fitim fitsin fit (squat)

Böyle havada benim de içim kararıyor, içimden bir şey yapmak gelmiyor. Ben okuldan çok sıkıldım ya, hele de şu 23 Nisan tantanası.. Hem çalıştır hem kıyafet ara.. Öğretmenlik derse girip ders anlat çık olmuyor işte çoğu kişinin düşündüğü gibi..

ahh ahhh beyaz bir güne uyandım yine, bu karda kışın yağmadı düzgünce niisanın ortasına geldik yağıyor
günaydınnnnn :)

Ben seviyorum bu videoyu. Bende bu kızın kalça videosunu yapmıştım daha önce.
Karşımda biri olunca ben daha kolay yapıyorum sporu. Yoksa sayarken vs sıkılıyorum.
aynenn bende daha iyi yaptım gibi geldi :) sanki hiç spor yapmıyomuşum gibi popişim ağrıyor ama

Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr

♥ 40 dk pilates ( kol-karın-kalça) (500 cal yaktigimizi söyledi ebru salli )
♥ 4 dk karın videosu (bu yetmedi az geldi)
♥ 8 dk abs workout
♥ 60 bel haketi ayakta 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 twist haraketi 5 kilo ağırlıkla
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 60 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 60 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 deatlift 10 kilo ağırlıkla
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma

Yerde yaptigim bütün haraketler lunge squat dahil pilatesin içinde vardi bi süre de spor programim böyle pilates arti squat karin bel thing masterdaha ne olsunn

ahh ahhh beyaz bir güne uyandım yine, bu karda kışın yağmadı düzgünce niisanın ortasına geldik yağıyor
günaydınnnnn :)
Burdada yagiyor :)) sen nerdeydin ki kuzum?
Yeterde artar kuzucum dahasini napcan sen mmasallah sana:))

Thigh masterın orjinali nasıl? Fark var mı?

Esnek olan daha sağlamdır canım kırılmaz kolay kolay. Ne kadara aldın?

Kargoyla beraber 75 e aldim canim açikcasi daha zor yapilan ve daha kaliteli görünen bişey bekliyordum fiyatinin aleti değil yani

Kargoyla beraber 75 e aldim canim açikcasi daha zor yapilan ve daha kaliteli görünen bişey bekliyordum fiyatinin aleti değil yani
Hadi yaa umarım sana uzun süre dayanır canım, çok faydasını gördün çünkü. Artık bunu da kırarsan eşin sanayide sana demirden yaptırsın.

Hadi yaa umarım sana uzun süre dayanır canım, çok faydasını gördün çünkü. Artık bunu da kırarsan eşin sanayide sana demirden yaptırsın.

Vallaa sonunda öyle olcak kendime özel yaptircam saglamindan bi tane altin thing master istiyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…