Sen nerelerdesin? Yazıldın mı spor salonuna?
Bekiliyoruz canım seninle Arcın heyecanı var. O yüzden bu aralar. Bekliyoruz en kısa zamanda.Lunecim cok yogundum dun girip ara ara okudum yazdiklarinizi ama yazamadm size. Babamla disariya ciktik dun ceyizimde eksikler vardi buyuk seyler kaldiydi onlari hallettik. Eve geldim kostur kostur hazirlik falan yaptim nisanlmla.annesi geldi aksam.dogum gunumu kutlamaya. Onlardan snra kucuk kuzenime gittik onunda dogum gunuydu. Bugn ust katimizdaki abla hamile badana yapck ona yardim etcez oraya cikcam birazdan. Yarin lazer randevum var ordan donuste kayit isini halletcem salona hazir izin kopartmisken. Bi turlu firsat bulamadim ona. Hem alisveris yapmam lazim ne giycemde gitcem oraya hic bilemedimama bu astigim gunleri telafi etcem merak etme bi basliyim spora kocaman kocaman bildirimlerle gelcem insallah:))
Bekiliyoruz canım seninle Arcın heyecanı var. O yüzden bu aralar. Bekliyoruz en kısa zamanda.
Devam etmelisin o ağrı hepimize oldu basarken :)Kızlar ben dün akşam 50 squat yaptım. Sabah bi kalktım ,yüreyemiyorum..ya üst bacak kaslarım acayip gerilmiş.. böyle çarpık bir şekilde zorla yürüyorum..geçermi bu ? Hareketlere devam edeyimmi , yoksa bırakayım mı . Bilemedim
Offf yaa çok kötü
Bitanem.babana geçmiş olsun önemli bir şeyi yok insallahO benden daha yogundur suan tabı cok az kaldı nısanına :) Valla yuk kalktı ustumden lunecm artık bı ıvır zıvır bıde yatak odası kaldı alıncak.. Bu hafta cok garıp gectı ya babam kaza yaptı arkasından nıkah gunu almaya gıtcegmız gun nısanlım benı almaya gelırken kaza yaptı cok sukur onlarda bişey yok ama dugun ustu hıc olmadı valla
Ne kadar sürede geçer hayatım bu ağrı.. işte sıkıntı yaşıyorum .. sünnetli çocuklar gibi yürüyorum yaDevam etmelisin o ağrı hepimize oldu basarken :)
h
Bununla gelmiş geçmiş olsun canım üzülmeyin verilmiş sadakanız varmış.O benden daha yogundur suan tabı cok az kaldı nısanına :) Valla yuk kalktı ustumden lunecm artık bı ıvır zıvır bıde yatak odası kaldı alıncak.. Bu hafta cok garıp gectı ya babam kaza yaptı arkasından nıkah gunu almaya gıtcegmız gun nısanlım benı almaya gelırken kaza yaptı cok sukur onlarda bişey yok ama dugun ustu hıc olmadı valla
Isınma yapmış mıydın? O ağrı en az 3 gün seninle ve giderek kötüleşecek. Isınma ve soğuma yaparak azaltabilirsin.Kızlar ben dün akşam 50 squat yaptım. Sabah bi kalktım ,yüreyemiyorum..ya üst bacak kaslarım acayip gerilmiş.. böyle çarpık bir şekilde zorla yürüyorum..geçermi bu ? Hareketlere devam edeyimmi , yoksa bırakayım mı . Bilemedim
Offf yaa çok kötü
Allah kolaylık versin canım tatlı telaşlar bunlar. Umarım çok iyi geçer. Resim bekliyoruz.ben haftaya yogun olurum sanırım temizlik kuafor bulma işlerimi falan halledicem bide elbise icin camasır corap falan ihtiyacım varda onlara bakıcam bie adet zamanıma denk geliyo yandım ya
ruyalarınıza girecek kadar cok resim koyucamBununla gelmiş geçmiş olsun canım üzülmeyin verilmiş sadakanız varmış.
Isınma yapmış mıydın? O ağrı en az 3 gün seninle ve giderek kötüleşecek. Isınma ve soğuma yaparak azaltabilirsin.
Vazgeçmezsen bir hafta sonunda hiçbir şeyin kalmayacak.
Allah kolaylık versin canım tatlı telaşlar bunlar. Umarım çok iyi geçer. Resim bekliyoruz.
ruyalarınıza girecek kadar cok resim koyucamsiyaset bolumunden ban yerim ben yakında ha
ilber ortaylı b.k kurarsınızdı konu ismi sanırımHangi topik?
Devam etmelisin o ağrı hepimize oldu basarken :)
Bitanem.babana geçmiş olsun önemli bir şeyi yok insallah
Kuzucum cok guzel koşuşturma onlar hayırlısıyla atlat bi an önce inşallah.. Ama reglıne gelmesi kötü olms :Sben haftaya yogun olurum sanırım temizlik kuafor bulma işlerimi falan halledicem bide elbise icin camasır corap falan ihtiyacım varda onlara bakıcam bie adet zamanıma denk geliyo yandım ya
Bununla gelmiş geçmiş olsun canım üzülmeyin verilmiş sadakanız varmış.
Isınma yapmış mıydın? O ağrı en az 3 gün seninle ve giderek kötüleşecek. Isınma ve soğuma yaparak azaltabilirsin.
Vazgeçmezsen bir hafta sonunda hiçbir şeyin kalmayacak.
Allah kolaylık versin canım tatlı telaşlar bunlar. Umarım çok iyi geçer. Resim bekliyoruz.
Sen polemiğe girmemişsin ki. Bence ban yemezsin.ilber ortaylı b.k kurarsınızdı konu ismi sanırım
evet ne yapcam bilmiyorum elbisede dar zatenYok hayatım cok sukur babamda hıc bısey yokta araba 2 hafta sanayıde ıste.. İş açısından kötü oldu babam taksici cunku benım 15 gun evde malesef..
Kuzucum cok guzel koşuşturma onlar hayırlısıyla atlat bi an önce inşallah.. Ama reglıne gelmesi kötü olms :S
Öyle lunecım bende öyle dıyorum valla Allah daha beterınden korusun..
polemik durumunuda anlamıyom hangi durumda girmiş oluyoz acaba:))Sen polemiğe girmemişsin ki. Bence ban yemezsin.
Geciktirici falan mı kullansan ama onlarda cok zararlıymış gercı ben kullanmıştım bişey yapmadı banaevet ne yapcam bilmiyorum elbisede dar zaten
hormonları etkiliyo bazen ..normalde 14 unde olucam ama bir surpriz yaparda 18inde olursam fenaGeciktirici falan mı kullansan ama onlarda cok zararlıymış gercı ben kullanmıştım bişey yapmadı bana
Elbisen nasıl ki kuzum iz yapmıcak gibiyse boxer falan giysen olurmu ki? Çok yoğunmu geliyo senın?hormonları etkiliyo bazen ..normalde 14 unde olucam ama bir surpriz yaparda 18inde olursam fena
4-5 gün surer:)Ne kadar sürede geçer hayatım bu ağrı.. işte sıkıntı yaşıyorum .. sünnetli çocuklar gibi yürüyorum ya
Cana gelcegine mala gelsin güzelim tamir olur işler yoluna koyulur insallahYok hayatım cok sukur babamda hıc bısey yokta araba 2 hafta sanayıde ıste.. İş açısından kötü oldu babam taksici cunku benım 15 gun evde malesef..
Kuzucum cok guzel koşuşturma onlar hayırlısıyla atlat bi an önce inşallah.. Ama reglıne gelmesi kötü olms :S
Öyle lunecım bende öyle dıyorum valla Allah daha beterınden korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?