fitim fitsin fit (squat)

Sen nerelerdesin? Yazıldın mı spor salonuna?

Lunecim cok yogundum dun girip ara ara okudum yazdiklarinizi ama yazamadm size. Babamla disariya ciktik dun ceyizimde eksikler vardi buyuk seyler kaldiydi onlari hallettik. Eve geldim kostur kostur hazirlik falan yaptim nisanlmla.annesi geldi aksam.dogum gunumu kutlamaya. Onlardan snra kucuk kuzenime gittik onunda dogum gunuydu. Bugn ust katimizdaki abla hamile badana yapck ona yardim etcez oraya cikcam birazdan. Yarin lazer randevum var ordan donuste kayit isini halletcem salona hazir izin kopartmisken. Bi turlu firsat bulamadim ona. Hem alisveris yapmam lazim ne giycemde gitcem oraya hic bilemedim ama bu astigim gunleri telafi etcem merak etme bi basliyim spora kocaman kocaman bildirimlerle gelcem insallah:))

Bekiliyoruz canım seninle Arcın heyecanı var. O yüzden bu aralar. Bekliyoruz en kısa zamanda.

Bekiliyoruz canım seninle Arcın heyecanı var. O yüzden bu aralar. Bekliyoruz en kısa zamanda.

O benden daha yogundur suan tabı cok az kaldı nısanına :) Valla yuk kalktı ustumden lunecm artık bı ıvır zıvır bıde yatak odası kaldı alıncak.. Bu hafta cok garıp gectı ya babam kaza yaptı arkasından nıkah gunu almaya gıtcegmız gun nısanlım benı almaya gelırken kaza yaptı cok sukur onlarda bişey yok ama dugun ustu hıc olmadı valla

Kızlar ben dün akşam 50 squat yaptım. Sabah bi kalktım ,yüreyemiyorum..ya üst bacak kaslarım acayip gerilmiş.. böyle çarpık bir şekilde zorla yürüyorum..geçermi bu ? Hareketlere devam edeyimmi , yoksa bırakayım mı . Bilemedim
Offf yaa çok kötü

Devam etmelisin o ağrı hepimize oldu basarken :)
Bitanem.babana geçmiş olsun önemli bir şeyi yok insallah

ben haftaya yogun olurum sanırım temizlik kuafor bulma işlerimi falan halledicem bide elbise icin camasır corap falan ihtiyacım varda onlara bakıcam bie adet zamanıma denk geliyo yandım ya

Bununla gelmiş geçmiş olsun canım üzülmeyin verilmiş sadakanız varmış.
Isınma yapmış mıydın? O ağrı en az 3 gün seninle ve giderek kötüleşecek. Isınma ve soğuma yaparak azaltabilirsin.
Vazgeçmezsen bir hafta sonunda hiçbir şeyin kalmayacak.
ben haftaya yogun olurum sanırım temizlik kuafor bulma işlerimi falan halledicem bide elbise icin camasır corap falan ihtiyacım varda onlara bakıcam bie adet zamanıma denk geliyo yandım ya
Allah kolaylık versin canım tatlı telaşlar bunlar. Umarım çok iyi geçer. Resim bekliyoruz.

ruyalarınıza girecek kadar cok resim koyucam siyaset bolumunden ban yerim ben yakında ha

Devam etmelisin o ağrı hepimize oldu basarken :)

Bitanem.babana geçmiş olsun önemli bir şeyi yok insallah

Yok hayatım cok sukur babamda hıc bısey yokta araba 2 hafta sanayıde ıste.. İş açısından kötü oldu babam taksici cunku benım 15 gun evde malesef..

Kuzucum cok guzel koşuşturma onlar hayırlısıyla atlat bi an önce inşallah.. Ama reglıne gelmesi kötü olms :S

Öyle lunecım bende öyle dıyorum valla Allah daha beterınden korusun..

evet ne yapcam bilmiyorum elbisede dar zaten

Ne kadar sürede geçer hayatım bu ağrı.. işte sıkıntı yaşıyorum .. sünnetli çocuklar gibi yürüyorum ya
4-5 gün surer:)
Çok iyi anlıyorum seni canm ama geçicek
Cana gelcegine mala gelsin güzelim tamir olur işler yoluna koyulur insallah

La Lune Canım bana bir program yapsak? Ben artık 2 günde bir spor yapmayı düşünüyorum çünkü zaten şu an ideal durumdayım. Çok zorlayıcı şeyler yapmasam da olur ve 2 günde bir spor da yeter diye düşünüyorum. Sence neler yapmalıyım şu anki durumumu korumak adına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…