Harika bence.

Kaybolmayacağından eminsen en iyisi öyle tatlım. İşlerin yolunda mı ne zamana yoluna girer? Seni çok özledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…