Ben topik için dedin sandım.3-4 gündür askılı hırka giyiyodum askimm hatta hirkalari cikartiyoduk bugün hikanin üstüne ceket aldım yağmurlu gözüküyor
Ne güzel açılıp sacilmistik
Günaydın pıtırcık annesiGünaydın güzelleeerr
Ben topik için dedin sandım.
Günaydın pıtırcık annesi
Günaydın bitanemm
Yok kiiizBen topik için dedin sandım.
Günaydın pıtırcık annesi
Yoğundum canım egzersizlerimi yapıyorum ama KK giremedimSelam nerelerdesin?
Harika bence.
Kaybolmayacağından eminsen en iyisi öyle tatlım.İşlerin yolunda mı ne zamana yoluna girer? Seni çok özledik.
aynenn bende daha iyi yaptım gibi geldi :) sanki hiç spor yapmıyomuşum gibi popişim ağrıyor amaBen seviyorum bu videoyu. Bende bu kızın kalça videosunu yapmıştım daha önce.
Karşımda biri olunca ben daha kolay yapıyorum sporu. Yoksa sayarken vs sıkılıyorum.
Burdada yagiyor :)) sen nerdeydin ki kuzum?ahh ahhh beyaz bir güne uyandım yine, bu karda kışın yağmadı düzgünce niisanın ortasına geldik yağıyor
günaydınnnnn :)
Yeterde artar kuzucum dahasini napcan sen mmasallah sana:))Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥ 40 dk pilates ( kol-karın-kalça) (500 cal yaktigimizi söyledi ebru salli)
♥ 4 dk karın videosu (bu yetmedi az geldi)
♥ 8 dk abs workout
♥ 60 bel haketi ayakta 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 twist haraketi 5 kilo ağırlıkla
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 60 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 deatlift 10 kilo ağırlıkla
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma
Yerde yaptigim bütün haraketler lunge squat dahil pilatesin içinde vardi bi süre de spor programim böyle pilates arti squat karin bel thing masterdaha ne olsunn
Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥ 40 dk pilates ( kol-karın-kalça) (500 cal yaktigimizi söyledi ebru salli)
♥ 4 dk karın videosu (bu yetmedi az geldi)
♥ 8 dk abs workout
♥ 60 bel haketi ayakta 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 twist haraketi 5 kilo ağırlıkla
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 60 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 deatlift 10 kilo ağırlıkla
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma
Yerde yaptigim bütün haraketler lunge squat dahil pilatesin içinde vardi bi süre de spor programim böyle pilates arti squat karin bel thing masterdaha ne olsunn
Ölü taklidi yapardım normalde de, aşırıya gitti.Yok kiiiz
Arada bi deng3sizler geliyo dünkü gibi
Ama topigimiz çoook guzelll:)
Sen nerelerdesin? Yazıldın mı spor salonuna?Burdada yagiyor :)) sen nerdeydin ki kuzum?
Yeterde artar kuzucum dahasini napcan sen mmasallah sana:))
Thigh masterın orjinali nasıl? Fark var mı?
Esnek olan daha sağlamdır canım kırılmaz kolay kolay. Ne kadara aldın?Diğeri daha sertti canim bu daha esnek inşallah kirilmaz bu
Esnek olan daha sağlamdır canım kırılmaz kolay kolay. Ne kadara aldın?
Hadi yaa umarım sana uzun süre dayanır canım, çok faydasını gördün çünkü. Artık bunu da kırarsan eşin sanayide sana demirden yaptırsın.Kargoyla beraber 75 e aldim canim açikcasi daha zor yapilan ve daha kaliteli görünen bişey bekliyordum fiyatinin aleti değil yani
Hadi yaa umarım sana uzun süre dayanır canım, çok faydasını gördün çünkü. Artık bunu da kırarsan eşin sanayide sana demirden yaptırsın.
Evlilik yıl dönümü hediyesi için gayet uygun.Vallaa sonunda öyle olcak kendime özel yaptircam saglamindan bi tanealtin thing master istiyomm
Evlilik yıl dönümü hediyesi için gayet uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?