Hadi kalk kuzum ama yorma fazla kendini, zorlama da.ayyy kızlar yerimden kalkamıyorum ya birazdan kalkıp yapcam spor diyip duruyom ama bi kalkamadım
Hadi kalk kuzum ama yorma fazla kendini, zorlama da.
tatlı rüyalar tatlım seni çok iyi anlıyorum ah ahhhBende banyo yapıp uyuycam beynimden alev çıkıyo çünkü
tatlı rüyalar tatlım seni çok iyi anlıyorum ah ahhh
Ben de bu videodaki benzer hareketler yapıyorum bunu da beğendim burdan devam edeyimbu videoyu yaptım canım :)
yanına biraz da ek bi kaç hareket yaparım bitiririm sence bu video iyi mi benim yaptığım hareketlerde içinde var bu videoyu yapıyım diyorum artık
bende hep bu tarz hareketler yapıyorum videoda olunca daha tempolu oluyor bende buna yöneldim o yüzden :)Ben de bu videodaki benzer hareketler yapıyorum bunu da beğendim burdan devam edeyim
Ben seviyorum bu videoyu. Bende bu kızın kalça videosunu yapmıştım daha önce.bu videoyu yaptım canım :)
yanına biraz da ek bi kaç hareket yaparım bitiririm sence bu video iyi mi benim yaptığım hareketlerde içinde var bu videoyu yapıyım diyorum artık
Selam nerelerdesin?Slm canlar nasılsınız?
bildirim :
bunları yaptım daha da devam edemedim :) öptüm hepinizi fıstıklar
- 200 twist
- 50 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 60 squat (ağırlıkla)
selam tatlılar nabersiniz teşekkürler mesajar için ayrıca
topiğimizin adı değişmiş kısa öz ve güzel olmuş lune beğendimbirde 1 haftadır spor yapmıyorum nerdeyse kendimi çok kötü hissedyorum göbeğim çıktı sanki yediklerimede dikkat edemiyorum kilo mu aldım ya acaba ben bir kendime geleyim ya yakın zamanda sizide özledim rapor vermeyi falan neyse benden şimdilik bu kadar yarın fırsat bulup en azından yürümem en azından gideceğim yere birkaç durak önceden gidip yürüsem süper olur değil mi
Günaydın kuzum bence de öyle. Burada sağanak yağmur var hava çok karanlık. Bahar geldi demiştim pazartesi ama maalesef.Günaydın kızlar, fırtınalı bir gün :/
Günaydın kuzum. Neden öyle dedin ki?Günaydın kizlarrr burası da kapalı gibi sanki
3-4 gündür askılı hırka giyiyodum askimm hatta hirkalari cikartiyoduk bugün hikanin üstüne ceket aldım yağmurlu gözüküyorGünaydın kuzum. Neden öyle dedin ki?
Günaydın bitanemmGünaydın güzelleeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?